reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Beata podziwiam cie:tak:mieszkanko na blysk przy dwojce dzieci:-)ja dzis mam lenia, tylko zakupy wieksze zrobilam i obiadek i wiecej mi sie nie chce:zawstydzona/y:
Jakaś walnięta jestem zawsze muszę mieć posprzątane , ugotowane sama nie wiem po co bo i tak nikt tego nie docenia:-(
Cześc laski. Nie odzywaa się wczoraj, bo miałam megamigrenę, Nawet Ingą nie byłam w stanie się zająć:baffled:

Anulka, Women, ja już nie jestem cyckowa:-( Poległam na pacu boju. Mleka starcza mi na max dwa krmenia nocne, ale często nawet tyle nie mam:-( Żałuję bardzo, o chciałam karmć do przynajmniej 6 miesiaca. No cóż, może następnym razem się uda:-)

Anulka, my mamy mondeo z 96 i to dziadostwo pali jak smok... po mieście 16l gazu a w trasie 12:baffled: Na wiosnę chcemy kupić lagunę w dieslu.

Lilka, współczuję tych nocek. My niedawno też mieliśmy całodzienny koncert. A to na szczęście był jednorazowy incydent.

Jutro mąż sobie jedzie spowrotem do Holandii:-( Kur...ca mnie bieze już na to wszystko. Wyć mi się chce, bo znowu zostaję sama:no:
Bira nie ty sama mój też za tydzień znowu wyjeżdża ale takie chyba życie jeszcze od 2 dni nie odzywamy się do siebie:no:

A tak właściwie to Dzień dobry niedzielnie!
Wcale popołudniu mi się nic nie chciało nawet kompa wyłączyłam i bawiłam się z dziećmi.Ale dzisiaj mam to gdzieś rezerwuję sobie zaraz bilet na Lejdis bo nie mam z kim iść a mąż niech z dzieciakami siedzi:wściekła/y: ja to mam ledwo przyjechał i już ciche dni;-)

Dzień dobry.

Miałam napisanego posta i komp mi sie zawiesił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja nadal choruję, mąż z synem na spacerze.

Anulka tort był (jest) dobry. Krem całkiem zjadliwy ;-)

Współczuję bólów migrenowych. Nigdy nie miałam, ale słyszałam, że to okropne przezycie i wtedy nic się nie chce.

Współczuję też wyjazdów mężów na dłużej. Mój tato jeździ tak zagranicę przez 18 lat, a początkowo miało być na góra 3. Pamiętam, że jak przyjeżdżał chciał rządzić po swojemu, ale tak się nie dało. Zawsze z bratem oddychaliśmy z ulgą, jak już wyjeżdżał z powrotem do pracy. Pamiętam też, że jak w wakacje byłam w domu (przed 4 rokiem studiów, a studiowałam ponad 400 km od domu) chciał, żebym pytała Go czy mogę pojechać na weekend do Damiana z Wałbrzycha do Jeleniej. Ależ byłam na Niego zła.

Pati jak zdrówko Twoich chłopców?

A odnośnie rzadko zaglądających, to już baaardzo dawno nie było Anitt.

Idę na kolejny kubek gorącej herbaty z cytryną. Hmm a może teraz wypiję gorące mleko z miodem? Chyba to drugie wygra.

Do później

krotkie dzien dobry
glowa mnie boli nadal ale juz jest duzo lepiej
dzis w koncu jade na golfa .... pierwszy raz od prawie 5 miesiecy moge sobie zagrac co prawda tylko pare dolkow ... tesciowa idzie na spacer z malym a ja pogram sobie z godzinke
ale sie ciesze
a i pogoda u nas super 16 stopni w cieniu i slonecznie
do pozniej pa

Jakaś walnięta jestem zawsze muszę mieć posprzątane , ugotowane sama nie wiem po co bo i tak nikt tego nie docenia:-(

A tak właściwie to Dzień dobry niedzielnie!
Wcale popołudniu mi się nic nie chciało nawet kompa wyłączyłam i bawiłam się z dziećmi.Ale dzisiaj mam to gdzieś rezerwuję sobie zaraz bilet na Lejdis bo nie mam z kim iść a mąż niech z dzieciakami siedzi:wściekła/y: ja to mam ledwo przyjechał i już ciche dni;-)

beata34 z pod jakiego znaku jestes?? czyzby panna??;-) :-)
hehehe... ja tez taka jestem ze musze miec posprzatane :sorry2: ..chociaz powiem ze mam dni tez takie, ze wkurza mnie ze nikt nie docenia tego ze sprzatam i tez nie sprzatam.... ale robi sie taki balagan ze nie wytrzymuje dlugo :-D

co do cichych dni -wspolczuje.
idziesz na Lejdis, tez sie zastanawiam czy na to isc...., mezus mi sie nie zanudzi? bo z nim bym sie wybrala, malego dziadkom podrzucic... hehehe ale mam niecny plan :-p;-)

mircia u nas tez cieplusio :tak: Milego grania w golfa

za godzinke jade do tesciow na obiadek - dzis mam luz z gotowaniem :-) Ide sie szykowac i malego :cool2:

milego dzionka kochane!!!!

witam Mamusie niedzielnie!
Pati jak zdrówko Twoich chłopców?
no właśnie doktorek wyszedł
Marcelek ma zapalenie oskrzeli
takze antybiotyk konieczny
dostał augumentin go tego na noc diphergan i jakieś czopki na duszność:-:)-:)-(
a Samuel narazie mega przeziębienie +gorączka
oby się nic nie wykluło:-(

pati ojaaaa szybkiego powrotu do zdrowia zycze dla dzieciaczkow, no i Ty kochana uwazaj na siebie nie zaraz sie czasem!

beata34 z pod jakiego znaku jestes?? czyzby panna??;-) :-)
hehehe... ja tez taka jestem ze musze miec posprzatane :sorry2: ..chociaz powiem ze mam dni tez takie, ze wkurza mnie ze nikt nie docenia tego ze sprzatam i tez nie sprzatam.... ale robi sie taki balagan ze nie wytrzymuje dlugo :-D

co do cichych dni -wspolczuje.
idziesz na Lejdis, tez sie zastanawiam czy na to isc...., mezus mi sie nie zanudzi? bo z nim bym sie wybrala, malego dziadkom podrzucic... hehehe ale mam niecny plan :-p;-)

mircia u nas tez cieplusio :tak: Milego grania w golfa

za godzinke jade do tesciow na obiadek - dzis mam luz z gotowaniem :-) Ide sie szykowac i malego :cool2:

milego dzionka kochane!!!!
Larvuniu koziorożec jestem:tak:

witam Mamusie niedzielnie!

no właśnie doktorek wyszedł
Marcelek ma zapalenie oskrzeli
takze antybiotyk konieczny
dostał augumentin go tego na noc diphergan i jakieś czopki na duszność:-:)-:)-(
a Samuel narazie mega przeziębienie +gorączka
oby się nic nie wykluło:-(
to współczuję choroby chłopaków po antybiotyku napewno będzie lepiej:tak:

reklama
Beatka..a co ty myślisz o augmentinie?;-)
bo poszperałam w necie i zdania są podzielone:-(
hehe Koziorożec-jak moja teściowa:baffled:
a moze jeszcze 11 styczeń:-D

Do góry