reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Wiecie co poczytałam przed chwilką na WP o tej wichurze aż strach bo linie energet. mogą być pozrywane tak zapowiadają wstawiłam termos z wrzątkiem bo mleko musi być a u nas wszystko jest na prąd i jakby coś to nie mam nawet jak wody zagotować

reklama
Oczy mi się już kleją skorzystam że dzieciaki śpią i też idę no i mężusia mam to też trzeba jeszcze do wtorku wykorzystać.
Spadam jutro powrót do tematu jak będziemy mieli łączność ze światem
Dobrej nocki życzę!

moja spi w sypialni z nami ale w swoejej kolysce

pozniej bedzie spala razem z ignacym w ich pokoju :tak:

ja dzisiaja jakas padaka, ide zrobic sobie kapiel z olejkami i mykam do lozka

Beatko to wcale nic zlego,ze Ola spi z Toba :tak:
A i Cie rozumiem,bo ja tez czasami naslu****e czy Matt oddycha tylko,ze ja mam lozeczko zaraz obok lozka.Czyli dziela nas tak naprawde szczebelki...no i mam meza w lozku a nie dziecko.Ty nie masz meza na codzien i pewnie brak Ci ciepelka w wyrku ;-)
Czyli moja wichura idzie do Was :-D Bo u mnie tak wialo,ze prawie antene zerwalo :szok:

ah .... jeszcze jedno .... kiedy nalezy wyjac wkladke dla niemowlakow w foteliku samochodowym .... ja dzis wyjelam i wydaje mi sie ze malemu jest wygodniej
ale nie wiem ....

Rybka jesli uwazasz ze malemu juz ciasno to wyjmij,moj juz nie ma zadnej wkładki.

Women Bardzo ładnie Ci przybiera Dorianek i jaki już wysoki ho ho...:-):-D:-D Kawał chłopa z niego :-D

No Aluśka ale Dorianek sie duży urodził,wiec duzy jest od urodzenia;-)

A ja się pochwalę:rolleyes: moje drogie dziecko przekręciło się pierwszy raz dzisiaj z plecków na brzuszek :-):-):-) Na początku myślałam że raz to mogla że tak powiem nieświadomie więc ją znowu na plecki a ta myk na brzusio i tak kilka razy :-D:-D
mamusia jest z tego powodu bardzo dumna:-D:rofl::wink::wink::wink:

Gratuluję,mój nawet o tym nie mysli.
z brzuszka na plecki owszem ale nie na odwrót :-)

No jak się wali to wszystko Byłam dziś u lekarza bo mały zaraził się odemnie. Ja już całkiem ledwo żyje a Piotruś ma lekki katarek i kaszelek. Na szczęście narazie to nic groźnego, mam nadzieję, że nic mu się z tego nie rozwinie.:wściekła/y:
Czytam co u was ale nie bardzo mam kiedy odp. Ale jestem na bieżąco:-p
Kochanie ściskam Cie i trzymam kciuki za malutkiego zeby wyzdrowiał szybciutko a Tobie wysyłam troszke energii ode mnie.
witam kobietki od miesiąca czyli od kiedy przestałam karmić piersią strasznie wypadają i plączą mi sie włosy ...... poradźcie coś a i pije skrzyp i biorę tabletki na wlosy i paznokcie i nic, poradźcie pomocy!!!

Mi tez masakrycznie wypadają wlosy,dobrze ze mam grube ale mimo wszystko sa one wszedzie czesto gdzies przy Dorianie.:no:

Hej
Dzieciaki juz spia,ale tak strasznie wieje wiatr,ze chyba bedziemy mielli Antka w wyrku w nocy :baffled:
Mi tez przez jakies 2 tygodnie wlosy lecialy na potege,ale juz widze poprawe.
Nie stosowalam nic,organizm sie sam regeneruje.
To co Elbra wsuwa jest dobre!
Piotrusiu kuruj sie i nie daj chorobie.Zdrowka malenki ;-)

Widze,ze Waszka jednak sie nie odzywa do nas...szkoda :-(
Nie mogla sie wbic w nasze towarzystwo :-(

Beata faktycznie Ola pozno chodzi spac.
Ja mojego dziecia nie usypiam do snu.Z Antkiem tez tego nie robilam.
Dostaje butle i jest odkladany do lozeczka.Zaraz zasypia.
Moze dlatego starszy jak mial roczek wyniosl sie z naszej sypialni.
Oczywiscie zdazalo sie ze spal z nami (np.bole brzuszka ) ale jakos byl reformowalny i na druga noc spal juz u siebie.
Dopiero teraz zauwazam ze z checia pospal by z nami ale to raczej chec czegos nowego lub strach niz tesknota za nami.
Mateusz jak tylko skonczy roczek (a moze i wczesniej) przeprowadzi sie do brata do pokoju.
Choc mam znajoma,ktora ma dzieci w wieku 3,5r i 2l i te mlodsze od urodzenia spi z bratem w pokoju.Jak dla mnie lekki niewypal bo mlodsze czesto budzilo starszego,a to wiadomo niewyspane no i musiala latac po chacie,zeby nakarmic to mlodsze....choc ludzie zyja w kawalerkach w 4-5 osob i nie narzekaja :sorry2:
Anineczka u mnie jest podobnie kąpiel,mleczko,odkładam do lozeczka i poklepie po dupci,oczywiscie smoczek i pieluszka.:-)
Hej Dziewczynki!

Wpadłam sie pochwalić ze z bioderkami Blanki juz wszystko ok-byłyśmy dzisiaj na kontroli. Jeszcze tylko na noc dawać kocyk. Ogólnie jest duża poprawa:tak:

Elbra dużo zdrówka!!!

Aluśka
gratulujemy, zdolną masz córeczkę!

Ciesze sie bardzo Blaneczko ze wszystko dobrze z bioderkami

moja spi w sypialni z nami ale w swoejej kolysce

pozniej bedzie spala razem z ignacym w ich pokoju :tak:

ja dzisiaja jakas padaka, ide zrobic sobie kapiel z olejkami i mykam do lozka

Miłej kąpieli Sugar i dobrej nocy

Mirka moj spi w lozeczku u Siebie a pozniej biore go do siebie i tak spie SAMA:-(

JA UCIEKAM BO MAM RODZINKE DZIS U SIEBIE I SOBIE DRINKUJEMY,DOBRANOC

A ja się pochwalę:rolleyes: moje drogie dziecko przekręciło się pierwszy raz dzisiaj z plecków na brzuszek :-):-):-)

no no gratuluje!

Aha!i najwazniejsze , dzwonilam do Bartoszyc i w niedziele jedziemy z mala tam na ta rehabilitacje:-)nie bedzie nas tydzien, o ja ... tydzien bez BB:-(

super, zycze udanego tygodnia, wycwicz mala i niech wraca juz bez kreczu i napiecia!!!!

No jak się wali to wszystko Byłam dziś u lekarza bo mały zaraził się odemnie. Ja już całkiem ledwo żyje a Piotruś ma lekki katarek i kaszelek. Na szczęście narazie to nic groźnego, mam nadzieję, że nic mu się z tego nie rozwinie.:wściekła/y:

ojej mam nadzieje ze szybko wyzdrowiejecie i Piotrusiowi sie nie pogorszy. Duzo zdroweczka zycze, i buziaczki dla malego.

Hej Dziewczynki!

Wpadłam sie pochwalić ze z bioderkami Blanki juz wszystko ok-byłyśmy dzisiaj na kontroli. Jeszcze tylko na noc dawać kocyk. Ogólnie jest duża poprawa:tak:

to super!!!

widze ze sparawa spania ....
no to moze pytanie ... u kogo dziecko spi w lozku rodzicow , u kogo we wlasnym lozeczku ale w sypialni rodzicow , a u kogo w oddzielnym pokoju

moj Davidek spi z nami w lozeczku :tak: :-)

Czyli moja wichura idzie do Was :-D Bo u mnie tak wialo,ze prawie antene zerwalo :szok:

a u nas, jesli dobrze pamietam z srody na czwartek w nocy bylo lekkie trzesienie ziemi :szok: :shocked2:

wrocilam wlasnie do domku, malutki nawet sie nie obiudzil jak go rozbieralam do spania z ciuszkow. Wybujalo gow samochodzie ;-)

...ide nadrobic co tam u Was sie dzialo, mala lektura przed snem :cool2:

reklama
Do góry