wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Chyba niedlugo bedziemy mieli pierwszego zeba, bo slina ciurkiem leci i widac jakby bialy czubek, musze lyzeczka sprawdzic czy to zabek
a jak sie sprawdza ta lyzeczka???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba niedlugo bedziemy mieli pierwszego zeba, bo slina ciurkiem leci i widac jakby bialy czubek, musze lyzeczka sprawdzic czy to zabek
Wisienko super tak dostac od tescia kasiorke...ehhh i jeszcze lepiej ja wydac na siebie.Super.
Mi maz w Next-cie zafundowal fajowa bielizne ostatnio
A mam propozycje.Oczywiscie wy zadecydujecie:
Moze zrobimy sobie na zamknietym nowy watek pt.:
"Foto Mama" Lub "November foto mama"
Chodzi o to by pochwalic sie soba,mezem,slubem itp.
Zeby lepiej sie poznac???
To tylko propozycja...nie linczujcie mnie
aluska
u nas przewroty to chyba tak z przypadku wychodza, jakos te moje dzieci nie wyrywaja sie
wisienko
leciutko stuka sie w dziaselko metalowa lyzeczka, jak zabek wychodzi to slychac stukot;-)
anineczko mi również Twój pomysł się podoba i jestem na tak:-)A mam propozycje.Oczywiscie wy zadecydujecie:
Moze zrobimy sobie na zamknietym nowy watek pt.:
"Foto Mama" Lub "November foto mama"
Chodzi o to by pochwalic sie soba,mezem,slubem itp.
Zeby lepiej sie poznac???
To tylko propozycja...nie linczujcie mnie