reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

no to poczytalam co tam u was, wybaczcie ale zbyt zmeczona jestem na odp...., odp tylko na ostatnie posty i mykam spac.
Moj marcelek od ok miesiaca spi juz we wlasnym pokoiku we wlasnym lozeczku (wczesniej mial mega kolki spal u nas w pokoju), ale jak budzi sie na karmienie ok 5.00 to zabieram go juz do siebie do wyrka, bo to juz nie spanie u niego od tej 5tej i czesto marudzi mi (a ja biegam co 10 min do niego bo "niania" steka :-p w glosniku ciagle) a jak z nami w wyrku to potrafi przysnac dalej i spimy razem do ok 8.00

dziekuje dziewczyny za zainteresowanie moim problemem dokarmiania i cycolenia sie laktatorem. DZIEKI kochane jestescie! Ja nadal sie mecze i odciagam dzis udalo mi sie od ok 12.00 do 14.00 odciagnac 80ml :dry: Mam wrazenie ze cycki sie buntuja...... no zobaczymy jak to bedzie. Narazie sie nie poddaje, a zobaczymy jak do pracy wroce jak to bedzie.

pedze spac, buziole.... hmmm.... czyzbym W KONCU ja gasila swiatelko ? :cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D hheheheheheh...
kolorowych snow kochane ;-)

ps. Women syneczek ladnie juz wazy, dorodny juz maluszek :-) A myslalam ze to tylko moj taki pulchniutki...... No ale wiemy ze chociaz zdrowe dzieciaczki mamy ;-)

reklama
reklama
dzień dobry:-)

Elbra zdrówka dla Ciebie i Piotrusia...biedaczek:-(
Jagoda super że z bioderkami ok;-)

Co do spania:
Kapik śpi sam w łóżeczku a koło 6 idzie do nas poleżeć:-) łóżeczko ma w naszej sypialni:-)
ale ładnie wy szalejecie w nocy:-) o kurcze:-) my o 2 to już po karmieniu jesteśmy i spimy dalej:-) hihih

a mam do was pytanko jak w nocy karmicie maluchy to je wyciągacie z łóżeczka czy normalnie w łóżeczku butle (butelkowe mamy;-) ) dajecie??

Do góry