reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

dziękuję dziewczyny za wsparcie w chorobie dzieciaków...KISSSYYY

Kucia...
witaj wśród Nas:tak::-)
śliczną masz córunię:tak:
ja od zawsze palę gdy pije:-p
drink + fajka idą u mnie w parze,nigdy osobno:cool2::sorry2:

Beatko...dziękuję za odp.

jestem dzisiaj nie do życia
a jutro na 11.00 do pracy smigam
w tym tygodniu na 4 godzinki dziennie
a od 3 marca już na amen:cool2::shocked2::sorry2::happy2:

bira...podgatunek,hahaha
trafne określenie:cool2::cool2::cool2:

reklama
Hej!
Lepiej pozno niz wcale.
Tu listopadowa mama- 8/11 urodzilam synka Alexandra:-)
Jako ze "w kupie razniej" chcialabym sie przylaczyc do Was zeby wspolnie dzielic radosci i trudy wychowywania dziecka;-)

dobrej nocy
nie wiem co sie stalo, moj zasnol ok 20.00 i o 23.00 obudzil sie znowu na cycka :baffled: bbuuuu.... ja niechce by sie rozregulowal na takie jedzenie. Powinien ok 2 w nocy wolac cyca.....
jutro ma odwiedzic mnie na caly dzionek kolezanka z polroczna Nadka. Rosnie laska dla mojego Marcelka hi hi hi
.......buziaki i do juterka :*

no to ja wpadlam troche nadrobic zaleglosci :zawstydzona/y:

acha i musze sie pochwalic bo moj kochany zrobil mi dzis sniadanie do lozka :-)

Gratulacje -tez bym tak chciala -u mnie to bylo jakies 9 lat temu:dry:

asix wspolczuje problemow kupkowych, moze zapodaj mu czopek czy termometr jak dziewczyny tu pisaly, ja polecam masaz czy zabawe na gymie

z termometrem probowalam ale wiem ze na dluzsza mete to nie da rady bo mi sie przyzwyczai a i szukam na necie masazow no ale znalazlam tylko 2 no i chyba nie bardzo pomagaja a masuje go po kazdej kapieli takze w przyszlosci usmiechne sie do ciebie po twoj zestaw masazow jak nic nie znajde.ok?
a i kupuje gym jak tylko sie przeprowadze bo tam mam dywany a tu sa panele i ciagnie jak cholera:baffled:
ale dzieki za rade:tak:

WITAM WSZYSTKIE MAMUSIE LISTOPADOWE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-)

Witaj i pisz czesto!!

A jak u Was z paleniem dziewczyny?

ja rzucilam kilka miesiecy przed zajsciem w ciaze i nie zamierzam wracac zwlaszcza ze to straaasznie drogi nalog:sorry2:
Ale zrobiłam wczesnym popołudniem awanturkę były krzyki, płacz ale chyba jest dużo lepiej dlaczego faceci są tacy tępi?Mój to nie kuma niczego myśli że jak kupi raz na jakiś czas coś dla mnie to sprawa załatwiona i nie trzeba się starać ach ci faceci:angry:

to niestety faceci,mogli by czasami sie poprostu wysilic i pomyslec-eeeeeeeeeeeeeehhhhhhszkoda gadac-dobrze ze juz jest lepiej:tak:

Hej!
Lepiej pozno niz wcale.
Tu listopadowa mama- 8/11 urodzilam synka Alexandra:-)
Jako ze "w kupie razniej" chcialabym sie przylaczyc do Was zeby wspolnie dzielic radosci i trudy wychowywania dziecka;-)

Witamy w naszym gronie :tak:

ja tez juz spadam spac kiss,kiss i do jutra!!!

kurcze blade jakos mi wywalilo ten watek z subskrypcji i zupelnie o niem zapomnialam grrr
nawet nie probuje nadrabiac
ale obiecuje ze bede juz czesto gesto :tak:

migotek i kucia witajcie dziewuszki
piszcie cos o sobie i wklejajcie fotki

ja dzisiaj padam- chyba pogoda sie zmienia

sciskam i mykam do lozka

reklama
To ja gasze swiatlo dzis?

Kucia i Migotek witamy w naszych skromnych progach :-D:-D

Nawet nie nadrabialam dzis,ale widze pobierznie,ze weekendowo jest ;-)

Mlody juz spi od 20:00 ze starszakiem lekki problem jest,bo zagonic go do wyra to masakra :baffled:
Dzis goscilismy znajomych z ich 4 letnia coreczka.
Jak sie dobrala z moim starszym dzieciem do demolki chaty to ło matko :szok:
No ale wazne,ze ktos nas odwiedza na tym zadupiu :sorry2::-D

A jutro juz poniedzialk :baffled: Dlaczego weekendy mijaja tak szybko :angry:

Beatko wspolczuje sytuacji z mezem.Trzymam kciuki za pomyslne zakonczenie :tak:
Pati Bidulki Twoje chlopaki :-(
Zdrowiejcie kochani.A swoja droga to super Samuelek mial lekarza,ze nie szprycowal go antybiotykami :tak:
Mateuszek bral juz zastrzyki Zinacef jak mial 2 miesiace.

Ooo wlasnie Beatko. Kiedy lekarka przepisywala nam zastrzyki mowila,ze weszlo nowe rozporzadzenie z UE,ze ponoc juz nie mozna sprzedawac zastrzykow na sztuki tylko cale opakowanie.I tak nam byly potrzebne 5 fiolek,a musielismy wykupic cale opakowanie 10szt.
I tak te 5 sztuk kisi mi sie w domu,bo tutaj lekarz mi raczej tego nie przepisze,no chyba ze polski doktor :wściekła/y:
Czy wiesz cos na ten temat i czy to nie paranoja???
Larvuniu masc ze sterydami lepiej unikac,ale prawda jest,ze dzialaja dobrze.Wiem tylko,ze nie mozna ich stosowac ciagle.
Nie martw sie ;-)

Kurde ja tez chce obejrzec ten film "Lejdis".
Jakby ktoras miala go kiedys na plytce to chetnie kupie ;-):-)

Wybaczcie,ze nie wszystko skomentowalam ale umysl juz nie swiezy o tej porze i wywialo mi co nieco z glowy :sorry2:
Sugar koniecznie zagladaj :-)

Dobrej Nocki :cool2:

Do góry