aluska to super ze mala zdrowa
wisienka bez przesadymi lekarz nawet KAZAL raz w tygodniu szklanke odgazowanego piwa albo lampke czerwonego wina dla urozmaicenia dietynie zaszkodzi a pokarmu bedzie wiecej przeciez nie mowimy tu o calym piwie czy innym alkoholu. Nakarm malego , najlepiej wieczorem przed spaniem i zaraz jak go uspisz wypij sobie, zanim bedzie kolejne karmienie piwo juz sie rozlozy:-)
Lekarza który Karze pic alkohol to bym po prostu zwolniła i powiedziała mu żeby zmienił zawód. Ale to tylko moje zdanie
ladina i bylo potem cos malemu
a i jak mozesz to wejdz na TOP SECRET :-):-)
pusia ja wiem ale gorsze zlo jest jak matka pali.....tak mi sie wydaje.
zreszta sama nie wiem.....ale ciagnie mnie strasznie
Uważam że nie ma co rozgraniczać mniejsze czy większe zło. Żadna używka nie jest dobra dla kilko miesięcznego malucha
Co do picia alkoholu w ciąży to też oglądałam film w TV i to co widziałam co dzieje się z maluszkiem po jednym łyku alkoholu to po prostu szok. A mimo to kobiety piją i mimo to nadal są lekarze którzy proponuja alkohol
Co do picia alkoholu w ciąży to też oglądałam film w TV i to co widziałam co dzieje się z maluszkiem po jednym łyku alkoholu to po prostu szok. A mimo to kobiety piją i mimo to nadal są lekarze którzy proponuja alkohol