reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

widzisz wysłałam Wam trochę promyczków:-);-)
ale ja tez jak przeczytałam to az ciarki po mnie przeszły...
odpukać narazie kapik nie jadł zadnych leków ale kurde wolę wiedzieć takie rzeczy bo to fakt z lekarzami nigdy nie wiadomo

reklama
heheh wreszcie nie sms:-) uffff hehehe tak nie lubie pisac smsków:-) hihi
a co mąż w pracy to się nudze:-) i marze o figielkach:-) hihi

chociaz przed chwilą napisal mi na gg że ma ochote na coś szalonego wiec ....hmmm kto wie co dziś będzie:-) hehe

......no gdzie ta kawusia co?? gadasz a nie robisz?:dry: no no no nie ladnie .... a ja tu spragniona czekam;-)

ooooo women, czesc :-)

kurde no czeka na Ciebie..mówiłaś że samolot już kołuje...no i co :-)
a do kawusi wpierniczam MONTE;-) hehe

Women kiedy płaszczyki wystawisz:-) bo jestem na kupnie;-)

Sabinka, pewnie to możliwe, ale na szczęście Indze nie przepisali jak do tej pory nic takiego. Zreszta ja zawsze czytam ulotki:-)

U nas też dzisiaj pięka pogoda. Poczekam aż Inek się obudzi i zabieram zaraz całe towarzystwo na spacerek:-) Obiadek ugotowałam sobe wczoraj, mieszkanko tylko odkurzę i umyję podłogi i mam wolne na dzisiaj:-)

twoj w pracy a moj jeszcze w wyrku chasia..... wczoraj gral na necie do 3 rano...
hmmm to juz bedzie siostrzyczka dla Kapika?? :-D
kurde ale ladnie na dworku sie robi..... na bank dzis ide na spacerek :cool2:

Bira a ja mam okna do mycia..buuuuuuuuuuuu, widzicie wszsytkim promyczki wysłałam:-) hehe
Larvunia kurde do 3 rano! zwariował:-) hehhe, a jak sobie leży w łóżeczku to byś się nim zajęła;-) hgehe

reklama
Do góry