reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

KOCHANE: ANINECZKO I KAJUNIU :-)

Uśmiechu w każdej sekundzie,
radości w każdej minucie,
przyjaźni w każdej godzinie,
szczęścia każdego dnia,
miłości przez całe życie!!!

życzymy z całego serduszka
Sabina i Kapik

winko.gif
bukiet.jpg

i ja podlacze sie pod tak piekne zyczenia:-)

Anineczko,Kajuniu wszystkiego najlepszego!!!!!!!! zdrowka,milosci,usmiechu na twarzy kazdego dnia,zadowolenia ze swoich mezczyzn ;-) oraz duzo kasiurki :-D a co!!

zyczy Lilka

reklama
Women to świetnie jak na pierwszy dzień:-) powodzenia w sprzedaży tak wogóle:-)

dziekuje bardzo

Ja tez mam okna do mycia, ale jeszcze muszą poczekać i nabrać ważności;-)
Dzisiaj o 2:30 moja znajoma urodziła córeczkę Lenkę. Rodziła 26 godzin:szok: i już ją te holenderskie jełopy wywalili do domu:wściekła/y: A my narzekamy na naszą służbę zdrowia:baffled: Nigdy w życiu nie chciała bym tam w ciąży chodzić ani dziecka urodzić... normanie patologia:baffled:

Women, powodzenia z nowym biznesem:-)

ja okna pomylam w niedziele.Bira rowniez dziekuje,ok zmykam sprzatac mieszkanie bo o 12 czekam na goscia a pozniej na ryneczek smigam

przed chwila byl debiut kaszki z bananami dodalam do melka 5 lyzeczek i przelalam do miseczki bo geste bylo maly zjadł 170ml
troche bylo plucia i wyglupów ale dalismy rade:-)

musze pochwalic Hanusie:-)

spala mi dziewczyna od 19.30 do 7.00 :szok::szok::szok::szok:
wypila mleko i spi dalej

no mam nadzieje ze to juz sie powoli tak zacznie powoli przesypiac cale nocki
a ja mimo to nie wyspana bo poszlam pozno spac
do tego pogoda do kitu,czuje sie jakby 8 rano byla,tak pochmurnie:dry:

wczoraj posiedzialam na Allegro i juz znalzlam wozek dla moich szkrabow:happy2:
Women ten wozek co mi pokazalas tez na niego patrzylam ale on jest taki 'otwarty' i balabym sie ze mi niemowle zmarznie w nim
a ta zima w tym roku byla tu lagodna,bo dochodzilo tylko do -15 stopni,wiec musze miec normalna gondolke dla malucha....

gratuluje pierwszych sprzedanych rzeczy!!! to dobrze wrozy:-)

ide sniadanko zrobic bo padne zaraz z glodu

Witam Mamcie:tak:

My zaraz zmykamy na spacerek a o 15.00 do neurologa aż się boję tej wizyty :baffled:

Wczorajsze 15min przy otwieraniu strony to było nic w porównaniu z tym co było później:dry: 2godz. mi się strona otwierała aż w końcu w połowie się zacięła jak pech to pech:baffled: :wściekła/y:

Bira wspolczuje twojej kolezacne ze tak dlugo rodzila :szok:
ale niestety...pierworodki czesto tak maja :sorry2: u mnie bylo podobnie...14h
a co do wyjscia ze szpitala to ja np.sama wyszlam na nastepny dzien do domu
wolalam w domu lezec i dochodzic do siebie bo tam balam sie bariery jezykowej a bardziej tego ze Hania wyla jak opetana:szok::sorry2:i inne babki mialy dosc :sorry2:
ale mnie to stresowalo....przez to nic nie wypoczelam w tym szpitalu...

gratulacje dla kolezanki :-) fajne imie dali coreczce:-)

A jak u Was z paleniem dziewczyny?

Czas robić kolacyjke sciskam i buziam cmok cmok

Jeszcze raz miłego wieczorku do jutra;-);-);-)
kucia co do palenia to dwa miesiące przed ślubem razem z mężusiem rzuciliśmy palenie ja nie palę do tej pory a on pali ale tylko w pracy przy mnie nic a nic nawet jak jesteśmy cały weekend razem:sorry2::confused:

Witam :))
Kacper na chwilę usnął wiec mogłam zasiąść przed kompem i zaraz zmykam jeść sniadanko :))

Ja również dokładam się do życzeń
Anineczko i Kajuniu Wszystkiego najjj spełnienia marzeń, zdrówka , pieniędzy i dużoooo miłości

Życzy Karolina i Kacper :tak:

hihiii temat palenia
ja z mezem nigdy nie palilismy,nawet jak bylismy smarkami:-p
zdarzalo sie nam obu jak bylismy np.pijani na imprezie w nastoletnich czasach:-D
to tam fajeczka sie przyblakala,ale tak to nie palilismy i nie palimy

a wszystkim co rzucili ten smierdzacy nalog gratuluje!!!

Larvuniu koziorożec jestem:tak:

Mój mężuś jest koziorożec a bliźnięta a podobno te znaki do siebie nie pasują :-p

Hej!
Lepiej pozno niz wcale.
Tu listopadowa mama- 8/11 urodzilam synka Alexandra:-)
Jako ze "w kupie razniej" chcialabym sie przylaczyc do Was zeby wspolnie dzielic radosci i trudy wychowywania dziecka;-)

Witaj Migotek :-)

Lilka ładny suwaczek :tak:

moj maly glodomor :-D:-D

Wisienka super foteczka :-D słodki ten Twój głodomorek :-D

Aluska z tego co widze na zdjęciu malutka ładnie podnosi sie na brzusiu. Kurcze moja to nie lubi na brzuszku. A na spacerku jeszcze spi smacznie.

Dziewczyny a jak z bioderkami maluchów. Już niedługo mam kontrole. Nadal pieluszkuje.
Do tego wykryto u małej asymetrie ciała musze ćwiczyć małą leżenia i noszenia na dwóch bokach bo przekreca się i woli lewy.
:baffled::baffled::baffled:
troszke pracy przed nami.
Kucia my też jeszcze pieluszkujemy następną wizytę mamy 12 marca i mam nadzieję że na tym się skończy :sorry2:
Na brzuszku teraz już nie wygląda tak radośnie :shocked2: teraz jest płacz i zgrzytanie zębów :baffled:
No i co do asymetrii to też u mojej ją stwierdzono :confused:

reklama
Do góry