reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

dzień dobry:-)

My dziś cały dzień na spacerkach!:-) jak poszliśy rano o 10.30 do kościoła tak wróćiliśmy tylko na obiadek i potem do altanki z kaweczką:-) Kapik prawie cały czas spał albo patrzył:-) a pogoda cudowna:-)
Pati zdrówka dla Marcelka:-( biedaczek:-(

reklama
a ja pewnie znowu nie popisze ale jestem na bierzaco co u was no i tak szybko poki pamietam
pati-szybkiego powrotu do zdrowia dla twoich synkow,zwlaszcza biednego marcelka
beatka-wspolczuje cichych dni zwlaszcza ze masz meza na chwile :(
dobra musz ejuz spadac nie wiem co w niego wstapilo ciagle placze no i kupki nie moze zrobic-masakra
o tych o ktorych nie pisalam wybaczcie ale maly mi niestety nie da...
mam nadzieje ze do jutra...
papapa!!

witam

my dzisiaj bylismy u znajomych w nadmorskiej miejscowosci, malutki byl bardzo grzeczny, siedzial u kazdego na raczkach i sie usmiechal :-D
gotowac tez dzis nie musze bo w drodze powrotniej bylismy w mc donald, niby super ale jak bede tak jadla to chyba nigdy nie schudne :cool2: :sorry2:

..chociaz powiem ze mam dni tez takie, ze wkurza mnie ze nikt nie docenia tego ze sprzatam i tez nie sprzatam....

a ja sprzatam raz na tydzien, czasem dwa :tak::-) a gotuje 4-5 razy w tygodniu, czasami 6 i moj facet jest strasznie zadowolony, bardzo to docenia, zawsze mi dziekuje za pyszny obiadek czy chwali jak ladnie posprzatalam :-):-) ja wiem ze jestem strasznym leniem i nie lubie sprzatac, ale angielki sa jeszcze gorzsze.
jego eks to w ciagu 6,5 roku tylko dwa czy trzy razy ruszyla odkuraczem a gotowanie to roznie bylo, ale opieralo sie na wstawieniu kupnego jedzenia do microfali :-):-) wiec dla mojego jestem pracowita :cool2::cool2::-p

acha i musze sie pochwalic bo moj kochany zrobil mi dzis sniadanie do lozka :-)

bira dla mnie to tak pierwszy tydzien najgorszy jak musze sie rozstac z ukochanym na dluzej :-(

pati duzo zdrowka dla chlopakow, zwlaszcza dla Marcelka, ucaluj go odemnie :tak:

mirka wspolczuje migreny i zycze super zabawy na korcie :-)

larvunia milej wuztyty u tesciow, jak tam babcia? zwraca juz uwage na Marcelka czy nadal nic??:dry:

asix wspolczuje problemow kupkowych, moze zapodaj mu czopek czy termometr jak dziewczyny tu pisaly, ja polecam masaz czy zabawe na gymie

Witam Mamcie :tak:

Mężuś zajmuję się małą więc mogę sobie z Wami popisać :tak:
Pogoda była bardzo ładna dziś więc poszliśmy sobie na spacer w trójkę chociaż mojemu się zbytnio nie chciało bo oczywiście kacyk po imprezowy wystąpił:dry:(dobrze mu tak:wściekła/y:) ale jednak się udało go przekonać:confused:

WITAM WSZYSTKIE MAMUSIE LISTOPADOWE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-)

MAM NA IMIE MONIKA I 20 LISTOPADA 2007 URODZIŁAM CÓRECZKE NEL. MIŁO MI ZNALEŹĆ SIE NA WASZYM FORUM :tak::tak::tak:

PS ALUŚKA TWOJA NIUNIA URODZIŁA SIE W TYM SAMYM DNIU CO JA ;-)

witam Mamusie niedzielnie!

no właśnie doktorek wyszedł
Marcelek ma zapalenie oskrzeli
takze antybiotyk konieczny
dostał augumentin go tego na noc diphergan i jakieś czopki na duszność:-:)-:)-(
a Samuel narazie mega przeziębienie +gorączka
oby się nic nie wykluło:-(
Pati współczuję Ci chorych chłopców :sorry2:
życzę im szybkiego powrotu do zdrówka:tak:

WITAM WSZYSTKIE MAMUSIE LISTOPADOWE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-)

MAM NA IMIE MONIKA I 20 LISTOPADA 2007 URODZIŁAM CÓRECZKE NEL. MIŁO MI ZNALEŹĆ SIE NA WASZYM FORUM :tak::tak::tak:

PS ALUŚKA TWOJA NIUNIA URODZIŁA SIE W TYM SAMYM DNIU CO JA ;-)

Witaj kucia;-)
Śliczna Ta Twoja córcia:-)

reklama
pati ojaaaa szybkiego powrotu do zdrowia zycze dla dzieciaczkow, no i Ty kochana uwazaj na siebie nie zaraz sie czasem!

współczuję choroby chłopaków po antybiotyku napewno będzie lepiej:tak:

pati-szybkiego powrotu do zdrowia dla twoich synkow,zwlaszcza biednego marcelka

pati duzo zdrowka dla chlopakow, zwlaszcza dla Marcelka, ucaluj go odemnie :tak:

Pati współczuję Ci chorych chłopców :sorry2:
życzę im szybkiego powrotu do zdrówka:tak:

bardzo,bardzo wszystkim ciociom dziękujemy:tak::tak::tak::-):-):-);-);-);-)ja jestem załamana ze Marcel musi antybiotyk brać
jestem ich zdecydowanym przeciwnikiem:-(
Samuel jeszcze nigdy antybiotyku nie brał
a Marcelek ma 4mc i musi:dry::-:)-:)-(

Do góry