reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Ja już zmykam :-) Jedziemy dziś do babci :tak:
Do usłyszenia jutro wieczorkiem albo dopiero w poniedziałek :happy2:

Miłego weekendu życzę Babeczki :-):-):-)

witam Mamusie;-)

wszystkim solenizantom spóznione życzenia samych słodkości:tak::-)

u mnie cieńko z organizacją
na wszystko brakuje mi czasu
powoli zaczynam ogarnaić obowiązki domowe po przyjściu z pracy
tak aby mieć czas dla Marcelka i Samuelka
ale na moje przyjemności (internet:-p)juz niestety nie starcza dnia a jak siądę do kompa to padam jak kawka:cool2:

Marcelek ma się lepiej,w czwartek dostał nowy antybiotyk Sudamed
a Samuel jest troszkę zakatarzony ale w poniedziałek idzie do szkoły
w pracy ok

no to narazie tyle

pozdrawiam Was bardzo,bardzo mocno!!!
Dziękujemy cioci Pati iżyczymy chłopakom zdrowia:tak:

Beata u nas jest tak samo :tak: nie ma co robić sobie wyrzutów dobrze że przynajmniej część nocy przesypiają w swoich łóżeczkach :happy2:;-)

Herbatkę już podaję :-D:-D:-D
No to super że sama nie jestem:-D

Beatko gratuluje przespanej nocki:tak:
dzięki mam nadzieję że to nie jednorazowy incydent:tak:

Ja już zmykam :-) Jedziemy dziś do babci :tak:
Do usłyszenia jutro wieczorkiem albo dopiero w poniedziałek :happy2:

Miłego weekendu życzę Babeczki :-):-):-)
miłego weekendu!!!
A my na obiadzik i do kina do wieczorka

Jagoda to sie bardzo ciesze i gratuluję ze Blaneczka zaczyna sie gimnastykować.
Aluśka no na pewno raz dwa sie nauczy i w drugą stronę.
Larvunia dzień dobry

Wisienko halo halo śpiochu hehe

Beatko również miłej soboty zycze,ja dzis siedze w domku,pogoda okropna jest deszczowo wietrznie i nie przyjemnie szaro.
Siedzimy dzis pod kocykiem przed TV

Hellołłłłł laski!!
Właśnie wróciłam ze studiów:-p Mam LENIA okropnego. Ze mną już lepiej. Mam jeszcze tylko katar:-) A Piotruś też spokojny dziś jest w miare tylko nie ma za bardzo apetytu, ale jakos daje rade. :tak:

dzień dobry:-)

Elbra zdrówka dla Ciebie i Piotrusia...biedaczek:-(
Jagoda super że z bioderkami ok;-)

Co do spania:
Kapik śpi sam w łóżeczku a koło 6 idzie do nas poleżeć:-) łóżeczko ma w naszej sypialni:-)
ale ładnie wy szalejecie w nocy:-) o kurcze:-) my o 2 to już po karmieniu jesteśmy i spimy dalej:-) hihih

a mam do was pytanko jak w nocy karmicie maluchy to je wyciągacie z łóżeczka czy normalnie w łóżeczku butle (butelkowe mamy;-) ) dajecie??

Mój mały śpi ostatnio juz od karmienia o 20,00 tak do 5 lub 6 rano. Potem karmienie (wyciągam go zawsze z łóżeczka) i po karmieniu myk spowrotem do łóżeczka i zaraz zasypia. I pobudka gdzieś tak o 7,30.:-D
Jakos tak się nauczył, że jak po jedzeniu kłade go do łóżeczka to nic nie marudzi i zaraz zasypia - wie, ze innego wyjścia nie ma;-)

Buuuu...ale u nas paskudna pogoda. Pada i jest wiatr:baffled:

Apropos Sugar kiedy lecicie na urlopi (chyba do Egiptu miało być)???

Hej Dziewczynki!

Wpadłam sie pochwalić ze z bioderkami Blanki juz wszystko ok-byłyśmy dzisiaj na kontroli. Jeszcze tylko na noc dawać kocyk. Ogólnie jest duża poprawa:tak:

Elbra dużo zdrówka!!!

Aluśka gratulujemy, zdolną masz córeczkę!

Jagoda super, że z Blaneczką już ok. No i gratulacje za obroty:-)
widze ze sparawa spania ....
no to moze pytanie ... u kogo dziecko spi w lozku rodzicow , u kogo we wlasnym lozeczku ale w sypialni rodzicow , a u kogo w oddzielnym pokoju

niki spi w swoim lozeczku u nas w sypialni ...i generalnie zasypia po jedzeniu dosc szybko ,jak go nakarmie odkladam do lozeczka troche poglaszcze i juz

w koncu tego roku bedziemy sie pewnie przeprowadzac i w tedy bedzie moze pokoj dla malego bo naazie nie mamy miejsca

Inga śpi w swoim łóżeczku a ok. 5-6 czasem wcześnej biorę ją do siebie. W zasadzie i tak śpię sama, więc przynajmniej malutka jest ze mną;-):-)

dzień dobry:-)

Elbra zdrówka dla Ciebie i Piotrusia...biedaczek:-(
Jagoda super że z bioderkami ok;-)

Co do spania:
Kapik śpi sam w łóżeczku a koło 6 idzie do nas poleżeć:-) łóżeczko ma w naszej sypialni:-)
ale ładnie wy szalejecie w nocy:-) o kurcze:-) my o 2 to już po karmieniu jesteśmy i spimy dalej:-) hihih

a mam do was pytanko jak w nocy karmicie maluchy to je wyciągacie z łóżeczka czy normalnie w łóżeczku butle (butelkowe mamy;-) ) dajecie??

Ja wyciągam Ingę do karmenia. Zazwyczaj pod koniec butli jest już nietomna. Odbijam ją i kładę do łóżeczka albo do siebie:-)

Kurcze, ale u nas pogoda wsrętna. Inga była z dziadkiem na spacerku godzinkę, zmokli strasznie. A ja miałam umówic się na później ze znajomą na spacerek, ale nic z tego nie będzie:no: Kurcze dołujący dzień......

reklama
Do góry