reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

KOCHANE: ANINECZKO I KAJUNIU :-)

Uśmiechu w każdej sekundzie,
radości w każdej minucie,
przyjaźni w każdej godzinie,
szczęścia każdego dnia,
miłości przez całe życie!!!

życzymy z całego serduszka
Sabina i Kapik

winko.gif
bukiet.jpg

i ja podlacze sie pod tak piekne zyczenia:-)

Anineczko,Kajuniu wszystkiego najlepszego!!!!!!!! zdrowka,milosci,usmiechu na twarzy kazdego dnia,zadowolenia ze swoich mezczyzn ;-) oraz duzo kasiurki :-D a co!!

zyczy Lilka

reklama
Women to świetnie jak na pierwszy dzień:-) powodzenia w sprzedaży tak wogóle:-)

dziekuje bardzo

Ja tez mam okna do mycia, ale jeszcze muszą poczekać i nabrać ważności;-)
Dzisiaj o 2:30 moja znajoma urodziła córeczkę Lenkę. Rodziła 26 godzin:szok: i już ją te holenderskie jełopy wywalili do domu:wściekła/y: A my narzekamy na naszą służbę zdrowia:baffled: Nigdy w życiu nie chciała bym tam w ciąży chodzić ani dziecka urodzić... normanie patologia:baffled:

Women, powodzenia z nowym biznesem:-)

ja okna pomylam w niedziele.Bira rowniez dziekuje,ok zmykam sprzatac mieszkanie bo o 12 czekam na goscia a pozniej na ryneczek smigam

przed chwila byl debiut kaszki z bananami dodalam do melka 5 lyzeczek i przelalam do miseczki bo geste bylo maly zjadł 170ml
troche bylo plucia i wyglupów ale dalismy rade:-)

musze pochwalic Hanusie:-)

spala mi dziewczyna od 19.30 do 7.00 :szok::szok::szok::szok:
wypila mleko i spi dalej

no mam nadzieje ze to juz sie powoli tak zacznie powoli przesypiac cale nocki
a ja mimo to nie wyspana bo poszlam pozno spac
do tego pogoda do kitu,czuje sie jakby 8 rano byla,tak pochmurnie:dry:

wczoraj posiedzialam na Allegro i juz znalzlam wozek dla moich szkrabow:happy2:
Women ten wozek co mi pokazalas tez na niego patrzylam ale on jest taki 'otwarty' i balabym sie ze mi niemowle zmarznie w nim
a ta zima w tym roku byla tu lagodna,bo dochodzilo tylko do -15 stopni,wiec musze miec normalna gondolke dla malucha....

gratuluje pierwszych sprzedanych rzeczy!!! to dobrze wrozy:-)

ide sniadanko zrobic bo padne zaraz z glodu

Witam Mamcie:tak:

My zaraz zmykamy na spacerek a o 15.00 do neurologa aż się boję tej wizyty :baffled:

Wczorajsze 15min przy otwieraniu strony to było nic w porównaniu z tym co było później:dry: 2godz. mi się strona otwierała aż w końcu w połowie się zacięła jak pech to pech:baffled: :wściekła/y:

Bira wspolczuje twojej kolezacne ze tak dlugo rodzila :szok:
ale niestety...pierworodki czesto tak maja :sorry2: u mnie bylo podobnie...14h
a co do wyjscia ze szpitala to ja np.sama wyszlam na nastepny dzien do domu
wolalam w domu lezec i dochodzic do siebie bo tam balam sie bariery jezykowej a bardziej tego ze Hania wyla jak opetana:szok::sorry2:i inne babki mialy dosc :sorry2:
ale mnie to stresowalo....przez to nic nie wypoczelam w tym szpitalu...

gratulacje dla kolezanki :-) fajne imie dali coreczce:-)

A jak u Was z paleniem dziewczyny?

Czas robić kolacyjke sciskam i buziam cmok cmok

Jeszcze raz miłego wieczorku do jutra;-);-);-)
kucia co do palenia to dwa miesiące przed ślubem razem z mężusiem rzuciliśmy palenie ja nie palę do tej pory a on pali ale tylko w pracy przy mnie nic a nic nawet jak jesteśmy cały weekend razem:sorry2::confused:

Witam :))
Kacper na chwilę usnął wiec mogłam zasiąść przed kompem i zaraz zmykam jeść sniadanko :))

Ja również dokładam się do życzeń
Anineczko i Kajuniu Wszystkiego najjj spełnienia marzeń, zdrówka , pieniędzy i dużoooo miłości

Życzy Karolina i Kacper :tak:

hihiii temat palenia
ja z mezem nigdy nie palilismy,nawet jak bylismy smarkami:-p
zdarzalo sie nam obu jak bylismy np.pijani na imprezie w nastoletnich czasach:-D
to tam fajeczka sie przyblakala,ale tak to nie palilismy i nie palimy

a wszystkim co rzucili ten smierdzacy nalog gratuluje!!!

Larvuniu koziorożec jestem:tak:

Mój mężuś jest koziorożec a bliźnięta a podobno te znaki do siebie nie pasują :-p

Hej!
Lepiej pozno niz wcale.
Tu listopadowa mama- 8/11 urodzilam synka Alexandra:-)
Jako ze "w kupie razniej" chcialabym sie przylaczyc do Was zeby wspolnie dzielic radosci i trudy wychowywania dziecka;-)

Witaj Migotek :-)

Lilka ładny suwaczek :tak:

moj maly glodomor :-D:-D

Wisienka super foteczka :-D słodki ten Twój głodomorek :-D

Aluska z tego co widze na zdjęciu malutka ładnie podnosi sie na brzusiu. Kurcze moja to nie lubi na brzuszku. A na spacerku jeszcze spi smacznie.

Dziewczyny a jak z bioderkami maluchów. Już niedługo mam kontrole. Nadal pieluszkuje.
Do tego wykryto u małej asymetrie ciała musze ćwiczyć małą leżenia i noszenia na dwóch bokach bo przekreca się i woli lewy.
:baffled::baffled::baffled:
troszke pracy przed nami.
Kucia my też jeszcze pieluszkujemy następną wizytę mamy 12 marca i mam nadzieję że na tym się skończy :sorry2:
Na brzuszku teraz już nie wygląda tak radośnie :shocked2: teraz jest płacz i zgrzytanie zębów :baffled:
No i co do asymetrii to też u mojej ją stwierdzono :confused:

reklama
Do góry