reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
kucia widze ze Ty tez dopiero przed slubem :tak: :-) gratuluje !!!
a Nelka jest sliczniutka, slodko spi, i ladna ma cere wyglada jak laleczka :-):-)

lilka aj jak ja ci zazdroszcze tego malego miszkanca w srodku ciebie :-)
a suwaczek zeczywiscie sliczny :tak:

dopra ja spadam bo slysze ze juz sie rpanie skonczyloprac to ide rozwiecic i nastepne wlozyc i reszte porzadkow dokonczyc, to do potem buzka

wisienkaa1 dziekuje za ''komplementa'' :-):-):-)
Przekaze Nelusi ;-)

No my przed ślubem. Chcemy zorganizować ślub i chrzest razem. Kurcze to już niedługo a my dallleko z przygotowaniami. Cali my ;-)

Witam Mamcie :tak:
Mieliśmy dzisiaj taką ładną pogodę a teraz deszcz kropi :dry: ale na szczęści spacerek już zaliczyliśmy :tak: czy Wasze dzieciaczki też już nie chcą spać w wózku na spacerku a co gorsza leżeć w nim :baffled:
Moja mała teraz woli wszystko widzieć i jak wyszłam z nią na dwór strasznie zaczęła płakać a jak wzięłam ją na ręce żeby ją uspokoić to zaraz płacz się skończył:dry:

Aluska z tego co widze na zdjęciu malutka ładnie podnosi sie na brzusiu. Kurcze moja to nie lubi na brzuszku. A na spacerku jeszcze spi smacznie.

Dziewczyny a jak z bioderkami maluchów. Już niedługo mam kontrole. Nadal pieluszkuje.
Do tego wykryto u małej asymetrie ciała musze ćwiczyć małą leżenia i noszenia na dwóch bokach bo przekreca się i woli lewy.
:baffled::baffled::baffled:
troszke pracy przed nami.

Doberek :cool2:
Pati powodzonka w pracy ;-)

Tak sobie wczoraj myslalam...
Bira,Larvunia ,Women co robicie z dzidziusiami jak musicie wyjsc z psami na spacer?
Ktos Wam pomaga?

Rano czekam az mała uśnie, albo wychodzę, kiedy jeszcze śpi czyli po 7. Wieczorem też czekam aż uśnie a jak nie chce, a suńki muszą już wyjść, to sąsiadka na chwilę przychodzi. W ciągu dnia wychodzimy weczwórkę:-)

Wisienka wiec wg mnie to bedzie ok.25 wrzesnia:-)
napewno koncowka wrzesnia
zobaczymy co usg powie:-)

Oj, to masz taki termin jak moja kumpelka:-) Może pojawi się u nas na forum:-)

Witam Mamcie :tak:
Mieliśmy dzisiaj taką ładną pogodę a teraz deszcz kropi :dry: ale na szczęści spacerek już zaliczyliśmy :tak: czy Wasze dzieciaczki też już nie chcą spać w wózku na spacerku a co gorsza leżeć w nim :baffled:
Moja mała teraz woli wszystko widzieć i jak wyszłam z nią na dwór strasznie zaczęła płakać a jak wzięłam ją na ręce żeby ją uspokoić to zaraz płacz się skończył:dry:

Inga uwielbia spać w wózeczku. Zresztą w foteliu w aucie też od razu kima.

Wisienka, super fotka :-)

Hej
u nas jak zwykle brak czasu na cokolwiek:nerd: No i dzisiaj jakis mamy marudny dzien.

Witam nowe dziewczyny!

wisienka
rewelacyjna fotka!!! , az sie usmialam:-D:-D

Lilka
ja chyba obejrzalam wszystkie podwojne wozki blizniacze i takie dla rodzenstwa:tak: Jakby co to ci moge podrzucic pare propozycji;-)

aluska
z tymi spacerkami to obawiam sie ze to taka faza;-) moi jeszcze grzecznie leza w wozeczku, ale pamietam wlasnie jak Victoria byla mniej wiecej w tym wieku to ja pchalam wozek a tatus niosl kiljentke na rekach:tak: Pocieszajace jest to, ze niedlugo bedzie mozna sie na spacerowke przerzucic;-)

reklama
Do góry