reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

pati Szybkiego Powrotu Do Zróweczka Dla Maluszków Ci Zycze!!!!

aluśka Dziekuje Za ''komplementa'';-)

Miłego Wieczorku Dla Wszystkich :-)

reklama
pati ....... bidulko ... to straszne jak takie maluchy sa chore ....a wiesz przez co sie rozchorowal ???
tak czy siak duzo, duzo zdrowka dla malego marcelka

wisienka ... to ty faktycznie maly leniuch jestes .... u mnie obiadek codziennie musi byc , sprzatam co 2 dzien ( nie lubie miec kurzu a u nas sie barzo kurzy) .... no i w sumie dobrego slowa to tez z reguly nie dostane , bo w koncu to moj obowiazek

ale z najwazniejszych rzeczy moj maz od piatku rzucil palenie, biedny jest .... ale sie trzyma , a ja jetsem z niego bardzo dumna , po ok.30latach palenia nie jest to latwe
ale mi obiecal no i chyba tym razem sie mu uda
ja jak juz pisalam pogralam sobie .... bylo super .... i dalej jestem w tym dobra ... ciazy nic nie zmienila :) ........
# ale glowa mnie nadal boli

bira .... a jak u ciebie lepiej ???

kucia .... witaj !!!

mirka ja wiem mam strasznego lenia, ale to sie niedlugo zmieni, obiecalam sobie ze musze sie wziasc za siebie i zaczac czesciej sprzatac, zwlaszcza jak David bedzie mial faze wkladania wszystkiego do buzi :sorry2: powoli juz zaczyna...
u mnie obiad tez jest codziennie tyle ze w weekend moj facet gotuje lub jemy na miescie :tak:

a w golfa tez jestem calkiem dobra, tzn narazie mialam okazje grac tylko na malym korcie, ale ogralam mojego faceta ktory nie raz pogrywal na dyzym czy malym polu golfowym ;-) :-) tu ten sport jest bardzo popularny..

WITAM NOWA FORUMOWICZKE :-):-) sliczna cora

pati oj biedne dzieciaki, oby szybko wyzdrowieli:tak:duuuuuuuzzzzoooo zdrowka:-)

co do porzadkow to u mnie roznie, przeszkadza mi balagan i jak sie zabieram za sprzatanie to wygladam jak maniaczka:-p:-D lubie porzadek , ale teraz czasem nie mam sily:zawstydzona/y:staram sie jak moge ale roznie bywa:-p

kucia witaj na naszym forum :tak:wlasnie sie zastanawialam czemu do nas nie dolaczylas, widzialam cie w innych tematach:-)

My dzis zaliczylismy wizete u moich rodzicow u tesciowej w pracy i do nas przyszli moi znajomi i teraz odpoczywamy:-)

dziekuje dziewczyny za miłe przyjecie jestescie kochaneeeeeeee:-):-):-):-)

kathhe
masz racje że ja sama nie wpadłam żeby do was dołączyć :tak::tak:;-) kurcze czasmi wiecie jak to jest najprostsze rozwiązania i pomysły sa najtrudniesze :-):-):-) tak to ze mna jest;-);-);-)

A co do porzadków to tez podziwiam wisienkaa1 mam chopla jak widze kurz:szok::szok::szok: nie do przesady ale lubue porządek. Ale to chyba nie wada :baffled::baffled: Wszystko w granicach normy.

mirka.mkm trzymam kciuki za męża. Sa, fakt ze zdecydował sie rzucic palenie TO DUUUUŻO. A nie pali sam czy wspomaga sie gumami, plastrami itp.?

A jak u Was z paleniem dziewczyny?

Czas robić kolacyjke sciskam i buziam cmok cmok

Jeszcze raz miłego wieczorku do jutra;-);-);-)

Beatka..a co ty myślisz o augmentinie?;-)
bo poszperałam w necie i zdania są podzielone:-(
hehe Koziorożec-jak moja teściowa:baffled:
a moze jeszcze 11 styczeń:-D
Pati Augmentin bezpieczny i sprawdzony od lat.Nie przejmuj się że Marcelek musi brać przecież to tylko dlatego żeby mu się polepszyło a że Samuel nie brał to tylko chwalić takie zdrówko_Ola miała 2 tyg jak Michał przyniusł infekcję z przedszkola myślałam że się załamie.Miała katar bardzo gęsty i kaszel.Codziennie jeździłam do szpitala do naszej p.pediatry i odsysali jej wydzielinę z noska pod próżnią:no:załamana byłam że tak szybko ją coś chwyciło.Potem w połowie stycznia to samo i już wtedy zadecydowałyśmy wspólnie z pediatrą że damy Bactrim i było dużo lepiej.Michał raczej nie chodzi do przedszkola bo jest full infekcji i dlatego też wycieliśmy mu ten trzeci migdał.Mam nadzieję że teraz będzie zdrowiej u nas czego również Ci i dzieciaczkom życzę:tak::tak::tak:

dzień dobry:-)

My dziś cały dzień na spacerkach!:-) jak poszliśy rano o 10.30 do kościoła tak wróćiliśmy tylko na obiadek i potem do altanki z kaweczką:-) Kapik prawie cały czas spał albo patrzył:-) a pogoda cudowna:-)
Pati zdrówka dla Marcelka:-( biedaczek:-(
Sabinko prześlij nam na wybrzeże troszkę promyków bo nas wiatr tu zawieje:-D:-D

a ja pewnie znowu nie popisze ale jestem na bierzaco co u was no i tak szybko poki pamietam
pati-szybkiego powrotu do zdrowia dla twoich synkow,zwlaszcza biednego Marcelka
beatka-wspolczuje cichych dni zwlaszcza ze masz meza na chwile :(
dobra musz ejuz spadac nie wiem co w niego wstapilo ciagle placze no i kupki nie moze zrobic-masakra
o tych o ktorych nie pisalam wybaczcie ale maly mi niestety nie da...
mam nadzieje ze do jutra...
papapa!!
Ale zrobiłam wczesnym popołudniem awanturkę były krzyki, płacz ale chyba jest dużo lepiej dlaczego faceci są tacy tępi?Mój to nie kuma niczego myśli że jak kupi raz na jakiś czas coś dla mnie to sprawa załatwiona i nie trzeba się starać ach ci faceci:angry:

Witaj Kucia!!!!

larvunia milej wuztyty u tesciow, jak tam babcia? zwraca juz uwage na Marcelka czy nadal nic??:dry:

dzieki,jakos bylo.... mezus mnie namawial na wyjscie do nich ja nie za bardzo chcialam. A tesciowa?? hmm... bardziej tesciu chyba tesknil za wnukiem. Niby tesciowa nas prosi by malego jej dawac na te dwie godziny jak wroce do pracy (ja chodzic bede od rana do ok 15.00 a mezus od 13.00 do 22.00) ale nie wydaje mi sie by mowila to z serca a raczej od tak :dry: Bo uslyszala, ze chce moim rodzicom dawac melego i kolezance czasami do popilnowania.

maly juz wykapany, nakarmiony i palula w lozeczku od 20.00 :tak:
milego wieczorku mamuski!!!

reklama
Jakaś walnięta jestem zawsze muszę mieć posprzątane , ugotowane sama nie wiem po co bo i tak nikt tego nie docenia:-(

Bira nie ty sama mój też za tydzień znowu wyjeżdża ale takie chyba życie jeszcze od 2 dni nie odzywamy się do siebie:no:

A tak właściwie to Dzień dobry niedzielnie!
Wcale popołudniu mi się nic nie chciało nawet kompa wyłączyłam i bawiłam się z dziećmi.Ale dzisiaj mam to gdzieś rezerwuję sobie zaraz bilet na Lejdis bo nie mam z kim iść a mąż niech z dzieciakami siedzi:wściekła/y: ja to mam ledwo przyjechał i już ciche dni;-)

Beata, współczuję cichych dni. Mam nadzieję, że szybko się pogodzicie:-) Nie ma co się ścierać, tym bardziej, że mamy ich tak żadko;-)

idziesz na Lejdis, tez sie zastanawiam czy na to isc...., mezus mi sie nie zanudzi? bo z nim bym sie wybrala, malego dziadkom podrzucic... hehehe ale mam niecny plan :-p;-)
Nie zanudzi się:-) Mój cieszył się głośniej ode mnie;-)

witam Mamusie niedzielnie!

no właśnie doktorek wyszedł
Marcelek ma zapalenie oskrzeli
takze antybiotyk konieczny
dostał augumentin go tego na noc diphergan i jakieś czopki na duszność:-:)-:)-(
a Samuel narazie mega przeziębienie +gorączka
oby się nic nie wykluło:-(

Pati współczuję. Oby jutro było lepiej.

WITAM WSZYSTKIE MAMUSIE LISTOPADOWE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-)

MAM NA IMIE MONIKA I 20 LISTOPADA 2007 URODZIŁAM CÓRECZKE NEL. MIŁO MI ZNALEŹĆ SIE NA WASZYM FORUM :tak::tak::tak:

PS ALUŚKA TWOJA NIUNIA URODZIŁA SIE W TYM SAMYM DNIU CO JA ;-)

Kucie witaj:-) Śliczną masz córunię:-)
bardzo,bardzo wszystkim ciociom dziękujemy:tak::tak::tak::-):-):-);-);-);-)ja jestem załamana ze Marcel musi antybiotyk brać
jestem ich zdecydowanym przeciwnikiem:-(
Samuel jeszcze nigdy antybiotyku nie brał
a Marcelek ma 4mc i musi:dry::-:)-:)-(

Pati Inga też już raz antybiotyk brała. Augumentin właśnie. Teraz tez miała jakiś brać przez te bakterie w moczu, ale okazało się, że działa na nie bactrim i mam nadzieję, ze podoła sytuacji i teraz wyniki będą książkowe:-)

bira .... a jak u ciebie lepiej ???

U mnie dzisiaj jakiś sądny dzień. Inga ryczy, nie wiem jakim cudem udało mi się ją w końcu uśpić. Byłyśmy u sąsiadki a ta odstawiła taki koncert, że po godzinie zwiałam z nią do domu, bo myślałam, że mi głowa pęknie. Pokłuciłam się dzisiaj z matką a teraz ktoś się do mnie dobija, ale nie mam najmniejszego zamaru nikomu otworzyć, bo nie mam ochoty na żadne odwiedziny o tej porze:baffled: Wyć mi się chce. Trochę pozytywów też bylo:-) Pogoda piękna jak w kwietniu, więc pojechałyśmy z Ingą i suczkami do lasku na trzy godzinki. Jesssssu, już nie mogę doczekać się wiosny:-)

Do góry