reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
sabincia ale masz fajnie, u mnie jakos ponuro. Tzn temp. nie jest niska ale jakos wietrznie tak :baffled: Daj tu troche slonka co.... :sorry2:

to przyjedź do mnie;-) co to dla Ciebie ok. 600 km:-) zapraszam:-)
wczoraj 17 stopni było:-) ale podobno jutro już ma nie być tak ładnie...zobaczymy:-)

hmm... to moze to slonko do mnie powedruje jak jutro ma byc juz u ciebie nie ladnie ;-):-D eeee...zartuje mogloby wszedzie jaldmie poswiecic :cool2:
a dziekuje za zaproszenie, jak cos to wpadne :-D

dostalas niespodzianke w telef?? :-D:-D:-D

KOCHANE: ANINECZKO I KAJUNIU :-)

Uśmiechu w każdej sekundzie,
radości w każdej minucie,
przyjaźni w każdej godzinie,
szczęścia każdego dnia,
miłości przez całe życie!!!

życzymy z całego serduszka
Sabina i Kapik

winko.gif
bukiet.jpg

Podpisuje sie pod tymi pięknymi życzeniami:-)

na ten link powinna odp beata34..... moim zdaniem cos w tym musi byc. Od momentu jak mi beata34 powiedziala o sterydach to soe przestraszylam i teraz fertuje kazda ulotke leku jaka dostaje moj bąbelek.....

sabina u mnie wyszlo tezsloneczko, moze bedzie ladnie i wyjde z bąbelkiem na spacerek :cool2:

reklama
sabina "zabawiac" hehehehe... figielki Ci w glowie kochana?? :-D:-D:-D
taaaaa chce kawki i to bardzo! .....ja tez juz jedna wypilam ale to bylo o 7.00 :cool2:

Do góry