reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Doberek :cool2:
Pati powodzonka w pracy ;-)

Tak sobie wczoraj myslalam...
Bira,Larvunia ,Women co robicie z dzidziusiami jak musicie wyjsc z psami na spacer?
Ktos Wam pomaga?

wiec moj lezy w bujaku przed tv, a ja zlatuje w biegu na trawke przed blokiem i piesek w biegu robi siusiu ;-) a jak trzeba cos "twardszego" to czekam az maly usnie, biore elektryczna nianie i naslu****e czy sie budzi :sorry2:

reklama
Hej!
Lepiej pozno niz wcale.
Tu listopadowa mama- 8/11 urodzilam synka Alexandra:-)
Jako ze "w kupie razniej" chcialabym sie przylaczyc do Was zeby wspolnie dzielic radosci i trudy wychowywania dziecka;-)

Witaj
dzień dobry Dziewuszki:-D

wpadam się przywitać
szykuję się na wyjście do pracy--
o jacie,jeszcze to do mnie nie dociera:tak::cool2:
ten tydzień będzie lajcikowy,bo muszę przejąć obowiązki od tej laski co mnie zastępowała
dowiedzieć się co nowego w trawie piszczy:-D

no to lecę---
milutkiego dnia Kochane Mamuśki:tak::tak::tak::-):-):-)

Pati powodzonka maleńka:happy2:

Doberek :cool2:
Pati powodzonka w pracy ;-)

Tak sobie wczoraj myslalam...
Bira,Larvunia ,Women co robicie z dzidziusiami jak musicie wyjsc z psami na spacer?
Ktos Wam pomaga?

Ja mam ogród,wypuszcza Lare i mam z głowy.:-)

Troche mnie nie bylo,ale juz jestem
Duzo roboty mam z tymi aukcjami.
W sobote bylam w Poznaniu uwinełam sie i o 15 byłam juz przy synku w domu,boże jak tęskniłam za nim.

Tutaj jest link do aukcji
mam jeszcze jakies 40 aukcji do wystawienia miedzy innymi z fajnymi plaszczami wiosennymi.
ZAPRASZAM
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

wiec moj lezy w bujaku przed tv, a ja zlatuje w biegu na trawke przed blokiem i piesek w biegu robi siusiu ;-) a jak trzeba cos "twardszego" to czekam az maly usnie, biore elektryczna nianie i naslu****e czy sie budzi :sorry2:
Aha no to super rozwiazanie :tak::tak:

Witaj
Ja mam ogród,wypuszcza Lare i mam z głowy.:-)

ZAPRASZAM
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
No to swietnie.
A wysylasz za granice? ;-)

...ja dzis mialam nocke dziwna...
Matt jadl o 2 w nocy, po pol godzinie uslyszalam trzask na dole w domu,tak sie wystrachalam,ze zbudzilam M i poszlismy na zwiady :cool2:
Okazalo sie,ze chleb wyskoczyl z szafki wpadl na talerze na suszarce :szok::-D i one narobily halasu.
Pozniej Matt obudzil sie o 4:00 na jedzenie,co jestem w szoku bo dwie godziny wczesniej zjadl 150ml + kleik :baffled:. A o 6:00 juz mu sie nie chcialo spac :angry: I Antkowi rowniez :wściekła/y:
Teraz Matuesz sobie spi,Antek wsuwa sniadanie a ja pijem kawusiem :sorry2:

SIEMANECZKOOOO LASECZKI!!!!!! ;-);-);-)

WItam poniedziałkowo!!!!!!
Kurcze nie za fajna pogoda u nas. A tak nasawiłam sie na spacer łeeeeeee:-:)-:)-(
Wstalismy dzisiaj leniwie przez tą pogode ale przynajmniej mała miała fajny poranek. W końcu przyjechał jej leżaczek. Teraz siedzi w nim jak karingtonka;-);-);-). Jeszcze ustawiam ja przed akwarium i oglada se rybki panna:-):-):-) Po tacie ma zapedy akwarystyczne :shocked2::shocked2::shocked2:
A tak poza tym nocka spokojna Neluszka przespała całą :-):-)

Co u Was laseczki ???? Też tak marnie ze słońcem?????

larvunia dzielna babeczka z Ciebie pilnowanie dzidzi i wyprowadzanie psa.

anineczka niezłą miałas nocke. Podajesz maluszkowi kleik? Mozna już wtym wieku chętnie bym spróbowała ale nie wiem czy mozna?

A wy niektóre kobitki pracujecie? Widze sabina_p pracujesz ale tylko w domku ? Bo Pati widze działa ostro
?
Pati dajesz rade? Ja tez mysle o powrocie do pracy ale nie wiem czy znajde kogoś do opieki nad małą:baffled::baffled::baffled:

A tak w ogóle kobitki karmicie piersią ? Bo ja od kilku dni mam widoczny kryzys laktacyjny i musze niestety dokarmiać butelka mała sie nie dojada i krzyczy. Jak jest u Was? Mamy maluszki w podobnym wieku i karmicie tylko piersia czy to ja mam tylko taki problem?:szok::szok::szok:

Dobra póki mała drzemie spadam ogarnąc chałupe po porannym baraszkowaniu.

Do zobaczenia później

Miłego dnia WSZYSTKIM

czesc mamuski

przez weekend nie pisalam bo mezulo mial wolne wiec bylo rodzinnie;-)
pozatym....wczoraj mialam takie mega mdlosci ze myslalam ze sie pochawtam :baffled: a tylko dlatego ze na obiad byl gulasz ktorego zapach mnie dobijal
ale juz jest ok...
jestem mega wyspana :-)
Hania spala od 19 do 3.20, dostala mleczko i spala do 8.20 :-)

Pati powodzenia w pracy!!!!
Women powodzenia na All! :-);-)

witam nowe mamuski :-)

kucia ja karmie piersia i tez mialam kryzys laktacyjny ale przetrwalam:-)i dalej na cycu

dziewczyny zazdroszcze sloneczka u mnie leje:dry: hehehe i di tego dostalam@ i ide spac:-p

dziewczyny zazdroszcze sloneczka u mnie leje:dry: hehehe i di tego dostalam@ i ide spac:-p
U mnie tez strasznie leje a wieje tak,ze moj starszak chowa sie gdzie popadnie :szok:Boi sie :baffled:
Kathe ludzie jak ja zazdroszcze :sorry2: spania :tak:

Kucia to tylko i wylacznie zalezy od Ciebie czy chcesz wprowadzic nowe papu.
Choc lekarze zalecaja by poczekac do skonczonego 4 miesiaca.
Zaraz Ci podam linka gdzie o tym rozmawiamy:
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...owadzamy-nowe-papu-dla-naszych-bobasow-14542/

reklama
witam
ja juz nie spie od 8:30( zazwyczaj sie do 11:zawstydzona/y:) i odrazu zabralam sie za porzadki, taka dzis ladna pogoda ze az sie chce sprzatac, pozbieralam wszystkie smieci i wynioslam na zew.- az 5 duzych czarnych workow sie nazbieralo :szok: teraz juz sie robi drugie pranie a ja jem sniadanko i chwile odpoczywa i zabieram sie za scieranie kurzu i odkurzanie. A jak mi maly pozwoli to jeszcze kuchnie i lazienke wysprzatam :-):-):-) moj facet kupil fajna pianke CIF do sprzatania lazienki, az jestem ciekawa i musze wyprobowac :-p
mialam super weekend i jestem strasznie naladowana pozytywnie :-):-):-)

co do fajek to ja nie pale i nie palilam, czasem tylko z jedna kumpela na imprezce sie zdarzy :cool2: a moj palil i jak bylam prawie w 3 miesiacu ciazy to rzucil to cholerstwo i juz nie pali :-)

mirka zycze wytrwalosci dla twojego mezulka

Asix to ty juz jestes 9 lat czy moze dluzej ze swoim mezulkiem? :szok:
a co do masazu to spoko, jakby co to jestem pomocna.

sabina u mnie wczoraj i dzis rowniez piekna pogoda :-):-)

kucia ja nie pracuje i nie zapowiada sie abym pracowala az maly bedzie mial 4 i pojdzie do szkoly. Zarobilabym podobnie co opiekunce bym musiala zaplacic, wiec sie nie oplaca :no:
i ja karmie piersia i nie wiem co sie stalo ale ostatnio mam straszny nawal pokarmu, normalnie musze sobie w nocy podkladac szmatke bo tak mi sie leje.

lilka a ja juz sie marwilam ze Hanna nie daje ci spokoju i nie masz czasu do nas zagladac, dobrze ze wszystko ok i ze sie wyspalas.

pati powodzonka w pracy

women udanych aukcji zycze

kathe gratuluje okresu

Do góry