reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Wisienka na szczescie skonczylo sie na dwoch meczacych nockach pfu pfu
a teraz Hania spi wiec i ja udam sie cosik zrobic w chatce

a co do pogody to u nas piekne slonce
choc jak w Norwegi o tej porze jeszcze zimno:happy2:;-)

reklama
kucia mam taki sam lezaczek :tak:
przy jednym i drugim sprawdza sie ekstra

lilka gdzie 3 suwak? :cool2:

co do pogody to u mnie sie niestety rozpadalo :dry:

u mnie mala dokarmiana butla
co do kryzysu to nabylam taki zestaw do wspomagania karmienia medeli zobaczymy czy pomoze

Sugar 3 suwak sie pojawi jak poznam termin :-) wiec moze w piatek jak sie do poloznej dodzwonie

wlasnie jestem na etapie szukania odpowiedniego wozka dla dwojki
i moje odczucia sa jak narazie takie ---> :oo::unsure::oo2::no2::eek::cool::confused2::confused2:

women fajne masz te rzeczy ale nie moj rozmiar :zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool2::cool2:
a plaszcz na wiosne w sobote sobie juz kupilam rowniez przez neta i ma dojsc we wtorek.:-):-)

lilka z tego co pisalas to wiesz kiedy bylo tango przytlango :-D:-D
tak na twoje oko to kiedy ci sie zdaje ze bedziesz miala termin:confused:
bo cos pisalas ze juz 8 tyg to ja obliczylam na sierpien :-)

Wisienka wiec wg mnie to bedzie ok.25 wrzesnia:-)
napewno koncowka wrzesnia
zobaczymy co usg powie:-)

Aha no to super rozwiazanie :tak::tak:

No to swietnie.
A wysylasz za granice? ;-)

...ja dzis mialam nocke dziwna...
Matt jadl o 2 w nocy, po pol godzinie uslyszalam trzask na dole w domu,tak sie wystrachalam,ze zbudzilam M i poszlismy na zwiady :cool2:
Okazalo sie,ze chleb wyskoczyl z szafki wpadl na talerze na suszarce :szok::-D i one narobily halasu.
Pozniej Matt obudzil sie o 4:00 na jedzenie,co jestem w szoku bo dwie godziny wczesniej zjadl 150ml + kleik :baffled:. A o 6:00 juz mu sie nie chcialo spac :angry: I Antkowi rowniez :wściekła/y:
Teraz Matuesz sobie spi,Antek wsuwa sniadanie a ja pijem kawusiem :sorry2:

Anineczka moge zrobić wyjątek hehe ;-)

Witaj Kucia...

Dzieki dziewczyny........

steryd????????:szok::szok::szok: a czy to zle??
Dzień doberek!!!!
Larvuniu to nic złego oby nie za często i za długo i ostrożnie na twarz a najlepiej tego akurat nie stosować na buźkę nie martw się;-)

Anulka disnemar przy gęstym katarku jest ok i po wpsiknięciu na brzuszek i odciąganie fridą też mu pomoże.Jeżeli kaszelek będzie trwał z 2-3 dni to leć do lekarza.U nas spisuje się Eurespal w syropie jak mała ma kaszel i katar działa przeciwzapalnie i oklepuję jej plecki(swoją drogą b.polecam bo to pomaga oderwać się wydzielinie).Super sprawą jest inhalator(nebulizator)z solą fizjologiczną super nawilża śluzówkę noska i katarek szybciej mija polecam chociaż wydatek od 120-200 zł ale na lata.Dużo zdrówka życzę Oskarkowi i jak nie będzie lepiej idź do lekarza:tak:

Beaciu, dzieki sliczne - poki co Oskarus pojadl cyca i spatunia...
no i super a jak patrzę na te fotki Oskarka to za każdym razem śmiać mi się chce taki słodki facet:-D

dziękuję dziewczyny za wsparcie w chorobie dzieciaków...KISSSYYY

Kucia...witaj wśród Nas:tak::-)
śliczną masz córunię:tak:
ja od zawsze palę gdy pije:-p
drink + fajka idą u mnie w parze,nigdy osobno:cool2::sorry2:

Beatko...dziękuję za odp.

jestem dzisiaj nie do życia
a jutro na 11.00 do pracy smigam
w tym tygodniu na 4 godzinki dziennie
a od 3 marca już na amen:cool2::shocked2::sorry2::happy2:

bira...podgatunek,hahaha
trafne określenie:cool2::cool2::cool2:
szczęściara wraca do pracy:-Dpowodzenia

Hej!
Lepiej pozno niz wcale.
Tu listopadowa mama- 8/11 urodzilam synka Alexandra:-)
Jako ze "w kupie razniej" chcialabym sie przylaczyc do Was zeby wspolnie dzielic radosci i trudy wychowywania dziecka;-)
Witaj Migotku!:-)

To ja gasze swiatlo dzis?

Kucia i Migotek witamy w naszych skromnych progach :-D:-D

Nawet nie nadrabialam dzis,ale widze pobierznie,ze weekendowo jest ;-)

Mlody juz spi od 20:00 ze starszakiem lekki problem jest,bo zagonic go do wyra to masakra :baffled:
Dzis goscilismy znajomych z ich 4 letnia coreczka.
Jak sie dobrala z moim starszym dzieciem do demolki chaty to ło matko :szok:
No ale wazne,ze ktos nas odwiedza na tym zadupiu :sorry2::-D

A jutro juz poniedzialk :baffled: Dlaczego weekendy mijaja tak szybko :angry:

Beatko wspolczuje sytuacji z mezem.Trzymam kciuki za pomyslne zakonczenie :tak:
Pati Bidulki Twoje chlopaki :-(
Zdrowiejcie kochani.A swoja droga to super Samuelek mial lekarza,ze nie szprycowal go antybiotykami :tak:
Mateuszek bral juz zastrzyki Zinacef jak mial 2 miesiace.

Ooo wlasnie Beatko. Kiedy lekarka przepisywala nam zastrzyki mowila,ze weszlo nowe rozporzadzenie z UE,ze ponoc juz nie mozna sprzedawac zastrzykow na sztuki tylko cale opakowanie.I tak nam byly potrzebne 5 fiolek,a musielismy wykupic cale opakowanie 10szt.
I tak te 5 sztuk kisi mi sie w domu,bo tutaj lekarz mi raczej tego nie przepisze,no chyba ze polski doktor :wściekła/y:
Czy wiesz cos na ten temat i czy to nie paranoja???
Larvuniu masc ze sterydami lepiej unikac,ale prawda jest,ze dzialaja dobrze.Wiem tylko,ze nie mozna ich stosowac ciagle.
Nie martw sie ;-)

Kurde ja tez chce obejrzec ten film "Lejdis".
Jakby ktoras miala go kiedys na plytce to chetnie kupie ;-):-)

Wybaczcie,ze nie wszystko skomentowalam ale umysl juz nie swiezy o tej porze i wywialo mi co nieco z glowy :sorry2:
Sugar koniecznie zagladaj :-)

Dobrej Nocki :cool2:
Wiesz od paru miesięcy jestem na zwolnieniu i teraz macierzyńskim więc jeśli chodzi o przepisy jestem nie w temacie ale jeśli to prawda to głupota bo znów ludzie będą nadużywać leków, niepotrzebnie wydawać kasę:tak:

Sugar 3 suwak sie pojawi jak poznam termin :-) wiec moze w piatek jak sie do poloznej dodzwonie

wlasnie jestem na etapie szukania odpowiedniego wozka dla dwojki
i moje odczucia sa jak narazie takie ---> :oo::unsure::oo2::no2::eek::cool::confused2::confused2:
Będzie super ja też w sumie bym chciała mieć trzecie ale zanim bym się zdecydowała to i tak już lekko za stara bym była:tak::-D

Sabinko dzięki za promyki poskutkowało rano fatalnie ulewa a teraz słoneczko
No a ja dzisiaj wychodne mam z kumpelą trochę poszaleje spadam gotować i sprzątać do później

reklama
wisienkaa1zajebiaszcze zdjecie no nie moge fotaaaaaaaa niezła!!!!!!!!!!!!!! ale sie uśmiałam :-D:-D:-D

wiecej takich smiesznych fotek by sie przydało. Może dołacze i swoja Neluszke w głebokim śnie.

kathhe
a co robiłas że kryzys minał ? ja pije herbatki laktacyjne 1,5l wody i mała się nie dojada kurcze karmie cyckiem i piszczy a wiec musze zrobic butle i po niej spokój. Chyba muszę się z tym pogodzić.

anineczka jak maluszek zniósł wprowadzenie nowego pokarmu?
Dziekuje za link poczytam chetnie co do wprowadzania pokarmu ;-)

sugarspunsister mam nadzieje że u mnie tez się sprawdzi jeszcze nie zamontowałam bateri ciekawe jak z wibracjami. Mam mieszane uczucia mała do spokojnych nie należy. zobaczymy.

skupienie na maksa nie przeszkadzać !!

A tak w ogóle to Lilka gratuluje zafasolkowania ;-) SUPER

Spadam Neluszka daje znaki że czas na obiadzik

Buzioleeeeeeeee

Do góry