E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez jestem wsiekła,moj ex robi sobie kur..a jaja na NK wpisując mi obraźliwe komentarze z innych wymyslionych kont,co za palant z niego!
acha i jeszcze co chwile slyszalam ze dzieci powinny byc do 6 miesiaca na cycuszku bo to dla nich lepiej i ze jak mam pokarm to po co go marnowac i nie podawac malemu..... tylko ze ona nie rozumie ze mi nie bedzie latwo sciagac pokarm i ze nie nawidze tego robic :/
Pochwalę sie ze moje dziecko dzis sie pierwszy raz zaśmiało w głos,jestem bardzo szczesliwa cieszylam sie jak dziecko.
larvunia to ladnie juz wazy, jak zaczniesz wprowadzac obiadki to niedlugo dogoni pati Marcelka :-):-)a wiecie ze moj Babelek ma juz 7 kg?!
Witam po ciężkiej nocce
Dzisiejsza noc była chyba najgorsza :---(
Kacper po Basenie był zmęczony poszedł spać o 21:30 usna szybciuteńko.
Ja tez jestem wsiekła,moj ex robi sobie kur..a jaja na NK wpisując mi obraźliwe komentarze z innych wymyslionych kont,co za palant z niego!
Oj bidulko,wspolczuje :-(Kuźwa jeszcze na dodatek złych rzeczy jestem chora!!! Jeszcze brakuje żeby się mały zaraził odemnie. Ja się zastrzele
Przesledzilam te komentarze Chodzi o Arkadiusza Musiala?Ja tez jestem wsiekła,moj ex robi sobie kur..a jaja na NK wpisując mi obraźliwe komentarze z innych wymyslionych kont,co za palant z niego!
beata slicznie mala trzyma glowke:-)super ze juz jest oku nas to owiele powazniejsza sprawa dlatego niezbedna jest rehabilitacja. Wszystkiego najlepszego dla OlenkiAluśka wiesz pisałam wcześniej że u nas też była asymetria i nawet już tak się zmartwiłam że jak Ola miała 3 miesiące i 1 tydzień to słabo podnosiła mi głowę i jak trzymałam ją na rękach to była jeszcze taka chwiejna a tera super unosi główkę i nie chodzimy tak jak Kathe na rehabilitację bo mi neurolog powiedział że szkoda małej dawać a jakby w ciągu 6 tyg. nie było poprawy to wtedy da nam skierowanie.Różnica jest kolosalna
ale i tak na kontrol pójdę bo lepiej niech ją oglądnie specjalista
przewaznie robi sie USG w wyjatkowych przypadkach , ja mialam cukrzyce w ciazy wiec zakwalifikowalam sie do sprawdzenia czy wszystko oknaszczescie jest oki z glowkaDzięki Bira a co do usg przezciemiączkowego to Kathhe, Kunda i Beata pisały mi że to nic takiego jak normalne usg tyle że jeździ się po główce takim urządzeniem i jest od razu wynik ale nie wiem czy to się robi każdemu dziecku czy tylko wyjątkowych przypadkach
larvunia a jaki masz laktator?ja mam z aventu i jest spoko , no i rzeczywiscie dziwna ta lekarka, mysle ze troche za wczesnie te obiadkiacha i jeszcze co chwile slyszalam ze dzieci powinny byc do 6 miesiaca na cycuszku bo to dla nich lepiej i ze jak mam pokarm to po co go marnowac i nie podawac malemu..... tylko ze ona nie rozumie ze mi nie bedzie latwo sciagac pokarm i ze nie nawidze tego robic :/
elbra bidulko , nie martw sie , zawsze po dniach pechowych przychodza szczesliweKuźwa jeszcze na dodatek złych rzeczy jestem chora!!! Jeszcze brakuje żeby się mały zaraził odemnie. Ja się zastrzele
women wspolczuje takiego rzepaco za idiotaJa tez jestem wsiekła,moj ex robi sobie kur..a jaja na NK wpisując mi obraźliwe komentarze z innych wymyslionych kont,co za palant z niego!