reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

dzien dobry

Heheh Wisienka widze ze po nocy wstac nie mozesz,ja od 8 na nogach hihih

women hehe :-D:-D ja zawsze spioch bylam i jestem i mam problem z porannym wstawaniem zwlaszcza jak sie idzie spac ok 2-3 w nocy.

Bylabym wczesniej ale jak wstalam to odrazu wzielam prysznic i musialam sie doprowadzic do porzadku, bo w sob, zawsze gdzies wychodzimy :-):-)

Ja już zmykam :-) Jedziemy dziś do babci :tak:
Do usłyszenia jutro wieczorkiem albo dopiero w poniedziałek :happy2:

Miłego weekendu życzę Babeczki :-):-):-)

milego weekendu tobie rowniez zycze

Maly mi tak wyl ze nie wiedzialamm co robic, dalam capol bo mial podwyzzona temp, dalam infacol bo mial kolke, masowalam, nosilam i nic a ten mi placze takjakby byl glodny a daje biust i nic, odwraca glowe, wkoncu sie wkurzylam i przycisnelam jego usta do piersi i tak trzymalam z ok 2 min i wkoncu zaczal ssac i usnal uffff. tak to nie wiem o ktorej bym poszla spac

reklama
Witam:tak:

Poczytalam co u Was:-)
...Women, Wisienka... hmmm, o 2 giej w nocy to ja juz smacznie spie:-D:-D

Sugar, wlasnie ja tez pytalam - kiedy ten urlopik w Egipcie?

Temat spania - u nas od poczatku w swoim lozeczku w naszej sypilani, a za kilka miesiecy juz w swoim pokoiku... A ostatnio noce sa okropne - kapanie k.19 i przed 20sta juz spanie, pobudka 1 w nocy, 4 i 7 :zawstydzona/y:...i czasem usniemy jeszcze i wtedy max. 8-8.30... a byly juz noce z 1 karmieniem...

Ale chyba zabki sa tuz, tuz... dzis na zakupach tak nam sie Skwareczejk rozplakal, ze jak go tulilam to widzilam na dole na dziaselkach bilae kreseczki...:shocked2:

Co do mieszczenia sie w ciuchy sprzed ciazy... to ja tez juz od jakiegos czasu bez problemu wchodze, w sumie waze 2 kg mniej niz przed ciaza. Tyle, ze brzuch wyglada nieco inaczej:zawstydzona/y:
...wczoraj bylam na solarium i pytalam kosmetyczki o usuwanie rozstepow i ona dziwila sie, ze nie sciskam sie po porodzie, twierdzi, ze szybciej brzuch i macica wracja na swoje miejsce... Hmmm, ja slyszlam, ze wtedy miesnie sa slabsze i mniej jedrne... i sama nie wiem - w sumie juz brzuch jest o niebo lepszy (cwicze codzienni i wciram kremy...:-p) ...ale dzis ubralam pas... hmmm, sciskacie sie?
No a co do rozstepow to ta kosmetyczka mowila, ze ponoc laserem usuwa sie... dala mi nazwisko lekarza... ciekawe ile kosztuje taka przyjemnosc...:baffled:

A tak jeszcze w temacie to jak tam Women i Pati efekty diet?

A.....
zapomnialam, co do mojego bolu rwy kulszowej - to poki co nie kupilam zastrzykow, ale nie boli, moze samo przeszlo:-p:-p

...ale zeby nie bylo za dobrze, to w nocy zaczal mnie bolec zab... ...wzielam apap i chyba musze sie meczyc do poniedzialku, bo teraz moja stomatolog ma juz zamkniety gabinet, a doinnego stomatologa isc to juz w ostatecznosci...:-:)-:)-(

hej mamuski ja tak szybko bo sie pakujemy, nie odpisze kazdej po kolei wybaczcie:zawstydzona/y: u nas tez wichura za kilka godzin podobno bedzie:baffled:a my jutro mamy jechac do Bartoszyc:dry: jestem pelna obaw jak ja sobie tam dam rade, mala bedzie tam codziennie rehabilitowana , a ja dwa razy w tygodniu z trudem wytrzymuje jej placz:-(tam mi chyba serce peknie:-:)-:)-(nie wyrobie normalnie:-(odezwe sie jak wroce, czasem poprosze meza zeby napisal co u nas. trzymajcie kciuki I NIE ZAPOMINAJCIE O MNIE:-(;-)

Kathe na pewno będzie dobrze, musisz w to wierzyć!!! Ja trzymam mocno kciuki!!! Życzę dużo dużo zdrówka Marysi a tobie siły:tak: Czekamy niecierpliwie na relacje:tak:

reklama
A ja dzis czuje sie podle. Byli nas odwiedzić brat mojej mamy z żoną i dwójką dzieci: Karolem(4 lata) i Karolinką(2 latka). Żona brata mojej mamy ma raka i jest już bardzo źle-lekarze dają jej max. rok...Nie chcą jej operować, bardzo cierpi...Nie moge przestać o nich mysleć..żal mi jej i dzieci, są przeciez taki małe....:(

Do góry