reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

moj maly glodomor :-D:-D

zajebista fotka:-D:-D:-D:-D
normalnie na konkurs jakiś wyślij Kochana:-):tak:
pierwsze miejsce masz jak w banku:tak::tak::tak:

dziękuję dziewczyny za trzymanie kciuków w pierwszym dniu pracy;-):-)
moje pierwsze odczucia po dzisiejszym dniu są takie....
jestem bardzo zadowolna że wracam....
ach jednak mi tego bardzo brakowało
teściowa fajnie sobie radzi i nawet obiadki będzie mi gotowała:-p:-D
jestem very happy:-)

chłopaki czują się juz lepiej
Samuel juz rozrabia więc całe szczęście zdrowieje:-D:-D
na Marcelka antybiotyk też chyba zaczął działać bo przy mnie kaszlnął moze ze dwa razy a teściówka mówiła ze nie kaszlał wcale:-D:-D:-D

wieczorkiem nadrobię co tam u Was laseczki
buziaczki:-D:-D:-D

reklama
Lilka w koncu trzeci suwaczek :-)a wozeczek super...no oprocz ceny:no:

My dzis bylismy u okulisty i mam dosc...dzieci przed zabiegiem głodne krzycza a lekarze robia laske ze przyjmuja...nie widomo o ktorej zaczna i czy mozna dac jesc czy nie:-( no dzis zabiegu nie było tylko badanko i w nastepnym tyg wyniki...znienawidze słuzbe zdrowia:wściekła/y:

moj tez uwielbia teraz wszystko obserwowac na spacerze ... najbardziej mu pasuje jak zamisat lezec w 'gondoli' jedziemy z fotelikiem samochodowym na spacer bo w tedy moze wszystko widziec

pati ..... super ze jestes zadowolona z pracy
lilka ... mam nadzieje ze znajdziesz odpowiedni wozek

ja pomalu juz sie zastanawiam czy zupelnie nie przestac karmic piersia .... dramat z iloscia mleka mam juz chyba za soba .... a butla jest duzo szybciej .... ale obiecalam sobie na poczatku ze pokarmie do 4m-cy wiec moze jeszcze troche

dzieki wszystkim za trzymanie kciukow za meza .... dalej nie pali ( od piatku wieczor)
ktora z was pytala sie czy bierze cos ... wiec tak w piatek byl na jakism laserze dostal tez homeopatyczne krople i tabletki na oddtrucie ..... meczy sie ale myslalam ze bedzie gorzej

bry wieczorowo...
pozdrawiam kolezanke, ktora mnie podglada tu czasami.... szybkiego bezbolesnego porodu zycze kochana!!!! ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam !!
ja mam chwilke wiec nadrabim co u was

anineczka - tak sie zastanawialam jak mowicie do swojego synka? bo ma na imie matthew tak? to mowicie matt czy mateusz bo ja z mackiem mam podobnie i tak sie zaczelam zastanawiac jak powinnam do niego mowic zeby mi juz potem bylo latwiej:baffled:
dzien dobry
moj maly byl wczoraj niesamowity chyba dostal szoku tlenowego po takim dlugim spacerze
zasna o 18:30 i obudzil sie o 2:30 pozniej 7 :00

no to gratulacje

witam
ja juz nie spie od 8:30( zazwyczaj sie do 11:zawstydzona/y:) i odrazu zabralam sie za porzadki, taka dzis ladna pogoda ze az sie chce sprzatac, pozbieralam wszystkie smieci i wynioslam na zew.- az 5 duzych czarnych workow sie nazbieralo :szok: teraz juz sie robi drugie pranie a ja jem sniadanko i chwile odpoczywa i zabieram sie za scieranie kurzu i odkurzanie. A jak mi maly pozwoli to jeszcze kuchnie i lazienke wysprzatam :-):-):-) moj facet kupil fajna pianke CIF do sprzatania lazienki, az jestem ciekawa i musze wyprobowac :-p
mialam super weekend i jestem strasznie naladowana pozytywnie :-):-):-)

Asix to ty juz jestes 9 lat czy moze dluzej ze swoim mezulkiem? :szok:
a co do masazu to spoko, jakby co to jestem pomocna.

nie no fota jest rewelacyjna!! to prawda ze na jakis konkurs albo do gazety wyslij -ja ostatnio macka zdjecie do gonca polskiego wyslalam (gazeta ktora wychodzi w londynie):tak:
no widze ze pozytywnej energi dostalas i na sprzatanie cie wzielo??:-D:-Da co do bycia z moim M (to ciagle narzeczony ja pisze M ze mezczyzna ;;-))tak to juz prawie 9 lat no i czym dluzej to do slubu mi mniej spieszno:tak:
no i dzieki jak cos to sie odezwe w sprwaie masazykow ;)

Witam Mamcie :tak:
Mieliśmy dzisiaj taką ładną pogodę a teraz deszcz kropi :dry: ale na szczęści spacerek już zaliczyliśmy :tak: czy Wasze dzieciaczki też już nie chcą spać w wózku na spacerku a co gorsza leżeć w nim :baffled:
Moja mała teraz woli wszystko widzieć i jak wyszłam z nią na dwór strasznie zaczęła płakać a jak wzięłam ją na ręce żeby ją uspokoić to zaraz płacz się skończył:dry:

z moim jest dokladnie to samo

pati- fajnie ze cieszysz sie z powrotu do pracy gratuluje udanego dnia

a maciek od jakiegos czasu jakby diabelek w niego wstapil-placze przy jedzeniu,prezy sie nie wiem o co chodzi-do odbicia go biore za kazdym razem (przy czym i tak jest histeria no bo przeciez ktos przerwal mu jedzenie) po odbiciu znowu je-przez chwile jest ok potem znowu powtorka z rozrywki-masakra!!
no ale z kupkami dzisiaj lepiej rano jedna no i popoludniu druga no ale pijemy te herbatki z hippa z kopru wloskiego pewnie to tego zasluga-mam nadzieje,ze to sie w koncu unormuje no ale ciagle nie wiem o co chodzi z tym prezeniem:angry::baffled:ddobra lece do brzdaca

jeszcze raz dziekuje za komplementy :zawstydzona/y::-)
konkurs? hmm wyslalabym gdzies ale nie mam pojecia gdzie :sorry2:
w ogole to sie zastanawialamjuz dawno czy nie umiescic mojego synka w jakiejs agencji reklamowej :-D:-D:-D
zawsze mi sie marzylo zeby moje dziecko wystapilo w reklamie Pampers :cool2:

Asix
a Macius Ci sie tam prezy tylko jak ma problem z kupka czy ogolnie? bo jesli ogolnie to moze powinnas isc do GP zeby dal Ci skierowanie do fizykoterapeuty aby zbadal czy nie ma napiecia czy cos :dry:
9 lat i nie jestescie malzenstwem, o kurde ja to bym chyba nie wytrzymala i zostawila takiego kolesia, nie wiem czemu ale mi to zawsze bylo spieszno do zareczyn czy slubu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool2::cool2:
macie jakies plany na przyszlosc??

anulka moj od 3 dni oglada diesel ale cos ma pecha co jest zainteresowany jakims samochodem to niestety slyszy SPRZEDANY :(

No a ja już po spotkaniu byłyśmy z kumpelką w greckiej restauracji na piweczku i nie tylko ale luzik a mężuś świetnie sobie dał radę.Muszę częściej gdzieś wychodzić:tak:
My od wczoraj wieczorem walczyliśmy z kupką i wiecie co zapodałam czopek glicerynowy i termometrem lekko odgazowałam ją.Od wczoraj z 5 kup jak nigdy.My mamy sporadycznie takie problemy.Zdecydowanie polecam w nagłych przypadkach czopek.:tak:
Czas powoli na spanko
Women przejrzę jutro twoje aukcje może cosik zakupię
Pati fajnie że zadowolona jesteś z powrotu i jeszcze teściowa ugotuje tylko pozazdrościć:-)
Dobranoc do jutra

Lilka w koncu trzeci suwaczek :-)a wozeczek super...no oprocz ceny:no:

My dzis bylismy u okulisty i mam dosc...dzieci przed zabiegiem głodne krzycza a lekarze robia laske ze przyjmuja...nie widomo o ktorej zaczna i czy mozna dac jesc czy nie:-( no dzis zabiegu nie było tylko badanko i w nastepnym tyg wyniki...znienawidze słuzbe zdrowia:wściekła/y:

Kunda nie dziwie nie dziwie sie i tak Ciebie podziwiam za wytrwałość,bo ja nie cierpie NFZ:angry::angry::angry:Powodzenia kochana,trzymam Kciuki

jeszcze raz dziekuje za komplementy :zawstydzona/y::-)
konkurs? hmm wyslalabym gdzies ale nie mam pojecia gdzie :sorry2:
w ogole to sie zastanawialamjuz dawno czy nie umiescic mojego synka w jakiejs agencji reklamowej :-D:-D:-D
zawsze mi sie marzylo zeby moje dziecko wystapilo w reklamie Pampers :cool2:

Asix
a Macius Ci sie tam prezy tylko jak ma problem z kupka czy ogolnie? bo jesli ogolnie to moze powinnas isc do GP zeby dal Ci skierowanie do fizykoterapeuty aby zbadal czy nie ma napiecia czy cos :dry::(

Wisienka ja tez o tym marzę,i sie zastanawiam czy wlasnie nie zapisac malego,trzeba cosik poszukac w necie.

Asix moze byc tak jak pisze wisienka...skonsultuj to z lekarzem,bo moj tez sie prezy przy jedzeniu,a lekarze stwierdzili napiecie miesni na plecach,układaj go w łódeczke przy karmieniu,moze bedzie ci i jemu latwiej,ale koniecznie idz do lekarza i powiedz o tym.

Women przejrzę jutro twoje aukcje może cosik zakupię
Pati fajnie że zadowolona jesteś z powrotu i jeszcze teściowa ugotuje tylko pozazdrościć:-)
Dobranoc do jutra

Beatko zapraszam...:-)
Pati właśnie pozazdrościc jak ja bym chciała mieć taką pomoc.:blink:

reklama
my w sride mamy kontrole u dermatologa i szczepienie kolejne :dry: kurde no zapomnialam o tym szczepieniu. Znowu kasa pojdzie a i maly sie nakrzyczy :-(

beata34 ja tez mezulka musze samego zaczac zostawiac i samej gdzies zaczac wychodzic. Chociaz wracam zaraz do pracy i mezus bedzie zmuszony sytuacja by byc z malym odrana do ok 13.00 ;-) ...ciekawe jak ja zniose rozlake z malym na 8 h :-(.......... pati a jak Ty to znosisz? Ja non stop wszedzie z malym teraz.....

Do góry