reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Idzie myszka,idzie konik,

żabka,piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce-
masz znów jeden miesiąc więcej!!:)

kubus__03.gif
kubus__25.gif
kubus__03.gif

Dla Wszystkich Świętujących Dzieciaczków

dolaczam sie do pieknych zyczen :-)

Bardzo dziękujemy ciociom za piękne życzenia:-)

Oskarku wszystkiego naj:-)

My już na szczęście po obiedzie. Moja mama jeszcze z Ingą na spacerze a ja skorzystałam i też byłam z psiakami:-)

Witam Mamcie :tak:
Wróciliśmy do domciu cali i zdrowi :tak:Amanda podróż zniosła bardzo dobrze spała prawie przez całą drogę:sorry2: to był jej pierwszy taki wyjazd (60km w jedną stronę):-) Prababcia też się ucieszyła że w końcu prawnuczkę zobaczyła :tak:
Trochę rodziny się zjechało ale niunia była bardzo spokojna i nie płakała :tak:

poczytam teraz co u Was :happy2:

Witam niedzielnie

Jagoda, Bira a moj David bardzo lubi tesciow :tak: dzis tu w angli jest obchodzony dzien mamy/babci mysmy byli wczoraj u nich i dalismy kubek z napiasem I love my grandma oraz kartke z zyczeniami to bardzo jej sie podobalo,a jej maz - tesciu dal mi 100 funtow z okazji dnia matki :-) bardzo milo mi bylo... a dzis oczywiscie dostalam kartke od swojego synka :-D:-D:-D oczywiscie tatus mu pomogl kupic i napisac ;-)
acha no i chcialan napisac ze David byl bardzo grzeczny, nie plakal ani nic, prawie caly czas byl na rekach u obcych i byl zadowolony i mnie to bardzo cieszy :tak::-)

Oskarku, Ingusiu Mateuszku

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS Z OKAZJI 4 MIESIACY, NICH ZYCIE SLODKO WAM PLYNIE W KOCHANEJ RODZINIE

reklama
Do góry