reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Wisienko super tak dostac od tescia kasiorke...ehhh i jeszcze lepiej ja wydac na siebie.Super.
Mi maz w Next-cie zafundowal fajowa bielizne ostatnio :cool2:

Ladinko myslisz,ze to juz zeby?
Ponoc jest to dziedziczone genetycznie tak wiec jesli ty lub maz byliscie wszesno-zabkujacymy to i tak moze byc u mlodych.
A powiedz czy u Viki wszystkie wyszly?
Bo ja u Antka nie moge sie doczekac dwoch gornych 5 :baffled:

A mam propozycje.Oczywiscie wy zadecydujecie:
Moze zrobimy sobie na zamknietym nowy watek pt.:
"Foto Mama" Lub "November foto mama"
Chodzi o to by pochwalic sie soba,mezem,slubem itp.
Zeby lepiej sie poznac???

To tylko propozycja...nie linczujcie mnie :dry::sorry2:

anineczko
nie jestem pewna z tym zabkiem, ale strasznie sie slini i piastki pcha. Jak sprawdze to napisze;-) Viki miala pierwszy zabek w wieku 7 miesiecy, wiec teraz jakos wczesnie:confused: A kiedy my mielismy to nie wiem, ja chyba wczesnie...
A u Viki mamy juz wszystkie zabki:tak: Nie martw sie tez sie doczekacie, zreszta im pozniej tym lepiej:tak:
a co do propozycji jestem na tak:tak:

Spadam zajrze jak ta Pani sobie pojdzie;-)

Wisienko super tak dostac od tescia kasiorke...ehhh i jeszcze lepiej ja wydac na siebie.Super.
Mi maz w Next-cie zafundowal fajowa bielizne ostatnio :cool2:

anineczka no tym razem tesciow mam super, dzis ich spotkalam na targu i zapytali sie mnie czy kupilam wszystko co chcialam i czy cos potrzebuje :confused: :-)

Twoj maz tez super, w NEXT maja super ciuchy i bielizne, choc moj ulubiony sklep z bielizna to Ann Summer :-):-)

a co do porpozycji to jestem na TAK.

wlasnie sprawdzilam ta lyzeczka....mam taka specjalna malutka ze srebra no i nic nie slyszalam, ale mialam wrazenie ze dziselka jakby sa twardsze niz na gorze :sorry2:
sama nie wiem, ale latwo nie bylo.
A co do dziedziczenia to annineczka ma racje :tak: moj davidek to caly tatus a ten podobno mial juz jakos w okolicy 3 miechow zabki - tesciowa dobrze nie pamieta, bo ja skolei to pozno, bo dopiero ok 11 miesiaca.

reklama
aluska
u nas przewroty to chyba tak z przypadku wychodza, jakos te moje dzieci nie wyrywaja sie:no:

Ladina moja też wcześniej nie wykazywała ochoty na przewroty:tak: aż tu nagle zrobiła mi taką niespodziankę:-)

wisienko
leciutko stuka sie w dziaselko metalowa lyzeczka, jak zabek wychodzi to slychac stukot;-)

Ladina kurce niezły sposób :-) ja też go później wypróbuję bo na razie mała śpi a nie chce jej obudzić :tak: bo Amanda też się strasznie ślini i piąstki pcha do buzi:tak:
....spróbować zawsze można.... :confused:

anineczko mi również Twój pomysł się podoba i jestem na tak:-)

Do góry