reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

widzisz wysłałam Wam trochę promyczków:-);-)
ale ja tez jak przeczytałam to az ciarki po mnie przeszły...
odpukać narazie kapik nie jadł zadnych leków ale kurde wolę wiedzieć takie rzeczy bo to fakt z lekarzami nigdy nie wiadomo

reklama
heheh wreszcie nie sms:-) uffff hehehe tak nie lubie pisac smsków:-) hihi
a co mąż w pracy to się nudze:-) i marze o figielkach:-) hihi

chociaz przed chwilą napisal mi na gg że ma ochote na coś szalonego wiec ....hmmm kto wie co dziś będzie:-) hehe

......no gdzie ta kawusia co?? gadasz a nie robisz?:dry: no no no nie ladnie .... a ja tu spragniona czekam;-)

ooooo women, czesc :-)

kurde no czeka na Ciebie..mówiłaś że samolot już kołuje...no i co :-)
a do kawusi wpierniczam MONTE;-) hehe

Women kiedy płaszczyki wystawisz:-) bo jestem na kupnie;-)

Sabinka, pewnie to możliwe, ale na szczęście Indze nie przepisali jak do tej pory nic takiego. Zreszta ja zawsze czytam ulotki:-)

U nas też dzisiaj pięka pogoda. Poczekam aż Inek się obudzi i zabieram zaraz całe towarzystwo na spacerek:-) Obiadek ugotowałam sobe wczoraj, mieszkanko tylko odkurzę i umyję podłogi i mam wolne na dzisiaj:-)

twoj w pracy a moj jeszcze w wyrku chasia..... wczoraj gral na necie do 3 rano...
hmmm to juz bedzie siostrzyczka dla Kapika?? :-D
kurde ale ladnie na dworku sie robi..... na bank dzis ide na spacerek :cool2:

Bira a ja mam okna do mycia..buuuuuuuuuuuu, widzicie wszsytkim promyczki wysłałam:-) hehe
Larvunia kurde do 3 rano! zwariował:-) hehhe, a jak sobie leży w łóżeczku to byś się nim zajęła;-) hgehe

reklama
Do góry