reklama
anineczka
królowa mrówek :P
A jednak jestescie.
Ingusiu STO LATEK KOCHANA.
Hmmm wczoraj tez nasze dzieci mialy 4 miesiace....albo cos nie kumam albo sie suwaczki popsuly
Hmmm wczoraj tez nasze dzieci mialy 4 miesiace....albo cos nie kumam albo sie suwaczki popsuly
bira
Listopadowe mamy'07
Dzień dobry!
Bira u nas to samo- Blanka zanosi sie jak widzi teściów, ja już nie wiem jak mam to tłumaczyć...
Ja też za bardzo nie wiem, ale szczerze mówiąc, jeżeli o mnie chodzi to mi nie przeszkadza, bo ja też za nimi nie przepadam. Zresztą gdybym miała cztery miesiace też bała bym się, gdybym taką wstrętną gębę jak mojego teścia zobaczyła... Ma mega obleśną zaniedbaną brodę i do tego wstrętne zębiska, których nie myje, a że kąpie się raz w tygodniu, to jego zapach też nie jest zbyt przyjemny. także czego wymagać od takiego malucha;-)
A jednak jestescie.
Jesteśmy jesteśmy:-) I dziękujemy za życzenia:-)
Jagoda_JJ
mamusia Blaneczki
Ja też za bardzo nie wiem, ale szczerze mówiąc, jeżeli o mnie chodzi to mi nie przeszkadza, bo ja też za nimi nie przepadam. Zresztą gdybym miała cztery miesiace też bała bym się, gdybym taką wstrętną gębę jak mojego teścia zobaczyła... Ma mega obleśną zaniedbaną brodę i do tego wstrętne zębiska, których nie myje, a że kąpie się raz w tygodniu, to jego zapach też nie jest zbyt przyjemny. także czego wymagać od takiego malucha;-)
dobre
Inguś, Mateuszku sto latek!!!
Beata34
Fanka BB :)
hej mamuski ja tak szybko bo sie pakujemy, nie odpisze kazdej po kolei wybaczcie u nas tez wichura za kilka godzin podobno bedziea my jutro mamy jechac do Bartoszyc jestem pelna obaw jak ja sobie tam dam rade, mala bedzie tam codziennie rehabilitowana , a ja dwa razy w tygodniu z trudem wytrzymuje jej placz:-(tam mi chyba serce peknie:---(nie wyrobie normalnie:-(odezwe sie jak wroce, czasem poprosze meza zeby napisal co u nas. trzymajcie kciuki I NIE ZAPOMINAJCIE O MNIE:-(;-)
Dzień dobry !!!!
Kathe nie zapomnimy trzymaj się przecież to dla dobra Marysi
Ale przykra historia trzeba wierzyć w cud może się zdarzyA ja dzis czuje sie podle. Byli nas odwiedzić brat mojej mamy z żoną i dwójką dzieci: Karolem(4 lata) i Karolinką(2 latka). Żona brata mojej mamy ma raka i jest już bardzo źle-lekarze dają jej max. rok...Nie chcą jej operować, bardzo cierpi...Nie moge przestać o nich mysleć..żal mi jej i dzieci, są przeciez taki małe....
Oskarku kolejny 4-mięsięczniaku zdrówka życzymy i wszystkiego naj...Dzien doberek...;-)
U nas nocka w miare ok... Juz wiem, ze Oskarus tak kiepsko spi przez zabki, na dziaselkach na dole widac 2 biale kreseczki, takze stad to marudzenie i budzenie sie co chwile z placzem... bidulek, tak mi go szkoda...
A dzis w nocy tak bolal mnie zab, ze k. 1szej wzielam APAP... Oskar obudzil sie na amciu przed 3cia... i potem zasnal - ja obudzilam sie k.8mej a on lezal i sobie gadal... dalam mu cyca i spi teraz dalej... czyzby moj APAP tez mu pomogl na bol dziaselek??
U nas też pogoda w kratkę ale całe szczęście że nie pada i wiatr trochę osłabł.
Mam mega kosz do prasowania muszę się z tym uporać do 14 bo potem jedziemy do znajomych
Miłej niedzielki!!!
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Oskarku kolejny 4-mięsięczniaku zdrówka życzymy i wszystkiego naj...
dziekujemy bardzo:-)
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Oskarku Sto Latek słodziaczku.
Podziel się: