reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Wisienko super tak dostac od tescia kasiorke...ehhh i jeszcze lepiej ja wydac na siebie.Super.
Mi maz w Next-cie zafundowal fajowa bielizne ostatnio :cool2:

Ladinko myslisz,ze to juz zeby?
Ponoc jest to dziedziczone genetycznie tak wiec jesli ty lub maz byliscie wszesno-zabkujacymy to i tak moze byc u mlodych.
A powiedz czy u Viki wszystkie wyszly?
Bo ja u Antka nie moge sie doczekac dwoch gornych 5 :baffled:

A mam propozycje.Oczywiscie wy zadecydujecie:
Moze zrobimy sobie na zamknietym nowy watek pt.:
"Foto Mama" Lub "November foto mama"
Chodzi o to by pochwalic sie soba,mezem,slubem itp.
Zeby lepiej sie poznac???

To tylko propozycja...nie linczujcie mnie :dry::sorry2:

anineczko
nie jestem pewna z tym zabkiem, ale strasznie sie slini i piastki pcha. Jak sprawdze to napisze;-) Viki miala pierwszy zabek w wieku 7 miesiecy, wiec teraz jakos wczesnie:confused: A kiedy my mielismy to nie wiem, ja chyba wczesnie...
A u Viki mamy juz wszystkie zabki:tak: Nie martw sie tez sie doczekacie, zreszta im pozniej tym lepiej:tak:
a co do propozycji jestem na tak:tak:

Spadam zajrze jak ta Pani sobie pojdzie;-)

Wisienko super tak dostac od tescia kasiorke...ehhh i jeszcze lepiej ja wydac na siebie.Super.
Mi maz w Next-cie zafundowal fajowa bielizne ostatnio :cool2:

anineczka no tym razem tesciow mam super, dzis ich spotkalam na targu i zapytali sie mnie czy kupilam wszystko co chcialam i czy cos potrzebuje :confused: :-)

Twoj maz tez super, w NEXT maja super ciuchy i bielizne, choc moj ulubiony sklep z bielizna to Ann Summer :-):-)

a co do porpozycji to jestem na TAK.

wlasnie sprawdzilam ta lyzeczka....mam taka specjalna malutka ze srebra no i nic nie slyszalam, ale mialam wrazenie ze dziselka jakby sa twardsze niz na gorze :sorry2:
sama nie wiem, ale latwo nie bylo.
A co do dziedziczenia to annineczka ma racje :tak: moj davidek to caly tatus a ten podobno mial juz jakos w okolicy 3 miechow zabki - tesciowa dobrze nie pamieta, bo ja skolei to pozno, bo dopiero ok 11 miesiaca.

reklama
aluska
u nas przewroty to chyba tak z przypadku wychodza, jakos te moje dzieci nie wyrywaja sie:no:

Ladina moja też wcześniej nie wykazywała ochoty na przewroty:tak: aż tu nagle zrobiła mi taką niespodziankę:-)

wisienko
leciutko stuka sie w dziaselko metalowa lyzeczka, jak zabek wychodzi to slychac stukot;-)

Ladina kurce niezły sposób :-) ja też go później wypróbuję bo na razie mała śpi a nie chce jej obudzić :tak: bo Amanda też się strasznie ślini i piąstki pcha do buzi:tak:
....spróbować zawsze można.... :confused:

anineczko mi również Twój pomysł się podoba i jestem na tak:-)

Do góry