reklama
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
kucia widze ze Ty tez dopiero przed slubem :-) gratuluje !!!
a Nelka jest sliczniutka, slodko spi, i ladna ma cere wyglada jak laleczka :-):-)
lilka aj jak ja ci zazdroszcze tego malego miszkanca w srodku ciebie :-)
a suwaczek zeczywiscie sliczny
dopra ja spadam bo slysze ze juz sie rpanie skonczyloprac to ide rozwiecic i nastepne wlozyc i reszte porzadkow dokonczyc, to do potem buzka
a Nelka jest sliczniutka, slodko spi, i ladna ma cere wyglada jak laleczka :-):-)
lilka aj jak ja ci zazdroszcze tego malego miszkanca w srodku ciebie :-)
a suwaczek zeczywiscie sliczny
dopra ja spadam bo slysze ze juz sie rpanie skonczyloprac to ide rozwiecic i nastepne wlozyc i reszte porzadkow dokonczyc, to do potem buzka
Witam Mamcie
Mieliśmy dzisiaj taką ładną pogodę a teraz deszcz kropi ale na szczęści spacerek już zaliczyliśmy czy Wasze dzieciaczki też już nie chcą spać w wózku na spacerku a co gorsza leżeć w nim
Moja mała teraz woli wszystko widzieć i jak wyszłam z nią na dwór strasznie zaczęła płakać a jak wzięłam ją na ręce żeby ją uspokoić to zaraz płacz się skończył
Mieliśmy dzisiaj taką ładną pogodę a teraz deszcz kropi ale na szczęści spacerek już zaliczyliśmy czy Wasze dzieciaczki też już nie chcą spać w wózku na spacerku a co gorsza leżeć w nim
Moja mała teraz woli wszystko widzieć i jak wyszłam z nią na dwór strasznie zaczęła płakać a jak wzięłam ją na ręce żeby ją uspokoić to zaraz płacz się skończył
Aluska z tego co widze na zdjęciu malutka ładnie podnosi sie na brzusiu. Kurcze moja to nie lubi na brzuszku. A na spacerku jeszcze spi smacznie.
Dziewczyny a jak z bioderkami maluchów. Już niedługo mam kontrole. Nadal pieluszkuje.
Do tego wykryto u małej asymetrie ciała musze ćwiczyć małą leżenia i noszenia na dwóch bokach bo przekreca się i woli lewy.
troszke pracy przed nami.
Dziewczyny a jak z bioderkami maluchów. Już niedługo mam kontrole. Nadal pieluszkuje.
Do tego wykryto u małej asymetrie ciała musze ćwiczyć małą leżenia i noszenia na dwóch bokach bo przekreca się i woli lewy.
troszke pracy przed nami.
bira
Listopadowe mamy'07
Doberek
Pati powodzonka w pracy ;-)
Tak sobie wczoraj myslalam...
Bira,Larvunia ,Women co robicie z dzidziusiami jak musicie wyjsc z psami na spacer?
Ktos Wam pomaga?
Rano czekam az mała uśnie, albo wychodzę, kiedy jeszcze śpi czyli po 7. Wieczorem też czekam aż uśnie a jak nie chce, a suńki muszą już wyjść, to sąsiadka na chwilę przychodzi. W ciągu dnia wychodzimy weczwórkę:-)
Wisienka wiec wg mnie to bedzie ok.25 wrzesnia:-)
napewno koncowka wrzesnia
zobaczymy co usg powie:-)
Oj, to masz taki termin jak moja kumpelka:-) Może pojawi się u nas na forum:-)
Witam Mamcie
Inga uwielbia spać w wózeczku. Zresztą w foteliu w aucie też od razu kima.
Wisienka, super fotka :-)
Hej
u nas jak zwykle brak czasu na cokolwiek No i dzisiaj jakis mamy marudny dzien.
Witam nowe dziewczyny!
wisienka
rewelacyjna fotka!!! , az sie usmialam
Lilka
ja chyba obejrzalam wszystkie podwojne wozki blizniacze i takie dla rodzenstwa Jakby co to ci moge podrzucic pare propozycji;-)
aluska
z tymi spacerkami to obawiam sie ze to taka faza;-) moi jeszcze grzecznie leza w wozeczku, ale pamietam wlasnie jak Victoria byla mniej wiecej w tym wieku to ja pchalam wozek a tatus niosl kiljentke na rekach Pocieszajace jest to, ze niedlugo bedzie mozna sie na spacerowke przerzucic;-)
u nas jak zwykle brak czasu na cokolwiek No i dzisiaj jakis mamy marudny dzien.
Witam nowe dziewczyny!
wisienka
rewelacyjna fotka!!! , az sie usmialam
Lilka
ja chyba obejrzalam wszystkie podwojne wozki blizniacze i takie dla rodzenstwa Jakby co to ci moge podrzucic pare propozycji;-)
aluska
z tymi spacerkami to obawiam sie ze to taka faza;-) moi jeszcze grzecznie leza w wozeczku, ale pamietam wlasnie jak Victoria byla mniej wiecej w tym wieku to ja pchalam wozek a tatus niosl kiljentke na rekach Pocieszajace jest to, ze niedlugo bedzie mozna sie na spacerowke przerzucic;-)
sugarspunsister
matka polka superstar
lilka do mnie jedzie taki wozio WÓZEK GRACO QUATTRO TOUR DUO METROPOLITAN +GRATIS (312251211) - Aukcje internetowe Allegro
slyszalam duzo dobrych opinii
fajny tez jest WOZEK KOLCRAFT 4 POZYCJE SUPER HIT + FOLIA GRACO (311689565) - Aukcje internetowe Allegro
a wogule to chodz tutaj: https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-rok-po-roku-f155/nasze-podwojne-wozki-9505/
i zapraszam jeszcze do dzialu:Dzieci rok po roku - Forum BabyBoom
slyszalam duzo dobrych opinii
fajny tez jest WOZEK KOLCRAFT 4 POZYCJE SUPER HIT + FOLIA GRACO (311689565) - Aukcje internetowe Allegro
a wogule to chodz tutaj: https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-rok-po-roku-f155/nasze-podwojne-wozki-9505/
i zapraszam jeszcze do dzialu:Dzieci rok po roku - Forum BabyBoom
reklama
Beata34
Fanka BB :)
Lilka suwak super!!!!!suwak zrobiony
najwyzej po wizycie bedzie mala korekta daty ;-)
Wisienka zdjęcie zaj...tak się uśmialiśmy że szok
Mykam z kumpelą do knajpki.Moja na balkonie popołudniu spała 4,5 h zwariowała
Podziel się: