reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Kuźwa jeszcze na dodatek złych rzeczy jestem chora!!! Jeszcze brakuje żeby się mały zaraził odemnie. Ja się zastrzele:baffled:

Ja tez jestem wsiekła,moj ex robi sobie kur..a jaja na NK wpisując mi obraźliwe komentarze z innych wymyslionych kont,co za palant z niego!

Ja tez jestem wsiekła,moj ex robi sobie kur..a jaja na NK wpisując mi obraźliwe komentarze z innych wymyslionych kont,co za palant z niego!

Women ogromnie Ci współczuję że musisz się z nim tak użerać :no::baffled: parapetu by się czepił gnom jeden :wściekła/y:

My już po spacerku wieje strasznie więc godzinka spacerku wystarczy :tak:

Elbra zdróweczka życzę :tak:

Witam kochane mamuski

Beata
Wszystkiego Najlepszego dla Olenki z okazji 4 miesiecy
:-):-)

acha i jeszcze co chwile slyszalam ze dzieci powinny byc do 6 miesiaca na cycuszku bo to dla nich lepiej i ze jak mam pokarm to po co go marnowac i nie podawac malemu..... tylko ze ona nie rozumie ze mi nie bedzie latwo sciagac pokarm i ze nie nawidze tego robic :/

moja mama ostatnio mi powiedziala ze jak mam duzo pokarmu to zebym sciagala i sprzedawala innym mama :szok: :baffled: :baffled: :baffled: :wściekła/y:

Pochwalę sie ze moje dziecko dzis sie pierwszy raz zaśmiało w głos,jestem bardzo szczesliwa cieszylam sie jak dziecko.

women gratuluje, wiem jak takie chwile moga cieszyc :-) :-D

a wiecie ze moj Babelek ma juz 7 kg?! :cool2:
larvunia to ladnie juz wazy, jak zaczniesz wprowadzac obiadki to niedlugo dogoni pati Marcelka :-D:-D :-):-)

Witam po ciężkiej nocce:(

Dzisiejsza noc była chyba najgorsza :-:)-:)-(
Kacper po Basenie był zmęczony poszedł spać o 21:30 usna szybciuteńko.

pusia wspolczuje ciezkiej nocki, a gdzie chodzisz z nim na basen???

women wspolczuje, ten twoj ex to za przeproszeniem je.... :wściekła/y: ja nie rozumiem takich ludzi w tym wieku, tak to ja sie bawilam maja 12 lat :-p :cool2::cool2:

jak dobrze pamietam to chyba jest opcja zeby komentarze wpisywali Ci tylko znajomi, wiec moze to zaznacz to przestanie :-)

my dzis troszke pozniej bo bylam z malym na spotkaniu z innymi mamami, z ktorymi chodze na masaz, fajnie tak sobie usiasc wypit herbatke cy kawke i poplotkowac

Asix
a ty gdzie sie podziewasz?

Beata mam pytanko
to prawda ze dzieciom ponizej 6 miesiecy nie powinno sie dawac zadnych witami? :confused:

a i jeszcze mam pytanie ogolnikowe.......czy mozna pic Redbulla jak sie karmi piersia?

Kuźwa jeszcze na dodatek złych rzeczy jestem chora!!! Jeszcze brakuje żeby się mały zaraził odemnie. Ja się zastrzele:baffled:
Oj bidulko,wspolczuje :-(
Trzymaj sie cieplusio.Zrob sobie syropek z cebuli jak kaszlesz i mleczko z czosnkiem lub miodem (jesli karmisz piersia to czosnku nie polecam :sorry2:)

Przesledzilam te komentarze :cool2: Chodzi o Arkadiusza Musiala?

Larvuniu super,ze Marcelek ladnie przybiera na wadze :tak::tak:
A co do lekarza to dziewczyny maja racje :tak:

Pusiu ciekawe co moglo zaszkodzic mlodemu...mam nadzieje,ze go nie przewialo jak wyszliscie z basenu :blink:
Olenko wszystkiego dobrego.Juz w piaty miesiac wkraczasz :-D:-D

A mnie mlody dzis zaskoczy bo udalo mu sie spac od 20:00do 6:00:-)
Oby tak dalej Mateuszku :-D:-D

Aluśka wiesz pisałam wcześniej że u nas też była asymetria i nawet już tak się zmartwiłam że jak Ola miała 3 miesiące i 1 tydzień to słabo podnosiła mi głowę i jak trzymałam ją na rękach to była jeszcze taka chwiejna a tera super unosi główkę i nie chodzimy tak jak Kathe na rehabilitację bo mi neurolog powiedział że szkoda małej dawać a jakby w ciągu 6 tyg. nie było poprawy to wtedy da nam skierowanie.Różnica jest kolosalna
s5001399hz6.jpg

s5001400dp8.jpg

ale i tak na kontrol pójdę bo lepiej niech ją oglądnie specjalista
beata slicznie mala trzyma glowke:-)super ze juz jest ok:tak:u nas to owiele powazniejsza sprawa dlatego niezbedna jest rehabilitacja. Wszystkiego najlepszego dla Olenki:tak:

Dzięki Bira :-D a co do usg przezciemiączkowego to Kathhe, Kunda i Beata pisały mi że to nic takiego:blink: jak normalne usg tyle że jeździ się po główce takim urządzeniem i jest od razu wynik:tak: ale nie wiem czy to się robi każdemu dziecku czy tylko wyjątkowych przypadkach :sorry2:
przewaznie robi sie USG w wyjatkowych przypadkach , ja mialam cukrzyce w ciazy wiec zakwalifikowalam sie do sprawdzenia czy wszystko ok:tak:naszczescie jest oki z glowka:tak:

acha i jeszcze co chwile slyszalam ze dzieci powinny byc do 6 miesiaca na cycuszku bo to dla nich lepiej i ze jak mam pokarm to po co go marnowac i nie podawac malemu..... tylko ze ona nie rozumie ze mi nie bedzie latwo sciagac pokarm i ze nie nawidze tego robic :/
larvunia a jaki masz laktator?ja mam z aventu i jest spoko , no i rzeczywiscie dziwna ta lekarka, mysle ze troche za wczesnie te obiadki:sorry2:

elbra bidulko , nie martw sie , zawsze po dniach pechowych przychodza szczesliwe:tak:

women wspolczuje takiego rzepa:no:co za idiota:angry:

My wczoraj po kapieli mielismy mega kolke:-(nie wiem o co kaman:confused:mala od paru dni ma klopoty ze zrobieniem kupki, ostatnio musielismy podac jest czopek glicerynowy i z bolem zrobila taka gesta:sorry2:teraz znowu dwa dni nie robi, chyba przez to te kolki, juz nie wiem jak jej pomoc, podaje sab samplex na kolke mam nadzieje ze pomoze, ale jak sobie z kupkami poradzic???:-(

reklama
wczoraj nie wchodzilam na forum i zapomnialam ze Davidek skonczyl 3 miesiaczki:-)WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DAWIDKU:-)

Do góry