reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

moj maly glodomor :-D:-D

zajebista fotka:-D:-D:-D:-D
normalnie na konkurs jakiś wyślij Kochana:-):tak:
pierwsze miejsce masz jak w banku:tak::tak::tak:

dziękuję dziewczyny za trzymanie kciuków w pierwszym dniu pracy;-):-)
moje pierwsze odczucia po dzisiejszym dniu są takie....
jestem bardzo zadowolna że wracam....
ach jednak mi tego bardzo brakowało
teściowa fajnie sobie radzi i nawet obiadki będzie mi gotowała:-p:-D
jestem very happy:-)

chłopaki czują się juz lepiej
Samuel juz rozrabia więc całe szczęście zdrowieje:-D:-D
na Marcelka antybiotyk też chyba zaczął działać bo przy mnie kaszlnął moze ze dwa razy a teściówka mówiła ze nie kaszlał wcale:-D:-D:-D

wieczorkiem nadrobię co tam u Was laseczki
buziaczki:-D:-D:-D

reklama
Lilka w koncu trzeci suwaczek :-)a wozeczek super...no oprocz ceny:no:

My dzis bylismy u okulisty i mam dosc...dzieci przed zabiegiem głodne krzycza a lekarze robia laske ze przyjmuja...nie widomo o ktorej zaczna i czy mozna dac jesc czy nie:-( no dzis zabiegu nie było tylko badanko i w nastepnym tyg wyniki...znienawidze słuzbe zdrowia:wściekła/y:

moj tez uwielbia teraz wszystko obserwowac na spacerze ... najbardziej mu pasuje jak zamisat lezec w 'gondoli' jedziemy z fotelikiem samochodowym na spacer bo w tedy moze wszystko widziec

pati ..... super ze jestes zadowolona z pracy
lilka ... mam nadzieje ze znajdziesz odpowiedni wozek

ja pomalu juz sie zastanawiam czy zupelnie nie przestac karmic piersia .... dramat z iloscia mleka mam juz chyba za soba .... a butla jest duzo szybciej .... ale obiecalam sobie na poczatku ze pokarmie do 4m-cy wiec moze jeszcze troche

dzieki wszystkim za trzymanie kciukow za meza .... dalej nie pali ( od piatku wieczor)
ktora z was pytala sie czy bierze cos ... wiec tak w piatek byl na jakism laserze dostal tez homeopatyczne krople i tabletki na oddtrucie ..... meczy sie ale myslalam ze bedzie gorzej

bry wieczorowo...
pozdrawiam kolezanke, ktora mnie podglada tu czasami.... szybkiego bezbolesnego porodu zycze kochana!!!! ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam !!
ja mam chwilke wiec nadrabim co u was

anineczka - tak sie zastanawialam jak mowicie do swojego synka? bo ma na imie matthew tak? to mowicie matt czy mateusz bo ja z mackiem mam podobnie i tak sie zaczelam zastanawiac jak powinnam do niego mowic zeby mi juz potem bylo latwiej:baffled:
dzien dobry
moj maly byl wczoraj niesamowity chyba dostal szoku tlenowego po takim dlugim spacerze
zasna o 18:30 i obudzil sie o 2:30 pozniej 7 :00

no to gratulacje

witam
ja juz nie spie od 8:30( zazwyczaj sie do 11:zawstydzona/y:) i odrazu zabralam sie za porzadki, taka dzis ladna pogoda ze az sie chce sprzatac, pozbieralam wszystkie smieci i wynioslam na zew.- az 5 duzych czarnych workow sie nazbieralo :szok: teraz juz sie robi drugie pranie a ja jem sniadanko i chwile odpoczywa i zabieram sie za scieranie kurzu i odkurzanie. A jak mi maly pozwoli to jeszcze kuchnie i lazienke wysprzatam :-):-):-) moj facet kupil fajna pianke CIF do sprzatania lazienki, az jestem ciekawa i musze wyprobowac :-p
mialam super weekend i jestem strasznie naladowana pozytywnie :-):-):-)

Asix to ty juz jestes 9 lat czy moze dluzej ze swoim mezulkiem? :szok:
a co do masazu to spoko, jakby co to jestem pomocna.

nie no fota jest rewelacyjna!! to prawda ze na jakis konkurs albo do gazety wyslij -ja ostatnio macka zdjecie do gonca polskiego wyslalam (gazeta ktora wychodzi w londynie):tak:
no widze ze pozytywnej energi dostalas i na sprzatanie cie wzielo??:-D:-Da co do bycia z moim M (to ciagle narzeczony ja pisze M ze mezczyzna ;;-))tak to juz prawie 9 lat no i czym dluzej to do slubu mi mniej spieszno:tak:
no i dzieki jak cos to sie odezwe w sprwaie masazykow ;)

Witam Mamcie :tak:
Mieliśmy dzisiaj taką ładną pogodę a teraz deszcz kropi :dry: ale na szczęści spacerek już zaliczyliśmy :tak: czy Wasze dzieciaczki też już nie chcą spać w wózku na spacerku a co gorsza leżeć w nim :baffled:
Moja mała teraz woli wszystko widzieć i jak wyszłam z nią na dwór strasznie zaczęła płakać a jak wzięłam ją na ręce żeby ją uspokoić to zaraz płacz się skończył:dry:

z moim jest dokladnie to samo

pati- fajnie ze cieszysz sie z powrotu do pracy gratuluje udanego dnia

a maciek od jakiegos czasu jakby diabelek w niego wstapil-placze przy jedzeniu,prezy sie nie wiem o co chodzi-do odbicia go biore za kazdym razem (przy czym i tak jest histeria no bo przeciez ktos przerwal mu jedzenie) po odbiciu znowu je-przez chwile jest ok potem znowu powtorka z rozrywki-masakra!!
no ale z kupkami dzisiaj lepiej rano jedna no i popoludniu druga no ale pijemy te herbatki z hippa z kopru wloskiego pewnie to tego zasluga-mam nadzieje,ze to sie w koncu unormuje no ale ciagle nie wiem o co chodzi z tym prezeniem:angry::baffled:ddobra lece do brzdaca

jeszcze raz dziekuje za komplementy :zawstydzona/y::-)
konkurs? hmm wyslalabym gdzies ale nie mam pojecia gdzie :sorry2:
w ogole to sie zastanawialamjuz dawno czy nie umiescic mojego synka w jakiejs agencji reklamowej :-D:-D:-D
zawsze mi sie marzylo zeby moje dziecko wystapilo w reklamie Pampers :cool2:

Asix
a Macius Ci sie tam prezy tylko jak ma problem z kupka czy ogolnie? bo jesli ogolnie to moze powinnas isc do GP zeby dal Ci skierowanie do fizykoterapeuty aby zbadal czy nie ma napiecia czy cos :dry:
9 lat i nie jestescie malzenstwem, o kurde ja to bym chyba nie wytrzymala i zostawila takiego kolesia, nie wiem czemu ale mi to zawsze bylo spieszno do zareczyn czy slubu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool2::cool2:
macie jakies plany na przyszlosc??

anulka moj od 3 dni oglada diesel ale cos ma pecha co jest zainteresowany jakims samochodem to niestety slyszy SPRZEDANY :(

No a ja już po spotkaniu byłyśmy z kumpelką w greckiej restauracji na piweczku i nie tylko ale luzik a mężuś świetnie sobie dał radę.Muszę częściej gdzieś wychodzić:tak:
My od wczoraj wieczorem walczyliśmy z kupką i wiecie co zapodałam czopek glicerynowy i termometrem lekko odgazowałam ją.Od wczoraj z 5 kup jak nigdy.My mamy sporadycznie takie problemy.Zdecydowanie polecam w nagłych przypadkach czopek.:tak:
Czas powoli na spanko
Women przejrzę jutro twoje aukcje może cosik zakupię
Pati fajnie że zadowolona jesteś z powrotu i jeszcze teściowa ugotuje tylko pozazdrościć:-)
Dobranoc do jutra

Lilka w koncu trzeci suwaczek :-)a wozeczek super...no oprocz ceny:no:

My dzis bylismy u okulisty i mam dosc...dzieci przed zabiegiem głodne krzycza a lekarze robia laske ze przyjmuja...nie widomo o ktorej zaczna i czy mozna dac jesc czy nie:-( no dzis zabiegu nie było tylko badanko i w nastepnym tyg wyniki...znienawidze słuzbe zdrowia:wściekła/y:

Kunda nie dziwie nie dziwie sie i tak Ciebie podziwiam za wytrwałość,bo ja nie cierpie NFZ:angry::angry::angry:Powodzenia kochana,trzymam Kciuki

jeszcze raz dziekuje za komplementy :zawstydzona/y::-)
konkurs? hmm wyslalabym gdzies ale nie mam pojecia gdzie :sorry2:
w ogole to sie zastanawialamjuz dawno czy nie umiescic mojego synka w jakiejs agencji reklamowej :-D:-D:-D
zawsze mi sie marzylo zeby moje dziecko wystapilo w reklamie Pampers :cool2:

Asix
a Macius Ci sie tam prezy tylko jak ma problem z kupka czy ogolnie? bo jesli ogolnie to moze powinnas isc do GP zeby dal Ci skierowanie do fizykoterapeuty aby zbadal czy nie ma napiecia czy cos :dry::(

Wisienka ja tez o tym marzę,i sie zastanawiam czy wlasnie nie zapisac malego,trzeba cosik poszukac w necie.

Asix moze byc tak jak pisze wisienka...skonsultuj to z lekarzem,bo moj tez sie prezy przy jedzeniu,a lekarze stwierdzili napiecie miesni na plecach,układaj go w łódeczke przy karmieniu,moze bedzie ci i jemu latwiej,ale koniecznie idz do lekarza i powiedz o tym.

Women przejrzę jutro twoje aukcje może cosik zakupię
Pati fajnie że zadowolona jesteś z powrotu i jeszcze teściowa ugotuje tylko pozazdrościć:-)
Dobranoc do jutra

Beatko zapraszam...:-)
Pati właśnie pozazdrościc jak ja bym chciała mieć taką pomoc.:blink:

reklama
my w sride mamy kontrole u dermatologa i szczepienie kolejne :dry: kurde no zapomnialam o tym szczepieniu. Znowu kasa pojdzie a i maly sie nakrzyczy :-(

beata34 ja tez mezulka musze samego zaczac zostawiac i samej gdzies zaczac wychodzic. Chociaz wracam zaraz do pracy i mezus bedzie zmuszony sytuacja by byc z malym odrana do ok 13.00 ;-) ...ciekawe jak ja zniose rozlake z malym na 8 h :-(.......... pati a jak Ty to znosisz? Ja non stop wszedzie z malym teraz.....

Do góry