reklama
Idzie myszka,idzie konik,
żabka,piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce-
masz znów jeden miesiąc więcej!!
Dla Wszystkich Świętujących Dzieciaczków
dolaczam sie do pieknych zyczen :-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Idzie myszka,idzie konik,
żabka,piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce-
masz znów jeden miesiąc więcej!!
Dla Wszystkich Świętujących Dzieciaczków
My także z Kapikiem się dołączamy:-)
bira
Listopadowe mamy'07
Bardzo dziękujemy ciociom za piękne życzenia:-)
Oskarku wszystkiego naj:-)
My już na szczęście po obiedzie. Moja mama jeszcze z Ingą na spacerze a ja skorzystałam i też byłam z psiakami:-)
Oskarku wszystkiego naj:-)
My już na szczęście po obiedzie. Moja mama jeszcze z Ingą na spacerze a ja skorzystałam i też byłam z psiakami:-)
bira
Listopadowe mamy'07
Zobaczcie co dostałam od koleżanki.... normalnie mowę mi odjęło
YouTube - Lubelski Full
YouTube - Lubelski Full
Witam Mamcie
Wróciliśmy do domciu cali i zdrowi Amanda podróż zniosła bardzo dobrze spała prawie przez całą drogę to był jej pierwszy taki wyjazd (60km w jedną stronę):-) Prababcia też się ucieszyła że w końcu prawnuczkę zobaczyła
Trochę rodziny się zjechało ale niunia była bardzo spokojna i nie płakała
poczytam teraz co u Was
Wróciliśmy do domciu cali i zdrowi Amanda podróż zniosła bardzo dobrze spała prawie przez całą drogę to był jej pierwszy taki wyjazd (60km w jedną stronę):-) Prababcia też się ucieszyła że w końcu prawnuczkę zobaczyła
Trochę rodziny się zjechało ale niunia była bardzo spokojna i nie płakała
poczytam teraz co u Was
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Witam niedzielnie
Jagoda, Bira a moj David bardzo lubi tesciow dzis tu w angli jest obchodzony dzien mamy/babci mysmy byli wczoraj u nich i dalismy kubek z napiasem I love my grandma oraz kartke z zyczeniami to bardzo jej sie podobalo,a jej maz - tesciu dal mi 100 funtow z okazji dnia matki :-) bardzo milo mi bylo... a dzis oczywiscie dostalam kartke od swojego synka oczywiscie tatus mu pomogl kupic i napisac ;-)
acha no i chcialan napisac ze David byl bardzo grzeczny, nie plakal ani nic, prawie caly czas byl na rekach u obcych i byl zadowolony i mnie to bardzo cieszy :-)
Jagoda, Bira a moj David bardzo lubi tesciow dzis tu w angli jest obchodzony dzien mamy/babci mysmy byli wczoraj u nich i dalismy kubek z napiasem I love my grandma oraz kartke z zyczeniami to bardzo jej sie podobalo,a jej maz - tesciu dal mi 100 funtow z okazji dnia matki :-) bardzo milo mi bylo... a dzis oczywiscie dostalam kartke od swojego synka oczywiscie tatus mu pomogl kupic i napisac ;-)
acha no i chcialan napisac ze David byl bardzo grzeczny, nie plakal ani nic, prawie caly czas byl na rekach u obcych i byl zadowolony i mnie to bardzo cieszy :-)
Oskarku, Ingusiu Mateuszku
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS Z OKAZJI 4 MIESIACY, NICH ZYCIE SLODKO WAM PLYNIE W KOCHANEJ RODZINIE
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS Z OKAZJI 4 MIESIACY, NICH ZYCIE SLODKO WAM PLYNIE W KOCHANEJ RODZINIE
reklama
Jagoda na kontrolę idziemy 12 marca i żyję nadzieją że będzie dobrze i uwolnimy się od tej pieluchy :-) Poprawa bioderka jest widoczna (obie nóżki podgina jak żabka) ale czy całkowita to nie wiemAluśka a jak tam bioderka Amandy? Kiedy macie kontrole?
Podziel się: