reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
uwaga udaje byc obrazona ;-)
no jak ja siedze do pozna to nikogo nie ma nikt nie pogada... a jak mnie nie ma to sie rozpisuja ze cho cho.... ( no i tu sie obrazam! :-D)
...hehehehe mezus mi mowil ze jak sie obraza to nie wolno sie usmiechac w tedy ;-)

zartowalam laseczki....
ide spac jak nikogo nie ma... co ja bede tu tak sama siedziec :*

......dzis ja gasze swiatelko :cool2:
No Way :-p
To znowu ja :-D:-D:-D

anineczka - tak sie zastanawialam jak mowicie do swojego synka? bo ma na imie matthew tak? to mowicie matt czy mateusz bo ja z mackiem mam podobnie i tak sie zaczelam zastanawiac jak powinnam do niego mowic zeby mi juz potem bylo latwiej:baffled:
Mowimy do niego Mateusz i Matt :tak:
Wiesz nasz Antek tez nie ma polskiego imienia tylko Anthony i rozumie jak sie do niego wola :Antek,Tony a to zalezy czy go posles wsrod irlandzie,angielskie dzieci.
Nasz Antek chodzil do przedszkola irlandzkiego jak skonczyl rok i tam sie przyzwyczil do Tony i Anthony.
A jak wy wolacie na Maciusia?
Dzis byla moja przyjaciolka a zarazem przyszla chrzestna Matta tak wiec nie mialam chwilki zajrzec do Was.
No i w koncu mam polska TV :cool2: tak wiec jutro nadrabiam co sie dzieje w Pl :-D
Milych snow listopadowki :-)

Aha i jeszcze jedno:
Kajuniu mam nadzieje,ze to przeczytasz...w koncu razem zaczynalysmy Listopad 2007:
Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.

1434_1_.jpg

Wszystkiego najlepszego kochana.
f45ef55a1e7f7f5aaa572d70387ad9e2.jpg

KOCHANE: ANINECZKO I KAJUNIU :-)

Uśmiechu w każdej sekundzie,
radości w każdej minucie,
przyjaźni w każdej godzinie,
szczęścia każdego dnia,
miłości przez całe życie!!!

życzymy z całego serduszka
Sabina i Kapik

winko.gif