reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Witam kochane:tak:

Poza tym, cos od wczoraj straaasznie boli mnie staw biodrowy i noga az do kolana... tak ze jak zlapie bol to nie moge zrobic kroku... Bylam dzis u lekarza... i powiedzial ze to rwa kulszowa... ponoc od dzwigania... (hmmm, syneczka??) przepisal mi 10 zastrzykow - na 10 dni - (OLFEN) i kazal na ten czas odstawic synka od cycka... No i co ja mam zrobic...:-( boli... ale nie chce zabierac mu tego co tak lubi... no i poki co nie wykupilam nawet recepty...:baffled::baffled:

Anulka oj teraz powinnaś o swoim zdrowiu pomyśleć wiem że będzie Ci bardzo ciężko przez te 10 dni ale musisz się wyleczyć żeby się nie pogorszyło :tak:
Jaka to zabawa z obolałą mamą :confused:

reklama
Hej dziewczynki!
jak sie ciesze, ze juz czwartek, ufff
Moje maluchy jakie marudne, szlag mnie zaraz trafi:wściekła/y:

larvuniu
jesli moge doradziec, to kup moze uzywany elektyczny laktator, ta koncowke
ktora sie przyklada do piersi mozna dokupic i nie musisz sie martwic, ze po kims uzywasz:tak: Ja mialam wypozyczony z apteki laktator medeli (rewelka) i wlasnie ta koncowke musialam sobie dokupic. Mleko sciagalo sie w ciagu paru minutek.

anulka
biedulko, rozumiem Twoj dylemat.Mysle jednak , ze jak bedzie Cie nadal bolalo to nie bedziesz miala wyjscia:-(

anineczka ten Musiał to adorator tez za grosz nie warty,ale ex podszył sie niejaką Emilie żenujące.

Dzieki dziewuchy za wsparcie.

Ja też mam Aventa i używałam go przez 2 tygodnie. Fajnie bo szybko ściągałam nim pokarm i byłam zadowolona.:tak:
Tylko inna sprawa, że ja na każde karmienie ściągałam pokarm i potem zamiast mleka leciała krew i w szpitalu kazali zakończyć odciąganie (zreszta miałam zapalenie i pokarm zanikł), bo położna jak mnie zobaczyła to powiedziała "matko święta co się pani stało";-)
Ale fajnie mi się Aventem odciągało. Bo w szpitalu jak miałam nawał to dali mi inny laktator i był do dupy....:dry:

wisienka ... ja tez sie dziwie ze tak szybko wrocilam do normalnosci .... jeszcze tylko w tali mi troche zostalo wiec nie moge zalozyc moje ulubionej spodnicy skozanej ktora jest wysoko w tali skrojona .... ale to bedzie juz nie dlugo jak skoncze karmic piersia to zaczne intensywnie cwiczyc

Ja już po obiadku tym razem był smaczny krupniczek :-)
Mężuś wrócił z pracy i zabawia małą :-D:tak:

mirka fajnie że już się mieścisz w spodnie sprzed ciąży:tak: zazdroszczę Ci ;-)

reklama
anulka moze sprobuj karmic malego pol na pol i wtedy gdy wypada pora butli to odciagaj pokarm i zamrazaj i tak przez pare dni powinnas go troche zmagazynowac i bedziesz uzywala przez ten czas jak bierzesz zastrzyki, a po 10 dniach znow wrocisz do normalnego karmienia :tak: przez ten czas na pewno pokarm ci nie zaniknie.

Do góry