reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

aluska
to super wiadomosci! troche i mnie przy okazji pocieszylas, bo moj Gucio tez ma asymetrie, no ale on mial bardzo ciasno w brzuszku, bo byl u dolu i go brat przygniatal;-) Za tydzien ide do lekarza,ciekawe co mi powie:confused:

reklama
aluska to super !!!!!!

ej co myslicie o tym jakbym wypila 330 ml tyskiego:confused: moze sie cos stac malemu, czy nie, :confused: bo wiem ze niektore z was pija troche a mnie juz tak ciagnie do napicia sie piwka ze masakra :baffled: i suszy :baffled:

aaa i otworzylam paczke, ten piesek jest rewelacyjny, polecam mauska zwlaszcza ktore mieszkaja w angli :tak::-)

Ladina to mnie nie pocieszylas :no:
te wozki jeden za drugim sa kitowate jak dla mnie na teren tutejszy...szczegolnie jak spadnie snieg...a snieg mam od løistopada do teraz i czasami moje kola pompowane nie daja rady....bo tu o chodniki nie dbaja by odsniezyc....a ja bede miala przedszkolaka do prowadzenia i odbierania.....a te wozki jeden za drugim to nie maja kol pompowanych...w kazdym razie nie spotkalam takiego jeszcze

poszukam te co mi napisalas,w koncu masz doswiadczenie to wiesz co mowisz...
ach :-(

Wisienka ja bym jak juz wziela 3 lyki i to wszystko....jak na Sylwka sobie piwko chcialam wypic to Hania byla potem na modyfikowanym....ale zrobisz jak uwazasz

ladina i bylo potem cos malemu :confused:
a i jak mozesz to wejdz na TOP SECRET :-):-)

pusia ja wiem :zawstydzona/y: ale gorsze zlo jest jak matka pali.....tak mi sie wydaje.
zreszta sama nie wiem.....ale ciagnie mnie strasznie

aluska to super ze mala zdrowa:tak:

wisienka bez przesady:tak:mi lekarz nawet KAZAL raz w tygodniu szklanke odgazowanego piwa albo lampke czerwonego wina dla urozmaicenia diety:tak:nie zaszkodzi a pokarmu bedzie wiecej:tak: przeciez nie mowimy tu o calym piwie czy innym alkoholu. Nakarm malego , najlepiej wieczorem przed spaniem i zaraz jak go uspisz wypij sobie, zanim bedzie kolejne karmienie piwo juz sie rozlozy:-)

Lilka
ten Jane Powertwin ma wlasnie pompowane:tak: obejrzyj koniecznie:tak:
jak znajde misi instrukcje wstawiania linkow to Ci go pokaze;-)

wisienko
ja pilam piwko , czasem jakis kieliszek wina i nie zauwazylam jakis sensacji u dzieci.

reklama
kathhe co namawiasz kolezanke do zlego co?!;-)
hmm... a mi mowil ktos kiedys ze po 3 dniach dzidzia nawet czuje to co jadlo sie, nawet jak to sie juz dawno strawi i wysiusia (wydali)......

Do góry