reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Idzie myszka,idzie konik,

żabka,piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce-
masz znów jeden miesiąc więcej!!:)

kubus__03.gif
kubus__25.gif
kubus__03.gif

Dla Wszystkich Świętujących Dzieciaczków

dolaczam sie do pieknych zyczen :-)

Bardzo dziękujemy ciociom za piękne życzenia:-)

Oskarku wszystkiego naj:-)

My już na szczęście po obiedzie. Moja mama jeszcze z Ingą na spacerze a ja skorzystałam i też byłam z psiakami:-)

Witam Mamcie :tak:
Wróciliśmy do domciu cali i zdrowi :tak:Amanda podróż zniosła bardzo dobrze spała prawie przez całą drogę:sorry2: to był jej pierwszy taki wyjazd (60km w jedną stronę):-) Prababcia też się ucieszyła że w końcu prawnuczkę zobaczyła :tak:
Trochę rodziny się zjechało ale niunia była bardzo spokojna i nie płakała :tak:

poczytam teraz co u Was :happy2:

Witam niedzielnie

Jagoda, Bira a moj David bardzo lubi tesciow :tak: dzis tu w angli jest obchodzony dzien mamy/babci mysmy byli wczoraj u nich i dalismy kubek z napiasem I love my grandma oraz kartke z zyczeniami to bardzo jej sie podobalo,a jej maz - tesciu dal mi 100 funtow z okazji dnia matki :-) bardzo milo mi bylo... a dzis oczywiscie dostalam kartke od swojego synka :-D:-D:-D oczywiscie tatus mu pomogl kupic i napisac ;-)
acha no i chcialan napisac ze David byl bardzo grzeczny, nie plakal ani nic, prawie caly czas byl na rekach u obcych i byl zadowolony i mnie to bardzo cieszy :tak::-)

Oskarku, Ingusiu Mateuszku

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS Z OKAZJI 4 MIESIACY, NICH ZYCIE SLODKO WAM PLYNIE W KOCHANEJ RODZINIE

reklama
Do góry