reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

aninieszka kajunia ........wszystkiego naj !!!!!!!!!!!!!!!

bira ... ja pierwsze skurcze mialam o 7 rano a 7 nastepnego dnia niki sie urodzi i o 17 tego samego dnia wyszlam do domu nie chcialam byc w szpitalu ........... dla mnie to bylo idealne rozwiazanie , urodzic w szpitalu ( jak by cos bylo nie tak to zawsze moga cos zrobic) i po tem szybko do domu
bylo super

reklama
nie wiem juz ktora z was pisala i na ktorym watku .... ze skonczylo sie jej mleko ... mi juz chyba tez dzis maly rano zjadl z piersi o 8:15 i o 10 byl juz glodny i zjadl 150ml butli + 50 herbatki
wiec w tym tygodniu mysle ze bedzie koniec z karmieniem ... musze tylko termos kupic

anineczko i kajuniu...Z okazji Waszych urodzinek życzę Wam... Aby wszystkie fajne dni
w żółwim tempie upływały, by co dzień uśmiechał
się do Was świat cały. By nigdy nie było porannej
pobudki i wiał wiatr specjalny co rozwiewa smutki.
kwiaty08ju7.jpg

lece do pracy!
buziaki:happy2:

Ja również dołączam się do tych pięknych życzeń dla Was kobitki :-)

Witam
Dziekuje za zyczonka ;-)

Bira ja rodzilam pierworodnego 25 godzin ;-)
A to,ze wysylaja do domu to w Anglii tez to jest ;-)
I ja tez wyszlabym wczesniej ze szpitala gdyby nie musieli mi podbijac cisnienia kroplowka :tak:

chyba nici ze spacerku beda!
sabina oddawaj sloneczko!!! ;-) ...kurde wieje, chmury jakies naszly i brak slonca. No to ide spowrotem schowac wozek do piwnicy :dry:

Dobra Kobitki przeczytałam już co u Was więc śmigam na spacerek a potem do neurologa Pa pa miłego dnia :-D odezwę się później ;-):tak:

my w sride mamy kontrole u dermatologa i szczepienie kolejne :dry: kurde no zapomnialam o tym szczepieniu. Znowu kasa pojdzie a i maly sie nakrzyczy :-(

beata34 ja tez mezulka musze samego zaczac zostawiac i samej gdzies zaczac wychodzic. Chociaz wracam zaraz do pracy i mezus bedzie zmuszony sytuacja by byc z malym odrana do ok 13.00 ;-) ...ciekawe jak ja zniose rozlake z malym na 8 h :-(.......... pati a jak Ty to znosisz? Ja non stop wszedzie z malym teraz.....
Dzień dobry!!!
Larvuniu wbrew pozorom świetnie sobie poradzi tylko chęci trzeba bo to lenie:tak:

dziękuję za niespodzianke;-) ładuje mi się w innym pokoju i mam spóźniona reakcję na smsy;-) hehe

nie wiem czy wierzyć w takie rzeczy ale macie do poczytania:-)

Lekarze przepisuj� dzieciom niebezpieczne leki - Onet.pl Wiadomo�ci - 26.02.2008

Wiecie co kolejny "gorący" temat aż się nie chce.Nie spotkałam lekarza który świadomie przepisałby kw. acetylosalicylowy dziecku poniżej 12 r.ż.
Jeżeli chodzi o pyralginę to czopek super obniża gorączkę powyżej 38-39 st.parorazowe użycie nie stanowi szkody dla zdrowia.Paracetamol jest bezpieczny a ibuprofenu nie używam bo mam jak najgorsze zdanie o nim w przypadku użycia u małych dzieci ;-)

KOCHANE: ANINECZKO I KAJUNIU :-)

Uśmiechu w każdej sekundzie,
radości w każdej minucie,
przyjaźni w każdej godzinie,
szczęścia każdego dnia,
miłości przez całe życie!!!

życzymy z całego serduszka
Sabina i Kapik

winko.gif
bukiet.jpg
przyłączam się również do życzeń

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

prosze
ps.wczoraj poszly dwie bluzeczki i jedna koszula meska takze jak na pierwszy dzien nie jest zle
no proszę jak interes idzie gratulacje i owocnych sprzedaży:tak:

Mój mężuś jest koziorożec a bliźnięta a podobno te znaki do siebie nie pasują :-p
a u mnie ja koziorożec a mąż baran to podobno dwa znaki przeciwne:baffled:

u nas pochmurno ale dość ciepło bo 7 st.biorę dzieciaki i idziemy na spacerek Larvuniu jak nie pada to ruszaj w drogę
Idę jeszcze przygotować obiadek i uciekamy
Miłego dnia wszystkim życzę

dzien doberek

w nocy padalo a teraz sliczna pogoda. My juz pos pacerku, dzis krotko bo czekam na dostawe, bylismy tez u lekarza aby sprawdzil jego plucka, bo niby nie kaszle juz i nie ma kataru, ale na noc jest strasznie nie spokojny i ma podwyzszona temp. - 37 stopni no i plucka ma czyste, lekarz powiedzial ze prawdopodobnie zeby zaczynaja wychodzic i zeby mu smarowac zelem czy dawac paracetamol (Calpol) i jak po tyg. nic sie nie poprawi to znow przyjsc.

Wisienka ja tez o tym marzę,i sie zastanawiam czy wlasnie nie zapisac malego,trzeba cosik poszukac w necie.

dokladnie! jak znajdziesz jakas dobra to daj znac ja tez dam. narazie tylko angielskie przeszukiwalam :-) ale do polskiej tez mi nie zaszkodzi zapisac ;-)

Anineczka wszystkiego Najlepszego !!
Ty to chyba na bezsennosc cierpisz? :dry: :-D

musze pochwalic Hanusie:-)
spala mi dziewczyna od 19.30 do 7.00 :szok::szok::szok::szok:
wypila mleko i spi dalej

no gratuluje! a ja myslalam ze moj synek spi ladnie - od 22.30 do 7 i rowniez spal dalej ale o 8:30 musialam go obudzic :-(
Pochwal sie jaki wybraliscie wozeczek dla Hani i jej braciszka ;-) :-)

aluska milego dnia rowniez zycze i powodzenia u neurologa, daj znac co powiedzial

sabina ja tez sadze ze cos w tym mui byc z tym przepisywaniem lekow, ale nie tu w angli, tu tylko paracetamol przepisuja :-):-):-) ahaha

bira gratulacje dla kolezanki. Ja rodzilam 22 godziny od momencia pekniecia wod a 5 h po urodzeniu wyszlam ze szpitala bo sama chcialam.

zapomnialam napisac ze pytalam sie o wit. D3 to nie chce mi przepisac :wściekła/y: powiedzial ze spacer w weekend wystarczy :szok: oraz moja zrownowazona dieta!!! cymbal jeden z tego posranego angielskiego doktora:wściekła/y: powiedzial rowniez ze dziecko bardzo ladnie i zdrowo wyglada i nie ma wskazan do zastosowania.

Asix pytalam sie tez o cytologie to powiedzial ze nie ma potrzeby robic bo mam stalego partnera :sorry2::shocked2:
ze dopiero za jakies 2 lata wysla mi list abym sie zglosila.

reklama
Asix pytalam sie tez o cytologie to powiedzial ze nie ma potrzeby robic bo mam stalego partnera :sorry2::shocked2:
ze dopiero za jakies 2 lata wysla mi list abym sie zglosila.
Dziwne....tutaj zalecaja cytologie po 3 miesiacach od porodu :dry:
U nas tez nie daja Wit.D3 bo twierdza,ze duzo jej w sloncu,ale przywiozlam z Pl.
Moze popros kogos by Ci wyslal?

Do góry