Nigdy nie miałam raz robiłam pomysł na mielone i wstrętne było albo ja coś sknociłam:-(
Asix Anineczka dzięki czekam do jutra
A my po obiadku dzisiaj skromnym bo rosołek jakoś nie chciało mi się nic gotować
za to Ola jadła królika i chyba jej smakował
i jeszcze
Oleńka wygląda bombowo heheh taka umorusana słodkie
Witam mamcie po krótkiej nieobecności.
Ale mam fatalne dni
1, Po pierwsze wczoraj i przedwczoraj ułamały mi się dwa zęby i to obydwie ósemki
2, Potem dałam zdjęcia do fotografa do wywołania okazało się, że źle mi wydrukowali 75 zdjęć i składałam reklamacje której mi nie chcieli uznać, ale że miałam wczoraj zły dzień to się tam strasznie przekłócałam o to z nimi i mieli pecha- nie odpuściłam i robią mi poprawkę tych zdjęć
3, Potem dowiedziałam się od szefowej, że ma już za dużo ludzi i nie przyjmie mnie do pracy, żebym sobie poszła najlepiej na wychowawczy
4, A na koniec pokłóciłam się z mężem
5, A no i jeszcze teściowa mnie dobiła wczoraj
Boziu co za dzień wczoraj był. Nie pamiętam kiedy ostatnio tyle pecha miałam. Jakieś fatum nademną wisi
Elbra przytulam Ciebie mocno kochana,tak jak któras napisała jak sie cos wali to walis ie wszystko cos wiem na ten temat
moja kolezanka ostatnio podala zdjecia swoich dzieci do banku twarzy
przez internet
jak chcecie to zapytam ja o link
dziekujemy za linka ;-)
Larvunia wydaje mi sie zeacha i jeszcze co chwile slyszalam ze dzieci powinny byc do 6 miesiaca na cycuszku bo to dla nich lepiej i ze jak mam pokarm to po co go marnowac i nie podawac malemu..... tylko ze ona nie rozumie ze mi nie bedzie latwo sciagac pokarm i ze nie nawidze tego robic :/
krótko napisze
głupia baba
kazdy lekarz inaczej gada.
idz moze do innego lekarza,bedziesz miala porównanie
Pochwalę sie ze moje dziecko dzis sie pierwszy raz zaśmiało w głos,jestem bardzo szczesliwa cieszylam sie jak dziecko.
No wiec zrobilam dzis te roladki i wyszły pycha :-)
Ja mykam do łóżeczka cos ostatnio zmeczona chodze przy tej pogodzie,wiatrzysko straszne az nie mozna z dzieckiem wyjsc