reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

jak nic nie pisze na opakowaniu?? hmmm... ja z tego co jak zaszlam w ciaze to pierwsze co patrzalam na etykiete "bo moze nie szkodzi" hehehehe... ale jednak szkodzi, i ciezarnym i karmiacym. Tylko ze pewna nie jestem czy tak pisalo, puszki w reku nie mam ;-)
mi sie wydaje ze pisze ze nie mozna

kurde pisze na raty hehehe....
laktator uzywany dla mnie to jak kupinie majtek po kims :dry: No ale czym tak sie rozni ten anventowski od tych zwyklych?? mniej brodawki naciaga czy jak??
sciagasz sybciej i mniej bolesnie:-p

reklama
musze nadrobić co naskrobałyście bo nawet nie miałam kiedy:-)
dziś my już po spacerku:-) wczoraj nawet nosa nie wystawiłam z domku i najbardziej sie wkur... ze cały dzień w domu a nagle popołudniu meżuś mówi ze awizo w skrzynce zostawione normalnie masakra! ...

Witam po krótkiej nieobecności.
Nadrobiłam zaległości, ale brak już czasu na napisanie wszystkiego co by sie chciało.

Wisienka na 100% RB nie jest wskazany.
Laktator mam taki sam, jak dla mnie beznadzieja. Szybciej ręcznie ściągam, chyba, że ja go nie umiem obsługiwać.

ja uzywalam trzech laktatorow- reczny zwykly-spoko ale polamal sie po miesiacu:-p, elektryczny nuka-hmm bolalo i glosny strasznie i tez sie zepsul:sorry2:, no i teraz avent jak narazie najlepszy:tak:

dzien dobry ...
larvunia ... podziwiam dla mnie sciaganie to poraszka albo jakos malo zdolna jestem
bylam dzis na zakupach kupilam czarne jeansy ... fajnie jest kupowac juz w normalnym rozmiarze

ja uzywalam trzech laktatorow- reczny zwykly-spoko ale polamal sie po miesiacu:-p, elektryczny nuka-hmm bolalo i glosny strasznie i tez sie zepsul:sorry2:, no i teraz avent jak narazie najlepszy:tak:

kathe co ty robisz z tymi laktatorami ze tak szybko sie psuja? :szok: :-D :-)

dzien dobry ...
larvunia ... podziwiam dla mnie sciaganie to poraszka albo jakos malo zdolna jestem
bylam dzis na zakupach kupilam czarne jeansy ... fajnie jest kupowac juz w normalnym rozmiarze
mirka zazdroszcze, ja na chwile obecna kupuje 2 rozmiary wieksze :-( :sorry2: :zawstydzona/y:
a na koncu ciazy byly 4 :szok: :shocked2::zawstydzona/y:

jolie co nas tak ostatnio zaniedbujesz?

wlasnie sie powydurnialam z moim malym i troche fotek napstrykalam :-):-)

Wszystkiego najlepszego dla Oleńki z okazji skończenia 4 miesiąca :-D:-D:-D
1553ii6.gif

reklama
Witam kochane:tak:

Nie bylo mnie kilka dzionkow... :-( mezus zmienial czesci w kompie i jakos nie bardzo moglam sie wcisnac na BB...

Przede wszystkim najlepsze zyczonka dla Jubilatow...

Co do laktatorow to ja mam taki zwykly za 35zl i jest do bani... sciagalam mleczko moze 5 razy i ostatnio jak wychodzilam na "odrosty" do fryzjera to myslalam, ze padne - juz ssanie moj laktator mial do dupy:wściekła/y: ...ale 170ml sciagnelam - w 15 minut...:tak::tak:

Poza tym, cos od wczoraj straaasznie boli mnie staw biodrowy i noga az do kolana... tak ze jak zlapie bol to nie moge zrobic kroku... Bylam dzis u lekarza... i powiedzial ze to rwa kulszowa... ponoc od dzwigania... (hmmm, syneczka??) przepisal mi 10 zastrzykow - na 10 dni - (OLFEN) i kazal na ten czas odstawic synka od cycka... No i co ja mam zrobic...:-( boli... ale nie chce zabierac mu tego co tak lubi... no i poki co nie wykupilam nawet recepty...:baffled::baffled:

Larvuniu, czytalam, o twojej lekarce - moze to lepiej, ze ma takie podejscie... oczywiscie co do karmienia piersia (a nie juz obiadkow...) ...dla mnie mleczko mamy to najlepsze co teraz mozemy dac maluszkowi. Moze faktycznie pomysl o fajnym laktatorze - w koncu to dla twojego synka... a jak dziewczyny polecaja AVENT to moze i te 150zl warto zaryzykowac - tyle chyba lekko poszloby na miesiac na mleczko modyfikowane...

Pusia, wspolczuje nocki, oby wiecej juz takich nie bylo:tak::tak:

Do góry