reklama
Beata34
Fanka BB :)
Dziękujemy cioci Pati iżyczymy chłopakom zdrowiawitam Mamusie;-)
wszystkim solenizantom spóznione życzenia samych słodkości:-)
u mnie cieńko z organizacją
na wszystko brakuje mi czasu
powoli zaczynam ogarnaić obowiązki domowe po przyjściu z pracy
tak aby mieć czas dla Marcelka i Samuelka
ale na moje przyjemności (internet)juz niestety nie starcza dnia a jak siądę do kompa to padam jak kawka
Marcelek ma się lepiej,w czwartek dostał nowy antybiotyk Sudamed
a Samuel jest troszkę zakatarzony ale w poniedziałek idzie do szkoły
w pracy ok
no to narazie tyle
pozdrawiam Was bardzo,bardzo mocno!!!
No to super że sama nie jestemBeata u nas jest tak samo nie ma co robić sobie wyrzutów dobrze że przynajmniej część nocy przesypiają w swoich łóżeczkach ;-)
Herbatkę już podaję
dzięki mam nadzieję że to nie jednorazowy incydentBeatko gratuluje przespanej nocki
miłego weekendu!!!Ja już zmykam :-) Jedziemy dziś do babci
Do usłyszenia jutro wieczorkiem albo dopiero w poniedziałek
Miłego weekendu życzę Babeczki :-):-):-)
A my na obiadzik i do kina do wieczorka
E
ELBRA
Gość
Hellołłłłł laski!!
Właśnie wróciłam ze studiów Mam LENIA okropnego. Ze mną już lepiej. Mam jeszcze tylko katar:-) A Piotruś też spokojny dziś jest w miare tylko nie ma za bardzo apetytu, ale jakos daje rade.
Mój mały śpi ostatnio juz od karmienia o 20,00 tak do 5 lub 6 rano. Potem karmienie (wyciągam go zawsze z łóżeczka) i po karmieniu myk spowrotem do łóżeczka i zaraz zasypia. I pobudka gdzieś tak o 7,30.
Jakos tak się nauczył, że jak po jedzeniu kłade go do łóżeczka to nic nie marudzi i zaraz zasypia - wie, ze innego wyjścia nie ma;-)
Właśnie wróciłam ze studiów Mam LENIA okropnego. Ze mną już lepiej. Mam jeszcze tylko katar:-) A Piotruś też spokojny dziś jest w miare tylko nie ma za bardzo apetytu, ale jakos daje rade.
dzień dobry:-)
Elbra zdrówka dla Ciebie i Piotrusia...biedaczek:-(
Jagoda super że z bioderkami ok;-)
Co do spania:
Kapik śpi sam w łóżeczku a koło 6 idzie do nas poleżeć:-) łóżeczko ma w naszej sypialni:-)
ale ładnie wy szalejecie w nocy:-) o kurcze:-) my o 2 to już po karmieniu jesteśmy i spimy dalej:-) hihih
a mam do was pytanko jak w nocy karmicie maluchy to je wyciągacie z łóżeczka czy normalnie w łóżeczku butle (butelkowe mamy;-) ) dajecie??
Mój mały śpi ostatnio juz od karmienia o 20,00 tak do 5 lub 6 rano. Potem karmienie (wyciągam go zawsze z łóżeczka) i po karmieniu myk spowrotem do łóżeczka i zaraz zasypia. I pobudka gdzieś tak o 7,30.
Jakos tak się nauczył, że jak po jedzeniu kłade go do łóżeczka to nic nie marudzi i zaraz zasypia - wie, ze innego wyjścia nie ma;-)
E
ELBRA
Gość
Buuuu...ale u nas paskudna pogoda. Pada i jest wiatr
Apropos Sugar kiedy lecicie na urlopi (chyba do Egiptu miało być)???
Apropos Sugar kiedy lecicie na urlopi (chyba do Egiptu miało być)???
bira
Listopadowe mamy'07
Hej Dziewczynki!
Wpadłam sie pochwalić ze z bioderkami Blanki juz wszystko ok-byłyśmy dzisiaj na kontroli. Jeszcze tylko na noc dawać kocyk. Ogólnie jest duża poprawa
Elbra dużo zdrówka!!!
Aluśka gratulujemy, zdolną masz córeczkę!
Jagoda super, że z Blaneczką już ok. No i gratulacje za obroty:-)
widze ze sparawa spania ....
no to moze pytanie ... u kogo dziecko spi w lozku rodzicow , u kogo we wlasnym lozeczku ale w sypialni rodzicow , a u kogo w oddzielnym pokoju
niki spi w swoim lozeczku u nas w sypialni ...i generalnie zasypia po jedzeniu dosc szybko ,jak go nakarmie odkladam do lozeczka troche poglaszcze i juz
w koncu tego roku bedziemy sie pewnie przeprowadzac i w tedy bedzie moze pokoj dla malego bo naazie nie mamy miejsca
Inga śpi w swoim łóżeczku a ok. 5-6 czasem wcześnej biorę ją do siebie. W zasadzie i tak śpię sama, więc przynajmniej malutka jest ze mną;-):-)
dzień dobry:-)
Elbra zdrówka dla Ciebie i Piotrusia...biedaczek:-(
Jagoda super że z bioderkami ok;-)
Co do spania:
Kapik śpi sam w łóżeczku a koło 6 idzie do nas poleżeć:-) łóżeczko ma w naszej sypialni:-)
ale ładnie wy szalejecie w nocy:-) o kurcze:-) my o 2 to już po karmieniu jesteśmy i spimy dalej:-) hihih
a mam do was pytanko jak w nocy karmicie maluchy to je wyciągacie z łóżeczka czy normalnie w łóżeczku butle (butelkowe mamy;-) ) dajecie??
Ja wyciągam Ingę do karmenia. Zazwyczaj pod koniec butli jest już nietomna. Odbijam ją i kładę do łóżeczka albo do siebie:-)
Kurcze, ale u nas pogoda wsrętna. Inga była z dziadkiem na spacerku godzinkę, zmokli strasznie. A ja miałam umówic się na później ze znajomą na spacerek, ale nic z tego nie będzie Kurcze dołujący dzień......
reklama
Podziel się: