reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
kucia mam taki sam lezaczek
przy jednym i drugim sprawdza sie ekstra
lilka gdzie 3 suwak?
co do pogody to u mnie sie niestety rozpadalo
u mnie mala dokarmiana butla
co do kryzysu to nabylam taki zestaw do wspomagania karmienia medeli zobaczymy czy pomoze
przy jednym i drugim sprawdza sie ekstra
lilka gdzie 3 suwak?
co do pogody to u mnie sie niestety rozpadalo
u mnie mala dokarmiana butla
co do kryzysu to nabylam taki zestaw do wspomagania karmienia medeli zobaczymy czy pomoze
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
women fajne masz te rzeczy ale nie moj rozmiar
a plaszcz na wiosne w sobote sobie juz kupilam rowniez przez neta i ma dojsc we wtorek.:-):-)
lilka z tego co pisalas to wiesz kiedy bylo tango przytlango
tak na twoje oko to kiedy ci sie zdaje ze bedziesz miala termin
bo cos pisalas ze juz 8 tyg to ja obliczylam na sierpien :-)
a plaszcz na wiosne w sobote sobie juz kupilam rowniez przez neta i ma dojsc we wtorek.:-):-)
lilka z tego co pisalas to wiesz kiedy bylo tango przytlango
tak na twoje oko to kiedy ci sie zdaje ze bedziesz miala termin
bo cos pisalas ze juz 8 tyg to ja obliczylam na sierpien :-)
Aha no to super rozwiazanie
No to swietnie.
A wysylasz za granice? ;-)
...ja dzis mialam nocke dziwna...
Matt jadl o 2 w nocy, po pol godzinie uslyszalam trzask na dole w domu,tak sie wystrachalam,ze zbudzilam M i poszlismy na zwiady
Okazalo sie,ze chleb wyskoczyl z szafki wpadl na talerze na suszarce i one narobily halasu.
Pozniej Matt obudzil sie o 4:00 na jedzenie,co jestem w szoku bo dwie godziny wczesniej zjadl 150ml + kleik . A o 6:00 juz mu sie nie chcialo spac I Antkowi rowniez
Teraz Matuesz sobie spi,Antek wsuwa sniadanie a ja pijem kawusiem
Anineczka moge zrobić wyjątek hehe ;-)
Witaj Kucia...
Dzieki dziewczyny........
Beata34
Fanka BB :)
Dzień doberek!!!!steryd???????? a czy to zle??
Larvuniu to nic złego oby nie za często i za długo i ostrożnie na twarz a najlepiej tego akurat nie stosować na buźkę nie martw się;-)
no i super a jak patrzę na te fotki Oskarka to za każdym razem śmiać mi się chce taki słodki facetAnulka disnemar przy gęstym katarku jest ok i po wpsiknięciu na brzuszek i odciąganie fridą też mu pomoże.Jeżeli kaszelek będzie trwał z 2-3 dni to leć do lekarza.U nas spisuje się Eurespal w syropie jak mała ma kaszel i katar działa przeciwzapalnie i oklepuję jej plecki(swoją drogą b.polecam bo to pomaga oderwać się wydzielinie).Super sprawą jest inhalator(nebulizator)z solą fizjologiczną super nawilża śluzówkę noska i katarek szybciej mija polecam chociaż wydatek od 120-200 zł ale na lata.Dużo zdrówka życzę Oskarkowi i jak nie będzie lepiej idź do lekarza
Beaciu, dzieki sliczne - poki co Oskarus pojadl cyca i spatunia...
szczęściara wraca do pracypowodzeniadziękuję dziewczyny za wsparcie w chorobie dzieciaków...KISSSYYY
Kucia...witaj wśród Nas:-)
śliczną masz córunię
ja od zawsze palę gdy pije
drink + fajka idą u mnie w parze,nigdy osobno
Beatko...dziękuję za odp.
jestem dzisiaj nie do życia
a jutro na 11.00 do pracy smigam
w tym tygodniu na 4 godzinki dziennie
a od 3 marca już na amen
bira...podgatunek,hahaha
trafne określenie
Witaj Migotku!:-)Hej!
Lepiej pozno niz wcale.
Tu listopadowa mama- 8/11 urodzilam synka Alexandra:-)
Jako ze "w kupie razniej" chcialabym sie przylaczyc do Was zeby wspolnie dzielic radosci i trudy wychowywania dziecka;-)
Wiesz od paru miesięcy jestem na zwolnieniu i teraz macierzyńskim więc jeśli chodzi o przepisy jestem nie w temacie ale jeśli to prawda to głupota bo znów ludzie będą nadużywać leków, niepotrzebnie wydawać kasęTo ja gasze swiatlo dzis?
Kucia i Migotek witamy w naszych skromnych progach
Nawet nie nadrabialam dzis,ale widze pobierznie,ze weekendowo jest ;-)
Mlody juz spi od 20:00 ze starszakiem lekki problem jest,bo zagonic go do wyra to masakra
Dzis goscilismy znajomych z ich 4 letnia coreczka.
Jak sie dobrala z moim starszym dzieciem do demolki chaty to ło matko
No ale wazne,ze ktos nas odwiedza na tym zadupiu
A jutro juz poniedzialk Dlaczego weekendy mijaja tak szybko
Beatko wspolczuje sytuacji z mezem.Trzymam kciuki za pomyslne zakonczenie
Pati Bidulki Twoje chlopaki :-(
Zdrowiejcie kochani.A swoja droga to super Samuelek mial lekarza,ze nie szprycowal go antybiotykami
Mateuszek bral juz zastrzyki Zinacef jak mial 2 miesiace.
Ooo wlasnie Beatko. Kiedy lekarka przepisywala nam zastrzyki mowila,ze weszlo nowe rozporzadzenie z UE,ze ponoc juz nie mozna sprzedawac zastrzykow na sztuki tylko cale opakowanie.I tak nam byly potrzebne 5 fiolek,a musielismy wykupic cale opakowanie 10szt.
I tak te 5 sztuk kisi mi sie w domu,bo tutaj lekarz mi raczej tego nie przepisze,no chyba ze polski doktor
Czy wiesz cos na ten temat i czy to nie paranoja???
Larvuniu masc ze sterydami lepiej unikac,ale prawda jest,ze dzialaja dobrze.Wiem tylko,ze nie mozna ich stosowac ciagle.
Nie martw sie ;-)
Kurde ja tez chce obejrzec ten film "Lejdis".
Jakby ktoras miala go kiedys na plytce to chetnie kupie ;-):-)
Wybaczcie,ze nie wszystko skomentowalam ale umysl juz nie swiezy o tej porze i wywialo mi co nieco z glowy
Sugar koniecznie zagladaj :-)
Dobrej Nocki
Będzie super ja też w sumie bym chciała mieć trzecie ale zanim bym się zdecydowała to i tak już lekko za stara bym byłaSugar 3 suwak sie pojawi jak poznam termin :-) wiec moze w piatek jak sie do poloznej dodzwonie
wlasnie jestem na etapie szukania odpowiedniego wozka dla dwojki
i moje odczucia sa jak narazie takie --->
Sabinko dzięki za promyki poskutkowało rano fatalnie ulewa a teraz słoneczko
No a ja dzisiaj wychodne mam z kumpelą trochę poszaleje spadam gotować i sprzątać do później
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
reklama
wisienkaa1zajebiaszcze zdjecie no nie moge fotaaaaaaaa niezła!!!!!!!!!!!!!! ale sie uśmiałam
wiecej takich smiesznych fotek by sie przydało. Może dołacze i swoja Neluszke w głebokim śnie.
kathhe a co robiłas że kryzys minał ? ja pije herbatki laktacyjne 1,5l wody i mała się nie dojada kurcze karmie cyckiem i piszczy a wiec musze zrobic butle i po niej spokój. Chyba muszę się z tym pogodzić.
anineczka jak maluszek zniósł wprowadzenie nowego pokarmu?
Dziekuje za link poczytam chetnie co do wprowadzania pokarmu ;-)
sugarspunsister mam nadzieje że u mnie tez się sprawdzi jeszcze nie zamontowałam bateri ciekawe jak z wibracjami. Mam mieszane uczucia mała do spokojnych nie należy. zobaczymy.
skupienie na maksa nie przeszkadzać !!
A tak w ogóle to Lilka gratuluje zafasolkowania ;-) SUPER
Spadam Neluszka daje znaki że czas na obiadzik
Buzioleeeeeeeee
wiecej takich smiesznych fotek by sie przydało. Może dołacze i swoja Neluszke w głebokim śnie.
kathhe a co robiłas że kryzys minał ? ja pije herbatki laktacyjne 1,5l wody i mała się nie dojada kurcze karmie cyckiem i piszczy a wiec musze zrobic butle i po niej spokój. Chyba muszę się z tym pogodzić.
anineczka jak maluszek zniósł wprowadzenie nowego pokarmu?
Dziekuje za link poczytam chetnie co do wprowadzania pokarmu ;-)
sugarspunsister mam nadzieje że u mnie tez się sprawdzi jeszcze nie zamontowałam bateri ciekawe jak z wibracjami. Mam mieszane uczucia mała do spokojnych nie należy. zobaczymy.
skupienie na maksa nie przeszkadzać !!
A tak w ogóle to Lilka gratuluje zafasolkowania ;-) SUPER
Spadam Neluszka daje znaki że czas na obiadzik
Buzioleeeeeeeee
Podziel się: