witam
ja juz nie spie od 8:30( zazwyczaj sie do 11
) i odrazu zabralam sie za porzadki, taka dzis ladna pogoda ze az sie chce sprzatac, pozbieralam wszystkie smieci i wynioslam na zew.- az 5 duzych czarnych workow sie nazbieralo
teraz juz sie robi drugie pranie a ja jem sniadanko i chwile odpoczywa i zabieram sie za scieranie kurzu i odkurzanie. A jak mi maly pozwoli to jeszcze kuchnie i lazienke wysprzatam :-):-):-) moj facet kupil fajna pianke CIF do sprzatania lazienki, az jestem ciekawa i musze wyprobowac
mialam super weekend i jestem strasznie naladowana pozytywnie :-):-):-)
co do fajek to ja nie pale i nie palilam, czasem tylko z jedna kumpela na imprezce sie zdarzy
a moj palil i jak bylam prawie w 3 miesiacu ciazy to rzucil to cholerstwo i juz nie pali :-)
mirka zycze wytrwalosci dla twojego mezulka
Asix to ty juz jestes 9 lat czy moze dluzej ze swoim mezulkiem?
a co do masazu to spoko, jakby co to jestem pomocna.
sabina u mnie wczoraj i dzis rowniez piekna pogoda :-):-)
kucia ja nie pracuje i nie zapowiada sie abym pracowala az maly bedzie mial 4 i pojdzie do szkoly. Zarobilabym podobnie co opiekunce bym musiala zaplacic, wiec sie nie oplaca
i ja karmie piersia i nie wiem co sie stalo ale ostatnio mam straszny nawal pokarmu, normalnie musze sobie w nocy podkladac szmatke bo tak mi sie leje.
lilka a ja juz sie marwilam ze Hanna nie daje ci spokoju i nie masz czasu do nas zagladac, dobrze ze wszystko ok i ze sie wyspalas.
pati powodzonka w pracy
women udanych aukcji zycze
kathe gratuluje okresu