reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
kucia widze ze Ty tez dopiero przed slubem :tak: :-) gratuluje !!!
a Nelka jest sliczniutka, slodko spi, i ladna ma cere wyglada jak laleczka :-):-)

lilka aj jak ja ci zazdroszcze tego malego miszkanca w srodku ciebie :-)
a suwaczek zeczywiscie sliczny :tak:

dopra ja spadam bo slysze ze juz sie rpanie skonczyloprac to ide rozwiecic i nastepne wlozyc i reszte porzadkow dokonczyc, to do potem buzka

wisienkaa1 dziekuje za ''komplementa'' :-):-):-)
Przekaze Nelusi ;-)

No my przed ślubem. Chcemy zorganizować ślub i chrzest razem. Kurcze to już niedługo a my dallleko z przygotowaniami. Cali my ;-)

Witam Mamcie :tak:
Mieliśmy dzisiaj taką ładną pogodę a teraz deszcz kropi :dry: ale na szczęści spacerek już zaliczyliśmy :tak: czy Wasze dzieciaczki też już nie chcą spać w wózku na spacerku a co gorsza leżeć w nim :baffled:
Moja mała teraz woli wszystko widzieć i jak wyszłam z nią na dwór strasznie zaczęła płakać a jak wzięłam ją na ręce żeby ją uspokoić to zaraz płacz się skończył:dry:

Aluska z tego co widze na zdjęciu malutka ładnie podnosi sie na brzusiu. Kurcze moja to nie lubi na brzuszku. A na spacerku jeszcze spi smacznie.

Dziewczyny a jak z bioderkami maluchów. Już niedługo mam kontrole. Nadal pieluszkuje.
Do tego wykryto u małej asymetrie ciała musze ćwiczyć małą leżenia i noszenia na dwóch bokach bo przekreca się i woli lewy.
:baffled::baffled::baffled:
troszke pracy przed nami.

Doberek :cool2:
Pati powodzonka w pracy ;-)

Tak sobie wczoraj myslalam...
Bira,Larvunia ,Women co robicie z dzidziusiami jak musicie wyjsc z psami na spacer?
Ktos Wam pomaga?

Rano czekam az mała uśnie, albo wychodzę, kiedy jeszcze śpi czyli po 7. Wieczorem też czekam aż uśnie a jak nie chce, a suńki muszą już wyjść, to sąsiadka na chwilę przychodzi. W ciągu dnia wychodzimy weczwórkę:-)

Wisienka wiec wg mnie to bedzie ok.25 wrzesnia:-)
napewno koncowka wrzesnia
zobaczymy co usg powie:-)

Oj, to masz taki termin jak moja kumpelka:-) Może pojawi się u nas na forum:-)

Witam Mamcie :tak:
Mieliśmy dzisiaj taką ładną pogodę a teraz deszcz kropi :dry: ale na szczęści spacerek już zaliczyliśmy :tak: czy Wasze dzieciaczki też już nie chcą spać w wózku na spacerku a co gorsza leżeć w nim :baffled:
Moja mała teraz woli wszystko widzieć i jak wyszłam z nią na dwór strasznie zaczęła płakać a jak wzięłam ją na ręce żeby ją uspokoić to zaraz płacz się skończył:dry:

Inga uwielbia spać w wózeczku. Zresztą w foteliu w aucie też od razu kima.

Wisienka, super fotka :-)

Hej
u nas jak zwykle brak czasu na cokolwiek:nerd: No i dzisiaj jakis mamy marudny dzien.

Witam nowe dziewczyny!

wisienka
rewelacyjna fotka!!! , az sie usmialam:-D:-D

Lilka
ja chyba obejrzalam wszystkie podwojne wozki blizniacze i takie dla rodzenstwa:tak: Jakby co to ci moge podrzucic pare propozycji;-)

aluska
z tymi spacerkami to obawiam sie ze to taka faza;-) moi jeszcze grzecznie leza w wozeczku, ale pamietam wlasnie jak Victoria byla mniej wiecej w tym wieku to ja pchalam wozek a tatus niosl kiljentke na rekach:tak: Pocieszajace jest to, ze niedlugo bedzie mozna sie na spacerowke przerzucic;-)

reklama
Do góry