reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Witam!
dziewczyny wymieklam:zawstydzona/y:, bedzie do mnie przychodzic pomoc, bo juz mam tak dom zapuszczony ze wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Lilka
widze, ze sobie znalazlas ten wozeczek:tak: (ja tez nie umiem wstawiac linkow, mimo instrukcji Misi), moj maz byl tym wozkiem strasznie zafascynowany, bo jest leciutki, zwrotny i po zlozeniu malo miejsca zajmuje.
Obejrzyj jeszcze Per Perego Duette SW- tez ma duze kola (ale nie pompowane tylko takie gumowe)- my go prawie kupilismy, ale troche przerazily nas jego gabaryty, no i pytanie jak nim podjechac np. na kraweznik jak maluchy beda mialy po 10 kg. Bo naciskajac go , zeby podniesc przod trzeba miec nizla sile gdy jest pusty a z dziecmi:confused: Ale tak pozatym to jest fajny;-), moze akurat Ci podpasuje.

Ladinka bidulko........:-( pewnie pomoc zawsze się przyda:-)

a mój Kapik ma od wczoraj tak marudne dni że masakra...marudzi jak stara baba:-)
ciekawe co sie szykuje...:-)
hehe

dzien doberek

no dziewczyny nie popisalyscie sie, nie mam co czytac :-D:-D
a tak powaznie to Ladina ja bym byla zadowolona jakby ktos za mnie przychodzil sprzatac :-):-)

sabina moze Kacperek marudny bo chce wiecej marcheweczki a nie te mleczko caly czas :-D:-D ja wczoraj lalam ze smiechu z mojego jak sie patrzyl na tatusia co on je

dziewczyny zyjace w angli mam pytanko...
korzystala ktoras z was z takiej przyjemnosci jak czyszczenie dywanow?? :confused::confused:
bo interesuje mnie czy po czyszczeniu jest mokry no i ile taka przyjemnosc kosztuje.

czesc mamuski

Ladina ten wozek JANE jest super aleeeeeee.....jak ja niemowle schowam tam z tylu:confused:
najgorsze ze ten wozek ma tylko folie przeciwdeszczowa,a gdzie pokrowiec:szok::confused:
oszaleli chyba....

Ladina to wez sobie pomoc do dzieci
ja bym tak wolala,nie do sprzatania moich brudow tylko do opieki nad dziecmi
niech babka idzie na spacer juz masz chatke wolna i dzialasz:-)

Dzien dobry
Stukam sie kawką puszczalską z mleczkiem
Widziałam na top wątku pojawiła sie Sylwia 27,kochana odezwij sie starsznie steskniłysmy sie za Tobą.

Lilka
chyba masz racje, niech sie baba dziecmi zajmie...
A co do tego wozka to mozna zamontowac gondolke, znaczy sie to jest taka gondolka z ktorej mozna w fotelik samochodowy zrobic. Poszukam zaraz. Co do pokrowca to zawsze mozna kupic spiworek taki do wozka.

ja bym zatrudnila kogos zeby mi w ogrodzie porzadek zrobil i okna pomyl i dywany popral, to sa rzeczy ktorych niecierpoe robic :tak::cool2:

a moj kochany synek ma dzis 3 miechy :-):-) a od wczoraj juz ssie kciuka :-):-)

reklama
Do góry