sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dzień dobry:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakaś walnięta jestem zawsze muszę mieć posprzątane , ugotowane sama nie wiem po co bo i tak nikt tego nie docenia:-(Beata podziwiam ciemieszkanko na blysk przy dwojce dzieci:-)ja dzis mam lenia, tylko zakupy wieksze zrobilam i obiadek i wiecej mi sie nie chce
Bira nie ty sama mój też za tydzień znowu wyjeżdża ale takie chyba życie jeszcze od 2 dni nie odzywamy się do siebieCześc laski. Nie odzywaa się wczoraj, bo miałam megamigrenę, Nawet Ingą nie byłam w stanie się zająć
Anulka, Women, ja już nie jestem cyckowa:-( Poległam na pacu boju. Mleka starcza mi na max dwa krmenia nocne, ale często nawet tyle nie mam:-( Żałuję bardzo, o chciałam karmć do przynajmniej 6 miesiaca. No cóż, może następnym razem się uda:-)
Anulka, my mamy mondeo z 96 i to dziadostwo pali jak smok... po mieście 16l gazu a w trasie 12 Na wiosnę chcemy kupić lagunę w dieslu.
Lilka, współczuję tych nocek. My niedawno też mieliśmy całodzienny koncert. A to na szczęście był jednorazowy incydent.
Jutro mąż sobie jedzie spowrotem do Holandii:-( Kur...ca mnie bieze już na to wszystko. Wyć mi się chce, bo znowu zostaję sama
Jakaś walnięta jestem zawsze muszę mieć posprzątane , ugotowane sama nie wiem po co bo i tak nikt tego nie docenia:-(
A tak właściwie to Dzień dobry niedzielnie!
Wcale popołudniu mi się nic nie chciało nawet kompa wyłączyłam i bawiłam się z dziećmi.Ale dzisiaj mam to gdzieś rezerwuję sobie zaraz bilet na Lejdis bo nie mam z kim iść a mąż niech z dzieciakami siedzi ja to mam ledwo przyjechał i już ciche dni;-)
no właśnie doktorek wyszedłPati jak zdrówko Twoich chłopców?
Larvuniu koziorożec jestembeata34 z pod jakiego znaku jestes?? czyzby panna??;-) :-)
hehehe... ja tez taka jestem ze musze miec posprzatane ..chociaz powiem ze mam dni tez takie, ze wkurza mnie ze nikt nie docenia tego ze sprzatam i tez nie sprzatam.... ale robi sie taki balagan ze nie wytrzymuje dlugo
co do cichych dni -wspolczuje.
idziesz na Lejdis, tez sie zastanawiam czy na to isc...., mezus mi sie nie zanudzi? bo z nim bym sie wybrala, malego dziadkom podrzucic... hehehe ale mam niecny plan ;-)
mircia u nas tez cieplusio Milego grania w golfa
za godzinke jade do tesciow na obiadek - dzis mam luz z gotowaniem :-) Ide sie szykowac i malego
milego dzionka kochane!!!!
to współczuję choroby chłopaków po antybiotyku napewno będzie lepiejwitam Mamusie niedzielnie!
no właśnie doktorek wyszedł
Marcelek ma zapalenie oskrzeli
takze antybiotyk konieczny
dostał augumentin go tego na noc diphergan i jakieś czopki na duszność:---(
a Samuel narazie mega przeziębienie +gorączka
oby się nic nie wykluło:-(