reklama
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
dziekuje wam wszystkim za komplementy :-):-)
ja sie nie moge napatrzec na to zdjecie mojego glodomorka
dzisiaj podobnie probowal zjesc misia ale aparatu nie bylo pod reka
ja sie nie moge napatrzec na to zdjecie mojego glodomorka
dzisiaj podobnie probowal zjesc misia ale aparatu nie bylo pod reka
swietna fotka!!!!cudny ten twoj synus
ja pilam cherbatki laktacyjne i bawarke i duzo odciagalam i przystawialam mala do piersi nawet zeby tylko sie bawila, nie poddawaj sie jesli bedzie ten kryzys trwal gdzies tak do poltora tygodnia, jesli dluzej to juz trzeba chyba pomyslec co dalej.Sliczne zdjecie corci
lilka super suwaczki
ja mecze sie z @. zawsze mialam mocne bole ale cholera teraz jak karmie to mogloby mi ulzyc
Lilka
Fanka BB :)
a my po podworkowaniu sie:-)
Wisienka ja ci mowie rosnie ci przyszly smakosz prawdziwego salami
zdjecie bomba
p.s.to moj ulubiony bohater ze shreka:-)
Ladina,Sugar oto wozek ktory najbardziej by mi odpowiadal
..:: BOBO W
Wisienka ja ci mowie rosnie ci przyszly smakosz prawdziwego salami
zdjecie bomba
p.s.to moj ulubiony bohater ze shreka:-)
Lilka
ja chyba obejrzalam wszystkie podwojne wozki blizniacze i takie dla rodzenstwa
lilka do mnie jedzie taki wozio WÓZEK GRACO QUATTRO TOUR DUO METROPOLITAN +GRATIS (312251211) - Aukcje internetowe Allegro
slyszalam duzo dobrych opinii
fajny tez jest WOZEK KOLCRAFT 4 POZYCJE SUPER HIT + FOLIA GRACO (311689565) - Aukcje internetowe Allegro
a wogule to chodz tutaj: https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-rok-po-roku-f155/nasze-podwojne-wozki-9505/
i zapraszam jeszcze do dzialu:Dzieci rok po roku - Forum BabyBoom
Ladina,Sugar oto wozek ktory najbardziej by mi odpowiadal
..:: BOBO W
Lilka
oto link do tego wozka
..:: BOBO W�ZKI DZIECI�CE ::.. ► Bebecar Mutsy Peg Perego: TWIN CANGAROO 2008 dla dzieci rok po rok
nie wiem dlaczego poprzedni post sie urwal
bo byl dluzszy
pisalam Ladina i Sugar ze jak w tym typie znajdzie3cie wozek troszke tanszy to od razu mi go pokazujcie:-)
Sugar napewno zajrze na tamten dzial
o wozkach juz przeczytalam od dechy do dechy ;-)
..:: BOBO W�ZKI DZIECI�CE ::.. ► Bebecar Mutsy Peg Perego: TWIN CANGAROO 2008 dla dzieci rok po rok
nie wiem dlaczego poprzedni post sie urwal
bo byl dluzszy
pisalam Ladina i Sugar ze jak w tym typie znajdzie3cie wozek troszke tanszy to od razu mi go pokazujcie:-)
Sugar napewno zajrze na tamten dzial
o wozkach juz przeczytalam od dechy do dechy ;-)
bira
Listopadowe mamy'07
Lilka, wózek super, ale cena zaje...a
Fajny ten drugi wózek, który wkleiła Sugar, Ty chyba będziesz potrzebowała czegoś z gondolką?
Fajny ten drugi wózek, który wkleiła Sugar, Ty chyba będziesz potrzebowała czegoś z gondolką?
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Witam:-):-)
Beaciu, dzieki za wsparcie i pomoc:-)
Women, powodzonka na allegro - bede ogladac -moze cosik mi podpasuje i kupie;-);-)
Pati, daj znac jak tam pierwszy dzionek w pracy;-) i jak zdrowko u synkow...
Lilka, ho... ho... sliczne suwaczki:-):-)
Wisienka, usciskaj synka - super fotka
Kucia sliczniutka corcia:-)
Migotek, witaj
Sugar, jak tam samopoczucie przed urlopem? Bo to chyba jakos juz na dniach... ale fajnie masz
U nas dzis nocka lepsza, Oskarek poszedl spac k. 21, a obudzil sie dopiero przed 5ta na amciu i spalismy do 9tej...:-)
Rano byla plucha i myslalam, ze ze spacerku nici, ale k. 13 sie przejasnilo i wybralismy sie jednak... Odwiedzilismy komis samochodowy - ogladalismy diesle... tak dla orientacji, choc komisy maja taka prowizje, ze wiec jakby co to bezposrednio najlepiej:-) Teraz juz po obiadku, zaraz zostawiam chlopakow w domku i smigam na solarium, mmmm troche ciepelka:-);-)
Beaciu, dzieki za wsparcie i pomoc:-)
Women, powodzonka na allegro - bede ogladac -moze cosik mi podpasuje i kupie;-);-)
Pati, daj znac jak tam pierwszy dzionek w pracy;-) i jak zdrowko u synkow...
Lilka, ho... ho... sliczne suwaczki:-):-)
Wisienka, usciskaj synka - super fotka
Kucia sliczniutka corcia:-)
Migotek, witaj
Sugar, jak tam samopoczucie przed urlopem? Bo to chyba jakos juz na dniach... ale fajnie masz
U nas dzis nocka lepsza, Oskarek poszedl spac k. 21, a obudzil sie dopiero przed 5ta na amciu i spalismy do 9tej...:-)
Rano byla plucha i myslalam, ze ze spacerku nici, ale k. 13 sie przejasnilo i wybralismy sie jednak... Odwiedzilismy komis samochodowy - ogladalismy diesle... tak dla orientacji, choc komisy maja taka prowizje, ze wiec jakby co to bezposrednio najlepiej:-) Teraz juz po obiadku, zaraz zostawiam chlopakow w domku i smigam na solarium, mmmm troche ciepelka:-);-)
Lilka, wózek super, ale cena zaje...a
No Bira mamy podobny gust mnie tez sie te dwa wozeczki podobaja.
Lila zwariowłas babo ponad 4 klocki
bira
Listopadowe mamy'07
No Bira mamy podobny gust mnie tez sie te dwa wozeczki podobaja.
Lila zwariowłas babo ponad 4 klocki
:-):-):-)
reklama
Lilka
chyba niezbyt sie jasno wyrazilam....nie kupimy tego wozka za tyle kasy bo szkoda nam pieniedzy.....dlatego szukamy czegos podobnego ale taniej
mysle nawet by kupic jakis uzywany,bo i tak podwojny bedzie nam potrzebny na max.rok
szkoda ze nasz x-lander sie nie przyda.....bo tak go kupowalismy z mysla ze bedzie dla trzeciego bobo
mysle nawet by kupic jakis uzywany,bo i tak podwojny bedzie nam potrzebny na max.rok
szkoda ze nasz x-lander sie nie przyda.....bo tak go kupowalismy z mysla ze bedzie dla trzeciego bobo
Podziel się: