reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Kuźwa jeszcze na dodatek złych rzeczy jestem chora!!! Jeszcze brakuje żeby się mały zaraził odemnie. Ja się zastrzele:baffled:

Ja tez jestem wsiekła,moj ex robi sobie kur..a jaja na NK wpisując mi obraźliwe komentarze z innych wymyslionych kont,co za palant z niego!

Ja tez jestem wsiekła,moj ex robi sobie kur..a jaja na NK wpisując mi obraźliwe komentarze z innych wymyslionych kont,co za palant z niego!

Women ogromnie Ci współczuję że musisz się z nim tak użerać :no::baffled: parapetu by się czepił gnom jeden :wściekła/y:

My już po spacerku wieje strasznie więc godzinka spacerku wystarczy :tak:

Elbra zdróweczka życzę :tak:

Witam kochane mamuski

Beata
Wszystkiego Najlepszego dla Olenki z okazji 4 miesiecy
:-):-)

acha i jeszcze co chwile slyszalam ze dzieci powinny byc do 6 miesiaca na cycuszku bo to dla nich lepiej i ze jak mam pokarm to po co go marnowac i nie podawac malemu..... tylko ze ona nie rozumie ze mi nie bedzie latwo sciagac pokarm i ze nie nawidze tego robic :/

moja mama ostatnio mi powiedziala ze jak mam duzo pokarmu to zebym sciagala i sprzedawala innym mama :szok: :baffled: :baffled: :baffled: :wściekła/y:

Pochwalę sie ze moje dziecko dzis sie pierwszy raz zaśmiało w głos,jestem bardzo szczesliwa cieszylam sie jak dziecko.

women gratuluje, wiem jak takie chwile moga cieszyc :-) :-D

a wiecie ze moj Babelek ma juz 7 kg?! :cool2:
larvunia to ladnie juz wazy, jak zaczniesz wprowadzac obiadki to niedlugo dogoni pati Marcelka :-D:-D :-):-)

Witam po ciężkiej nocce:(

Dzisiejsza noc była chyba najgorsza :-:)-:)-(
Kacper po Basenie był zmęczony poszedł spać o 21:30 usna szybciuteńko.

pusia wspolczuje ciezkiej nocki, a gdzie chodzisz z nim na basen???

women wspolczuje, ten twoj ex to za przeproszeniem je.... :wściekła/y: ja nie rozumiem takich ludzi w tym wieku, tak to ja sie bawilam maja 12 lat :-p :cool2::cool2:

jak dobrze pamietam to chyba jest opcja zeby komentarze wpisywali Ci tylko znajomi, wiec moze to zaznacz to przestanie :-)

my dzis troszke pozniej bo bylam z malym na spotkaniu z innymi mamami, z ktorymi chodze na masaz, fajnie tak sobie usiasc wypit herbatke cy kawke i poplotkowac

Asix
a ty gdzie sie podziewasz?

Beata mam pytanko
to prawda ze dzieciom ponizej 6 miesiecy nie powinno sie dawac zadnych witami? :confused:

a i jeszcze mam pytanie ogolnikowe.......czy mozna pic Redbulla jak sie karmi piersia?

Kuźwa jeszcze na dodatek złych rzeczy jestem chora!!! Jeszcze brakuje żeby się mały zaraził odemnie. Ja się zastrzele:baffled:
Oj bidulko,wspolczuje :-(
Trzymaj sie cieplusio.Zrob sobie syropek z cebuli jak kaszlesz i mleczko z czosnkiem lub miodem (jesli karmisz piersia to czosnku nie polecam :sorry2:)

Przesledzilam te komentarze :cool2: Chodzi o Arkadiusza Musiala?

Larvuniu super,ze Marcelek ladnie przybiera na wadze :tak::tak:
A co do lekarza to dziewczyny maja racje :tak:

Pusiu ciekawe co moglo zaszkodzic mlodemu...mam nadzieje,ze go nie przewialo jak wyszliscie z basenu :blink:
Olenko wszystkiego dobrego.Juz w piaty miesiac wkraczasz :-D:-D

A mnie mlody dzis zaskoczy bo udalo mu sie spac od 20:00do 6:00:-)
Oby tak dalej Mateuszku :-D:-D

Aluśka wiesz pisałam wcześniej że u nas też była asymetria i nawet już tak się zmartwiłam że jak Ola miała 3 miesiące i 1 tydzień to słabo podnosiła mi głowę i jak trzymałam ją na rękach to była jeszcze taka chwiejna a tera super unosi główkę i nie chodzimy tak jak Kathe na rehabilitację bo mi neurolog powiedział że szkoda małej dawać a jakby w ciągu 6 tyg. nie było poprawy to wtedy da nam skierowanie.Różnica jest kolosalna
s5001399hz6.jpg

s5001400dp8.jpg

ale i tak na kontrol pójdę bo lepiej niech ją oglądnie specjalista
beata slicznie mala trzyma glowke:-)super ze juz jest ok:tak:u nas to owiele powazniejsza sprawa dlatego niezbedna jest rehabilitacja. Wszystkiego najlepszego dla Olenki:tak:

Dzięki Bira :-D a co do usg przezciemiączkowego to Kathhe, Kunda i Beata pisały mi że to nic takiego:blink: jak normalne usg tyle że jeździ się po główce takim urządzeniem i jest od razu wynik:tak: ale nie wiem czy to się robi każdemu dziecku czy tylko wyjątkowych przypadkach :sorry2:
przewaznie robi sie USG w wyjatkowych przypadkach , ja mialam cukrzyce w ciazy wiec zakwalifikowalam sie do sprawdzenia czy wszystko ok:tak:naszczescie jest oki z glowka:tak:

acha i jeszcze co chwile slyszalam ze dzieci powinny byc do 6 miesiaca na cycuszku bo to dla nich lepiej i ze jak mam pokarm to po co go marnowac i nie podawac malemu..... tylko ze ona nie rozumie ze mi nie bedzie latwo sciagac pokarm i ze nie nawidze tego robic :/
larvunia a jaki masz laktator?ja mam z aventu i jest spoko , no i rzeczywiscie dziwna ta lekarka, mysle ze troche za wczesnie te obiadki:sorry2:

elbra bidulko , nie martw sie , zawsze po dniach pechowych przychodza szczesliwe:tak:

women wspolczuje takiego rzepa:no:co za idiota:angry:

My wczoraj po kapieli mielismy mega kolke:-(nie wiem o co kaman:confused:mala od paru dni ma klopoty ze zrobieniem kupki, ostatnio musielismy podac jest czopek glicerynowy i z bolem zrobila taka gesta:sorry2:teraz znowu dwa dni nie robi, chyba przez to te kolki, juz nie wiem jak jej pomoc, podaje sab samplex na kolke mam nadzieje ze pomoze, ale jak sobie z kupkami poradzic???:-(

reklama
wczoraj nie wchodzilam na forum i zapomnialam ze Davidek skonczyl 3 miesiaczki:-)WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DAWIDKU:-)

Do góry