reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

czesc
no i kolezanka pojechala..... zostalam z nowu sama z synkiem :dry:

wisienka ale sie nasmialam z fotki "glodomorka". Suuuuuuper fota :-)!!!!!!

reklama
dziekuje wam wszystkim za komplementy :-):-)
ja sie nie moge napatrzec na to zdjecie mojego glodomorka :-D:-D
dzisiaj podobnie probowal zjesc misia ale aparatu nie bylo pod reka :sorry2:

moj maly glodomor :-D:-D

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: swietna fotka!!!!:-Dcudny ten twoj synus:tak:

kathhe a co robiłas że kryzys minał ? ja pije herbatki laktacyjne 1,5l wody i mała się nie dojada kurcze karmie cyckiem i piszczy a wiec musze zrobic butle i po niej spokój. Chyba muszę się z tym pogodzić.

skupienie na maksa nie przeszkadzać !!
ja pilam cherbatki laktacyjne i bawarke i duzo odciagalam i przystawialam mala do piersi nawet zeby tylko sie bawila, nie poddawaj sie jesli bedzie ten kryzys trwal gdzies tak do poltora tygodnia, jesli dluzej to juz trzeba chyba pomyslec co dalej.Sliczne zdjecie corci:tak:

lilka super suwaczki :tak:

ja mecze sie z @. zawsze mialam mocne bole ale cholera teraz jak karmie to mogloby mi ulzyc:dry:

a my po podworkowaniu sie:-)

moj maly glodomor :-D:-D

Wisienka ja ci mowie rosnie ci przyszly smakosz prawdziwego salami:-D:-D
zdjecie bomba
p.s.to moj ulubiony bohater ze shreka:-)

Lilka
ja chyba obejrzalam wszystkie podwojne wozki blizniacze i takie dla rodzenstwa:tak:

Ladina,Sugar oto wozek ktory najbardziej by mi odpowiadal

..:: BOBO W

Witam:-):-)

Beaciu, dzieki za wsparcie i pomoc:-)

Women, powodzonka na allegro - bede ogladac -moze cosik mi podpasuje i kupie;-);-)

Pati, daj znac jak tam pierwszy dzionek w pracy;-) i jak zdrowko u synkow...

Lilka, ho... ho... sliczne suwaczki:-):-)

Wisienka, usciskaj synka - super fotka:-D

Kucia sliczniutka corcia:-)

Migotek, witaj:tak:

Sugar, jak tam samopoczucie przed urlopem? Bo to chyba jakos juz na dniach... ale fajnie masz:tak::tak::tak:

U nas dzis nocka lepsza, Oskarek poszedl spac k. 21, a obudzil sie dopiero przed 5ta na amciu i spalismy do 9tej...:tak::-):tak:
Rano byla plucha i myslalam, ze ze spacerku nici, ale k. 13 sie przejasnilo i wybralismy sie jednak... Odwiedzilismy komis samochodowy - ogladalismy diesle...:tak: tak dla orientacji, choc komisy maja taka prowizje, ze:szok: wiec jakby co to bezposrednio najlepiej:-) Teraz juz po obiadku, zaraz zostawiam chlopakow w domku i smigam na solarium, mmmm troche ciepelka:-);-)

reklama
chyba niezbyt sie jasno wyrazilam....nie kupimy tego wozka za tyle kasy bo szkoda nam pieniedzy.....dlatego szukamy czegos podobnego ale taniej
mysle nawet by kupic jakis uzywany,bo i tak podwojny bedzie nam potrzebny na max.rok

szkoda ze nasz x-lander sie nie przyda.....bo tak go kupowalismy z mysla ze bedzie dla trzeciego bobo

Do góry