reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

wisienka co do redbulla to nie wiem ale mysle ze niet, bo zawiera za duzo
tych zlych sustancji, a na opakowaniu ni pisze?
anineczka no gratuluje nocki:)

reklama
elbra dzieki tez za info o altacet:tak:
beata milego dzionka;-)
women na swojego ex nie zwracaj uwagi na debila szkoda czasu :sorry2:
wsienka a ja max 60 ml sciagac mi sie udaje i to przez godzine meczarni :dry: meczy mnie to odciaganie, chce recepte!!!!! Co do red bulla to ja bym nie pila choc w pracy pilam go po 2-3 dziennie zanim zaciazylam.
kathhe zwykly mam laktator, nie pamietam nazwy pudelko wywalone juz dawno. W patece w szpitalu dalam za niego chyba 60 zl jak sie nie myle, reczny taki podstawowy.....

kathe na opakowaniu nic nie pisze, wlasnie sprawdzalam Mi tez sie wydaje ze raczej nie, bo mocna herbate czy kawe odradzaja a redbull to przeciez masakra taka ma ilosc kofeiny.
No ale chcialam sie poradzic, bo chlodzi mi sie w lodowce i nie powiem...ciagnie :(

larvunia 2-3? ja po takiej dawce to bym spac nie mogla :no:
co do laktatora to nie masz najlepszego, mi polozna poradzila ze jak reczny to tylko Aventu, reszta do kubla sie nadaje. Jak malego nie karmie z 4 h to 120 ml w niecale 10 min potrafie sciagnac, a jak z 2-3 to rowniez 60 -80 w 10-15 min.
Nie wiem jak tam kasa u ciebie stoi, ale mamy ktore karmia piersia i wracaja do pracy to sa takie specjalne zestawy Aventa zaw. elektryczny laktator - super sprawa, ale tez wydatek.
Chociaz tobie by sie przydalo, moze na allegro poszukaj uzywany, zawsze to taniej

wisienka jak sie pije go codziennie to w pewnym momencie przestaje dzialac jedna puszeczka :sorry2: strasznie mnie to uzaleznilo.... jak fajki. Uwielbialam smak red bulla :p hehehehe...ciaza duzo robi, wyszlamz nalogu nikotynowego i red bullowego :-D

jak nic nie pisze na opakowaniu?? hmmm... ja z tego co jak zaszlam w ciaze to pierwsze co patrzalam na etykiete "bo moze nie szkodzi" hehehehe... ale jednak szkodzi, i ciezarnym i karmiacym. Tylko ze pewna nie jestem czy tak pisalo, puszki w reku nie mam ;-)

kurde pisze na raty hehehe....
laktator uzywany dla mnie to jak kupinie majtek po kims :dry: No ale czym tak sie rozni ten anventowski od tych zwyklych?? mniej brodawki naciaga czy jak??

larvunia ja osobiscie tez bym nie kupila uzywanego, ale sa kobiety ktorym to nie przeszkadza. Nie powiem ci czym sie roznia, ale na opakowaniu pisze ze delikatnie masuje, dziala prawie tak jak by dziecko ssalo, no i slyszalam wlasnie wiele opini ze kobiety ktore mialy inny niz Aventu to duzo dluzej sie emczyly z odciaganiem pokarmu. Tak pozatym to podziwiam cie w sciaganiu przez godzine, mnie po 10 min reka boli :sorry2:

reklama
kurde ale jakaś zabiegana jestem:-(

Elbra bidulko:-( jak sie sypie to wszystko na raz:-( powodzenia bedzie dobrze trzymam kciuki mocno...

LArvunia a widzisz odnalazlam się:-)

kurde wczoraj był dzień masakryczny z Kapiiem cały czas prawie na rękach boli mnie kręgosłup, ręce a nawet chyba ucho:-) boli mnie poprostu wszystko od wczorajszego dnia:-)
ale dziś jest super...pfu pfu odpukać:-)
ale chociaz w nocy spał normalnie;-)
teraz my po spacerku a młody leży na meacie i rąk mu brakuje do łapania zabawek;-)

Do góry