reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
sabina ty juz kobieto lepiej idz myj te okna bo jedno ci w glowie :-p;-) hehehehe....
.....zartuje.... no ale w sumie ja swoje tez moglabym umyc... no ale nie dzis!

milego dnia kochane, ide obiad przygotowac bo mam zamiar isc na dluuuugi spacerek zaraz jak maly sie obudzi.........

anineczko i kajuniu...Z okazji Waszych urodzinek życzę Wam... Aby wszystkie fajne dni
w żółwim tempie upływały, by co dzień uśmiechał
się do Was świat cały. By nigdy nie było porannej
pobudki i wiał wiatr specjalny co rozwiewa smutki.
kwiaty08ju7.jpg

lece do pracy!
buziaki:happy2:

reklama
Ja tez mam okna do mycia, ale jeszcze muszą poczekać i nabrać ważności;-)
Dzisiaj o 2:30 moja znajoma urodziła córeczkę Lenkę. Rodziła 26 godzin:szok: i już ją te holenderskie jełopy wywalili do domu:wściekła/y: A my narzekamy na naszą służbę zdrowia:baffled: Nigdy w życiu nie chciała bym tam w ciąży chodzić ani dziecka urodzić... normanie patologia:baffled:

Women, powodzenia z nowym biznesem:-)

Do góry