reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

jak nic nie pisze na opakowaniu?? hmmm... ja z tego co jak zaszlam w ciaze to pierwsze co patrzalam na etykiete "bo moze nie szkodzi" hehehehe... ale jednak szkodzi, i ciezarnym i karmiacym. Tylko ze pewna nie jestem czy tak pisalo, puszki w reku nie mam ;-)
mi sie wydaje ze pisze ze nie mozna

kurde pisze na raty hehehe....
laktator uzywany dla mnie to jak kupinie majtek po kims :dry: No ale czym tak sie rozni ten anventowski od tych zwyklych?? mniej brodawki naciaga czy jak??
sciagasz sybciej i mniej bolesnie:-p

reklama
musze nadrobić co naskrobałyście bo nawet nie miałam kiedy:-)
dziś my już po spacerku:-) wczoraj nawet nosa nie wystawiłam z domku i najbardziej sie wkur... ze cały dzień w domu a nagle popołudniu meżuś mówi ze awizo w skrzynce zostawione normalnie masakra! ...

Witam po krótkiej nieobecności.
Nadrobiłam zaległości, ale brak już czasu na napisanie wszystkiego co by sie chciało.

Wisienka na 100% RB nie jest wskazany.
Laktator mam taki sam, jak dla mnie beznadzieja. Szybciej ręcznie ściągam, chyba, że ja go nie umiem obsługiwać.

ja uzywalam trzech laktatorow- reczny zwykly-spoko ale polamal sie po miesiacu:-p, elektryczny nuka-hmm bolalo i glosny strasznie i tez sie zepsul:sorry2:, no i teraz avent jak narazie najlepszy:tak:

dzien dobry ...
larvunia ... podziwiam dla mnie sciaganie to poraszka albo jakos malo zdolna jestem
bylam dzis na zakupach kupilam czarne jeansy ... fajnie jest kupowac juz w normalnym rozmiarze

ja uzywalam trzech laktatorow- reczny zwykly-spoko ale polamal sie po miesiacu:-p, elektryczny nuka-hmm bolalo i glosny strasznie i tez sie zepsul:sorry2:, no i teraz avent jak narazie najlepszy:tak:

kathe co ty robisz z tymi laktatorami ze tak szybko sie psuja? :szok: :-D :-)

dzien dobry ...
larvunia ... podziwiam dla mnie sciaganie to poraszka albo jakos malo zdolna jestem
bylam dzis na zakupach kupilam czarne jeansy ... fajnie jest kupowac juz w normalnym rozmiarze
mirka zazdroszcze, ja na chwile obecna kupuje 2 rozmiary wieksze :-( :sorry2: :zawstydzona/y:
a na koncu ciazy byly 4 :szok: :shocked2::zawstydzona/y:

jolie co nas tak ostatnio zaniedbujesz?

wlasnie sie powydurnialam z moim malym i troche fotek napstrykalam :-):-)

Wszystkiego najlepszego dla Oleńki z okazji skończenia 4 miesiąca :-D:-D:-D
1553ii6.gif

reklama
Witam kochane:tak:

Nie bylo mnie kilka dzionkow... :-( mezus zmienial czesci w kompie i jakos nie bardzo moglam sie wcisnac na BB...

Przede wszystkim najlepsze zyczonka dla Jubilatow...

Co do laktatorow to ja mam taki zwykly za 35zl i jest do bani... sciagalam mleczko moze 5 razy i ostatnio jak wychodzilam na "odrosty" do fryzjera to myslalam, ze padne - juz ssanie moj laktator mial do dupy:wściekła/y: ...ale 170ml sciagnelam - w 15 minut...:tak::tak:

Poza tym, cos od wczoraj straaasznie boli mnie staw biodrowy i noga az do kolana... tak ze jak zlapie bol to nie moge zrobic kroku... Bylam dzis u lekarza... i powiedzial ze to rwa kulszowa... ponoc od dzwigania... (hmmm, syneczka??) przepisal mi 10 zastrzykow - na 10 dni - (OLFEN) i kazal na ten czas odstawic synka od cycka... No i co ja mam zrobic...:-( boli... ale nie chce zabierac mu tego co tak lubi... no i poki co nie wykupilam nawet recepty...:baffled::baffled:

Larvuniu, czytalam, o twojej lekarce - moze to lepiej, ze ma takie podejscie... oczywiscie co do karmienia piersia (a nie juz obiadkow...) ...dla mnie mleczko mamy to najlepsze co teraz mozemy dac maluszkowi. Moze faktycznie pomysl o fajnym laktatorze - w koncu to dla twojego synka... a jak dziewczyny polecaja AVENT to moze i te 150zl warto zaryzykowac - tyle chyba lekko poszloby na miesiac na mleczko modyfikowane...

Pusia, wspolczuje nocki, oby wiecej juz takich nie bylo:tak::tak:

Do góry