reklama
Dzien dobry
Ale dziś pospaliśmy z małym,o 10 wstalismy szokkk
Bira dziekuje dzis chyba troszke lepiej.
Ale dziś pospaliśmy z małym,o 10 wstalismy szokkk
Bira dziekuje dzis chyba troszke lepiej.
Kunda powodzenia ;-)Ja sie witam i zmykam bo Adas ma dzis rehabilitacje a potem mamy wizyte u neonatologa:-)
Witaj SylwiaDziendobry mamcie,zaraz ide robic kawke i troche ogarnac katy poczytam co uwas pozniej.
U nas tez dzis ładna pogoda wiec tez sie dzis na spacer wybierzemy z DorimA ja wpadłam powiedieć dzień dobry i zmykam na spacerek, bo u nas dziś pięknie:-)
E
ELBRA
Gość
Elbra to wychodzi jakieś 5 godz...jak ty to robisz? Jak Piotruś spi to ma idealną cisze, czy nie przeszkadzają mu noramalne domowe odgłosy?
Blanka zupełnie nie ma stałych godzin spania a wiem ze powinna. Raz chce jej sie spać o tej a na nast dzień o innej godz. A jak chce ją zmusić do spania o określonej godz to ta śmieje sie w najlepsze i za nic nie zaśnie...co za dziecko..
Mój śpi przy wszystki,. Czy to radio czy tv czy sa goście jak chce spać to śpi.Ale to chyba dlatego, że od samego początku jak zasypiał puszczałam mu radio, albo zasypiał przy nas w pokoju a my normalnie rozmawialiśmy i teraz nic mu nie przeszkadza.
A jak chodzimy na spacer to nieważne ile trwa to śpi cąły czas - a przynajmniej mi się tak wydaje albo dobrze udaje że śpi;-)
Bira juz to kiedyś widziałam
Niezły przebój no nie hehhe lałam ze śmiechu.
Pierwsze jajo zniósł drugie jajo zniósł trzecie jajo zniósł a potem zdechł oj co za pech hehehhehe
elbra u nas jest prawie identycznie
mam prawie taki sam tryb spania dzieciaczków :-)Też wiem kiedy jest senny,wtedy kłade go w lozeczku na boczku daje pieluszke przytulic,puszczam 1 raz pozytywkę i dziecko spi,tak sie ładnie nauczył.
Beata zycze zdrowka dla maluchow, oby sie nie rozchorowaly.;-)
Wisienka 100 funtów nieźle co sobie kupisz?
Heheh... widze, że nasze dzieciaczki mają dużo wspólnego. W końcu urodziły się w tym samym dniu;-)
anineczka
królowa mrówek :P
Witam
U nas sloneczko ze sniegiem
Moje pranie na dworze chyba nie wyschnie
Bira zmnien suwaczek bo nie dziala ;-)
Kunda powodzenia u lekarzy.
Ciekawe jak tam Larvunia i Kathe?
Milego dnia.
Lece do Matta bo od gadania do zabawki dostal czkawki
Bira zmnien suwaczek bo nie dziala ;-)
Kunda powodzenia u lekarzy.
Ciekawe jak tam Larvunia i Kathe?
Milego dnia.
Lece do Matta bo od gadania do zabawki dostal czkawki
Dzień dobry Kobitki
My już po spacerku:-) wiatrzysko wieje mało głowy nie urwie ale jakoś wytrzymaliśmy
Nocka minęła nam dosyć spokojnie pomijając fakt że nie mogłam zasnąć Amanda obudziła się na amciu koło 3.00 a następnie po 8.00
No i również dzisiaj mnie mała zaskoczyła bo jak się przekręciła z plecków na brzuszek to potem wróciła do pozycji wyjściowej ale tym razem ten obrót z brzuszka na plecki zrobiła tylko raz ale zawsze to już coś :-):-):-)
My już po spacerku:-) wiatrzysko wieje mało głowy nie urwie ale jakoś wytrzymaliśmy
Nocka minęła nam dosyć spokojnie pomijając fakt że nie mogłam zasnąć Amanda obudziła się na amciu koło 3.00 a następnie po 8.00
No i również dzisiaj mnie mała zaskoczyła bo jak się przekręciła z plecków na brzuszek to potem wróciła do pozycji wyjściowej ale tym razem ten obrót z brzuszka na plecki zrobiła tylko raz ale zawsze to już coś :-):-):-)
moja trojca spi:-) zaraz przyjdzie babka do pomoca, mam lekkiego stesa;-) jakos mi glupio
Chyba niedlugo bedziemy mieli pierwszego zeba, bo slina ciurkiem leci i widac jakby bialy czubek, musze lyzeczka sprawdzic czy to zabek
aluska
u nas przewroty to chyba tak z przypadku wychodza, jakos te moje dzieci nie wyrywaja sie
Chyba niedlugo bedziemy mieli pierwszego zeba, bo slina ciurkiem leci i widac jakby bialy czubek, musze lyzeczka sprawdzic czy to zabek
aluska
u nas przewroty to chyba tak z przypadku wychodza, jakos te moje dzieci nie wyrywaja sie
reklama
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Wisienka 100 funtów nieźle co sobie kupisz?
juz ponad polowe wydalam
bylam w niedziele w H&M i kupilam sobie sexy majteczki, spodnie wizytowe i bluzke na wyjscie, bo byla fajna promocja, ze tylko dzis (tzn, w niedziele) pare art, bylo przecenione 50% :-):-)
Wisienka powodzenia jutro na szczepieniu
a dziekuje, maly nawet dzielnie zniosl. Pierwsze wklucie nic, dopiero przy drugim sie rozplakal biedaczek :-(
Beata a jak tam Twoja Olenka zniosla ???
U nas szczepienie jutro. O le nie będzie już bakterii w siuśkach, ale dzisiaj am iśc do kontroli.
Współczuję bólu głowy. Najleiej się położyć zdrzemnąć, ale przy takim maluchu troche ciężko;-)
Bira Trzymam kciuki oby bylo ok, daj znac jak tam wyniki.
A bol glowy przeszedl, jak wzielam jeszcze jedna tabletke i rozposcilam ja w herbatce rumiankowej :-)
Ja sie witam i zmykam bo Adas ma dzis rehabilitacje a potem mamy wizyte u neonatologa:-)
Kunda powodzenia!!!
Witam
daj troche tego sniegu :-):-) u mnie przez cala zime padalo tlyko raz i bylo go na ziemi moze z 2-3 mm. :-(
U mnie pieknie slonko swieci i wiatr okropnie wieje to pranie szybko by wyslchlo, ale nie wieszam bo cos ostatnio mi smierdza te ubrania jak susze na dworze
Dzień dobry Kobitki
Aluska u mnie to samo, wieje ze masakra,
a maly ostatnio probuje z pleckow na brzuszek sie przekrecic, glowe wygina do tylu jak nie wiem co, ale na razie nic mu sie nie udaje
Podziel się: