reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Doberek :cool2:
Pati powodzonka w pracy ;-)

Tak sobie wczoraj myslalam...
Bira,Larvunia ,Women co robicie z dzidziusiami jak musicie wyjsc z psami na spacer?
Ktos Wam pomaga?

wiec moj lezy w bujaku przed tv, a ja zlatuje w biegu na trawke przed blokiem i piesek w biegu robi siusiu ;-) a jak trzeba cos "twardszego" to czekam az maly usnie, biore elektryczna nianie i naslu****e czy sie budzi :sorry2:

reklama
Hej!
Lepiej pozno niz wcale.
Tu listopadowa mama- 8/11 urodzilam synka Alexandra:-)
Jako ze "w kupie razniej" chcialabym sie przylaczyc do Was zeby wspolnie dzielic radosci i trudy wychowywania dziecka;-)

Witaj
dzień dobry Dziewuszki:-D

wpadam się przywitać
szykuję się na wyjście do pracy--
o jacie,jeszcze to do mnie nie dociera:tak::cool2:
ten tydzień będzie lajcikowy,bo muszę przejąć obowiązki od tej laski co mnie zastępowała
dowiedzieć się co nowego w trawie piszczy:-D

no to lecę---
milutkiego dnia Kochane Mamuśki:tak::tak::tak::-):-):-)

Pati powodzonka maleńka:happy2:

Doberek :cool2:
Pati powodzonka w pracy ;-)

Tak sobie wczoraj myslalam...
Bira,Larvunia ,Women co robicie z dzidziusiami jak musicie wyjsc z psami na spacer?
Ktos Wam pomaga?

Ja mam ogród,wypuszcza Lare i mam z głowy.:-)

Troche mnie nie bylo,ale juz jestem
Duzo roboty mam z tymi aukcjami.
W sobote bylam w Poznaniu uwinełam sie i o 15 byłam juz przy synku w domu,boże jak tęskniłam za nim.

Tutaj jest link do aukcji
mam jeszcze jakies 40 aukcji do wystawienia miedzy innymi z fajnymi plaszczami wiosennymi.
ZAPRASZAM
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

wiec moj lezy w bujaku przed tv, a ja zlatuje w biegu na trawke przed blokiem i piesek w biegu robi siusiu ;-) a jak trzeba cos "twardszego" to czekam az maly usnie, biore elektryczna nianie i naslu****e czy sie budzi :sorry2:
Aha no to super rozwiazanie :tak::tak:

Witaj
Ja mam ogród,wypuszcza Lare i mam z głowy.:-)

ZAPRASZAM
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
No to swietnie.
A wysylasz za granice? ;-)

...ja dzis mialam nocke dziwna...
Matt jadl o 2 w nocy, po pol godzinie uslyszalam trzask na dole w domu,tak sie wystrachalam,ze zbudzilam M i poszlismy na zwiady :cool2:
Okazalo sie,ze chleb wyskoczyl z szafki wpadl na talerze na suszarce :szok::-D i one narobily halasu.
Pozniej Matt obudzil sie o 4:00 na jedzenie,co jestem w szoku bo dwie godziny wczesniej zjadl 150ml + kleik :baffled:. A o 6:00 juz mu sie nie chcialo spac :angry: I Antkowi rowniez :wściekła/y:
Teraz Matuesz sobie spi,Antek wsuwa sniadanie a ja pijem kawusiem :sorry2:

SIEMANECZKOOOO LASECZKI!!!!!! ;-);-);-)

WItam poniedziałkowo!!!!!!
Kurcze nie za fajna pogoda u nas. A tak nasawiłam sie na spacer łeeeeeee:-:)-:)-(
Wstalismy dzisiaj leniwie przez tą pogode ale przynajmniej mała miała fajny poranek. W końcu przyjechał jej leżaczek. Teraz siedzi w nim jak karingtonka;-);-);-). Jeszcze ustawiam ja przed akwarium i oglada se rybki panna:-):-):-) Po tacie ma zapedy akwarystyczne :shocked2::shocked2::shocked2:
A tak poza tym nocka spokojna Neluszka przespała całą :-):-)

Co u Was laseczki ???? Też tak marnie ze słońcem?????

larvunia dzielna babeczka z Ciebie pilnowanie dzidzi i wyprowadzanie psa.

anineczka niezłą miałas nocke. Podajesz maluszkowi kleik? Mozna już wtym wieku chętnie bym spróbowała ale nie wiem czy mozna?

A wy niektóre kobitki pracujecie? Widze sabina_p pracujesz ale tylko w domku ? Bo Pati widze działa ostro
?
Pati dajesz rade? Ja tez mysle o powrocie do pracy ale nie wiem czy znajde kogoś do opieki nad małą:baffled::baffled::baffled:

A tak w ogóle kobitki karmicie piersią ? Bo ja od kilku dni mam widoczny kryzys laktacyjny i musze niestety dokarmiać butelka mała sie nie dojada i krzyczy. Jak jest u Was? Mamy maluszki w podobnym wieku i karmicie tylko piersia czy to ja mam tylko taki problem?:szok::szok::szok:

Dobra póki mała drzemie spadam ogarnąc chałupe po porannym baraszkowaniu.

Do zobaczenia później

Miłego dnia WSZYSTKIM

czesc mamuski

przez weekend nie pisalam bo mezulo mial wolne wiec bylo rodzinnie;-)
pozatym....wczoraj mialam takie mega mdlosci ze myslalam ze sie pochawtam :baffled: a tylko dlatego ze na obiad byl gulasz ktorego zapach mnie dobijal
ale juz jest ok...
jestem mega wyspana :-)
Hania spala od 19 do 3.20, dostala mleczko i spala do 8.20 :-)

Pati powodzenia w pracy!!!!
Women powodzenia na All! :-);-)

witam nowe mamuski :-)

kucia ja karmie piersia i tez mialam kryzys laktacyjny ale przetrwalam:-)i dalej na cycu

dziewczyny zazdroszcze sloneczka u mnie leje:dry: hehehe i di tego dostalam@ i ide spac:-p

dziewczyny zazdroszcze sloneczka u mnie leje:dry: hehehe i di tego dostalam@ i ide spac:-p
U mnie tez strasznie leje a wieje tak,ze moj starszak chowa sie gdzie popadnie :szok:Boi sie :baffled:
Kathe ludzie jak ja zazdroszcze :sorry2: spania :tak:

Kucia to tylko i wylacznie zalezy od Ciebie czy chcesz wprowadzic nowe papu.
Choc lekarze zalecaja by poczekac do skonczonego 4 miesiaca.
Zaraz Ci podam linka gdzie o tym rozmawiamy:
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...owadzamy-nowe-papu-dla-naszych-bobasow-14542/

reklama
witam
ja juz nie spie od 8:30( zazwyczaj sie do 11:zawstydzona/y:) i odrazu zabralam sie za porzadki, taka dzis ladna pogoda ze az sie chce sprzatac, pozbieralam wszystkie smieci i wynioslam na zew.- az 5 duzych czarnych workow sie nazbieralo :szok: teraz juz sie robi drugie pranie a ja jem sniadanko i chwile odpoczywa i zabieram sie za scieranie kurzu i odkurzanie. A jak mi maly pozwoli to jeszcze kuchnie i lazienke wysprzatam :-):-):-) moj facet kupil fajna pianke CIF do sprzatania lazienki, az jestem ciekawa i musze wyprobowac :-p
mialam super weekend i jestem strasznie naladowana pozytywnie :-):-):-)

co do fajek to ja nie pale i nie palilam, czasem tylko z jedna kumpela na imprezce sie zdarzy :cool2: a moj palil i jak bylam prawie w 3 miesiacu ciazy to rzucil to cholerstwo i juz nie pali :-)

mirka zycze wytrwalosci dla twojego mezulka

Asix to ty juz jestes 9 lat czy moze dluzej ze swoim mezulkiem? :szok:
a co do masazu to spoko, jakby co to jestem pomocna.

sabina u mnie wczoraj i dzis rowniez piekna pogoda :-):-)

kucia ja nie pracuje i nie zapowiada sie abym pracowala az maly bedzie mial 4 i pojdzie do szkoly. Zarobilabym podobnie co opiekunce bym musiala zaplacic, wiec sie nie oplaca :no:
i ja karmie piersia i nie wiem co sie stalo ale ostatnio mam straszny nawal pokarmu, normalnie musze sobie w nocy podkladac szmatke bo tak mi sie leje.

lilka a ja juz sie marwilam ze Hanna nie daje ci spokoju i nie masz czasu do nas zagladac, dobrze ze wszystko ok i ze sie wyspalas.

pati powodzonka w pracy

women udanych aukcji zycze

kathe gratuluje okresu

Do góry