reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

no to poczytalam co tam u was, wybaczcie ale zbyt zmeczona jestem na odp...., odp tylko na ostatnie posty i mykam spac.
Moj marcelek od ok miesiaca spi juz we wlasnym pokoiku we wlasnym lozeczku (wczesniej mial mega kolki spal u nas w pokoju), ale jak budzi sie na karmienie ok 5.00 to zabieram go juz do siebie do wyrka, bo to juz nie spanie u niego od tej 5tej i czesto marudzi mi (a ja biegam co 10 min do niego bo "niania" steka :-p w glosniku ciagle) a jak z nami w wyrku to potrafi przysnac dalej i spimy razem do ok 8.00

dziekuje dziewczyny za zainteresowanie moim problemem dokarmiania i cycolenia sie laktatorem. DZIEKI kochane jestescie! Ja nadal sie mecze i odciagam dzis udalo mi sie od ok 12.00 do 14.00 odciagnac 80ml :dry: Mam wrazenie ze cycki sie buntuja...... no zobaczymy jak to bedzie. Narazie sie nie poddaje, a zobaczymy jak do pracy wroce jak to bedzie.

pedze spac, buziole.... hmmm.... czyzbym W KONCU ja gasila swiatelko ? :cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D hheheheheheh...
kolorowych snow kochane ;-)

ps. Women syneczek ladnie juz wazy, dorodny juz maluszek :-) A myslalam ze to tylko moj taki pulchniutki...... No ale wiemy ze chociaz zdrowe dzieciaczki mamy ;-)

reklama
reklama
dzień dobry:-)

Elbra zdrówka dla Ciebie i Piotrusia...biedaczek:-(
Jagoda super że z bioderkami ok;-)

Co do spania:
Kapik śpi sam w łóżeczku a koło 6 idzie do nas poleżeć:-) łóżeczko ma w naszej sypialni:-)
ale ładnie wy szalejecie w nocy:-) o kurcze:-) my o 2 to już po karmieniu jesteśmy i spimy dalej:-) hihih

a mam do was pytanko jak w nocy karmicie maluchy to je wyciągacie z łóżeczka czy normalnie w łóżeczku butle (butelkowe mamy;-) ) dajecie??

Do góry