reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

aninieszka kajunia ........wszystkiego naj !!!!!!!!!!!!!!!

bira ... ja pierwsze skurcze mialam o 7 rano a 7 nastepnego dnia niki sie urodzi i o 17 tego samego dnia wyszlam do domu nie chcialam byc w szpitalu ........... dla mnie to bylo idealne rozwiazanie , urodzic w szpitalu ( jak by cos bylo nie tak to zawsze moga cos zrobic) i po tem szybko do domu
bylo super

reklama
nie wiem juz ktora z was pisala i na ktorym watku .... ze skonczylo sie jej mleko ... mi juz chyba tez dzis maly rano zjadl z piersi o 8:15 i o 10 byl juz glodny i zjadl 150ml butli + 50 herbatki
wiec w tym tygodniu mysle ze bedzie koniec z karmieniem ... musze tylko termos kupic

anineczko i kajuniu...Z okazji Waszych urodzinek życzę Wam... Aby wszystkie fajne dni
w żółwim tempie upływały, by co dzień uśmiechał
się do Was świat cały. By nigdy nie było porannej
pobudki i wiał wiatr specjalny co rozwiewa smutki.
kwiaty08ju7.jpg

lece do pracy!
buziaki:happy2:

Ja również dołączam się do tych pięknych życzeń dla Was kobitki :-)

Witam
Dziekuje za zyczonka ;-)

Bira ja rodzilam pierworodnego 25 godzin ;-)
A to,ze wysylaja do domu to w Anglii tez to jest ;-)
I ja tez wyszlabym wczesniej ze szpitala gdyby nie musieli mi podbijac cisnienia kroplowka :tak:

chyba nici ze spacerku beda!
sabina oddawaj sloneczko!!! ;-) ...kurde wieje, chmury jakies naszly i brak slonca. No to ide spowrotem schowac wozek do piwnicy :dry:

Dobra Kobitki przeczytałam już co u Was więc śmigam na spacerek a potem do neurologa Pa pa miłego dnia :-D odezwę się później ;-):tak:

my w sride mamy kontrole u dermatologa i szczepienie kolejne :dry: kurde no zapomnialam o tym szczepieniu. Znowu kasa pojdzie a i maly sie nakrzyczy :-(

beata34 ja tez mezulka musze samego zaczac zostawiac i samej gdzies zaczac wychodzic. Chociaz wracam zaraz do pracy i mezus bedzie zmuszony sytuacja by byc z malym odrana do ok 13.00 ;-) ...ciekawe jak ja zniose rozlake z malym na 8 h :-(.......... pati a jak Ty to znosisz? Ja non stop wszedzie z malym teraz.....
Dzień dobry!!!
Larvuniu wbrew pozorom świetnie sobie poradzi tylko chęci trzeba bo to lenie:tak:

dziękuję za niespodzianke;-) ładuje mi się w innym pokoju i mam spóźniona reakcję na smsy;-) hehe

nie wiem czy wierzyć w takie rzeczy ale macie do poczytania:-)

Lekarze przepisuj� dzieciom niebezpieczne leki - Onet.pl Wiadomo�ci - 26.02.2008

Wiecie co kolejny "gorący" temat aż się nie chce.Nie spotkałam lekarza który świadomie przepisałby kw. acetylosalicylowy dziecku poniżej 12 r.ż.
Jeżeli chodzi o pyralginę to czopek super obniża gorączkę powyżej 38-39 st.parorazowe użycie nie stanowi szkody dla zdrowia.Paracetamol jest bezpieczny a ibuprofenu nie używam bo mam jak najgorsze zdanie o nim w przypadku użycia u małych dzieci ;-)

KOCHANE: ANINECZKO I KAJUNIU :-)

Uśmiechu w każdej sekundzie,
radości w każdej minucie,
przyjaźni w każdej godzinie,
szczęścia każdego dnia,
miłości przez całe życie!!!

życzymy z całego serduszka
Sabina i Kapik

winko.gif
bukiet.jpg
przyłączam się również do życzeń

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

prosze
ps.wczoraj poszly dwie bluzeczki i jedna koszula meska takze jak na pierwszy dzien nie jest zle
no proszę jak interes idzie gratulacje i owocnych sprzedaży:tak:

Mój mężuś jest koziorożec a bliźnięta a podobno te znaki do siebie nie pasują :-p
a u mnie ja koziorożec a mąż baran to podobno dwa znaki przeciwne:baffled:

u nas pochmurno ale dość ciepło bo 7 st.biorę dzieciaki i idziemy na spacerek Larvuniu jak nie pada to ruszaj w drogę
Idę jeszcze przygotować obiadek i uciekamy
Miłego dnia wszystkim życzę

dzien doberek

w nocy padalo a teraz sliczna pogoda. My juz pos pacerku, dzis krotko bo czekam na dostawe, bylismy tez u lekarza aby sprawdzil jego plucka, bo niby nie kaszle juz i nie ma kataru, ale na noc jest strasznie nie spokojny i ma podwyzszona temp. - 37 stopni no i plucka ma czyste, lekarz powiedzial ze prawdopodobnie zeby zaczynaja wychodzic i zeby mu smarowac zelem czy dawac paracetamol (Calpol) i jak po tyg. nic sie nie poprawi to znow przyjsc.

Wisienka ja tez o tym marzę,i sie zastanawiam czy wlasnie nie zapisac malego,trzeba cosik poszukac w necie.

dokladnie! jak znajdziesz jakas dobra to daj znac ja tez dam. narazie tylko angielskie przeszukiwalam :-) ale do polskiej tez mi nie zaszkodzi zapisac ;-)

Anineczka wszystkiego Najlepszego !!
Ty to chyba na bezsennosc cierpisz? :dry: :-D

musze pochwalic Hanusie:-)
spala mi dziewczyna od 19.30 do 7.00 :szok::szok::szok::szok:
wypila mleko i spi dalej

no gratuluje! a ja myslalam ze moj synek spi ladnie - od 22.30 do 7 i rowniez spal dalej ale o 8:30 musialam go obudzic :-(
Pochwal sie jaki wybraliscie wozeczek dla Hani i jej braciszka ;-) :-)

aluska milego dnia rowniez zycze i powodzenia u neurologa, daj znac co powiedzial

sabina ja tez sadze ze cos w tym mui byc z tym przepisywaniem lekow, ale nie tu w angli, tu tylko paracetamol przepisuja :-):-):-) ahaha

bira gratulacje dla kolezanki. Ja rodzilam 22 godziny od momencia pekniecia wod a 5 h po urodzeniu wyszlam ze szpitala bo sama chcialam.

zapomnialam napisac ze pytalam sie o wit. D3 to nie chce mi przepisac :wściekła/y: powiedzial ze spacer w weekend wystarczy :szok: oraz moja zrownowazona dieta!!! cymbal jeden z tego posranego angielskiego doktora:wściekła/y: powiedzial rowniez ze dziecko bardzo ladnie i zdrowo wyglada i nie ma wskazan do zastosowania.

Asix pytalam sie tez o cytologie to powiedzial ze nie ma potrzeby robic bo mam stalego partnera :sorry2::shocked2:
ze dopiero za jakies 2 lata wysla mi list abym sie zglosila.

reklama
Asix pytalam sie tez o cytologie to powiedzial ze nie ma potrzeby robic bo mam stalego partnera :sorry2::shocked2:
ze dopiero za jakies 2 lata wysla mi list abym sie zglosila.
Dziwne....tutaj zalecaja cytologie po 3 miesiacach od porodu :dry:
U nas tez nie daja Wit.D3 bo twierdza,ze duzo jej w sloncu,ale przywiozlam z Pl.
Moze popros kogos by Ci wyslal?

Do góry