reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Jolie gzik to taka potrawa wielkopolska:-)

to twarog urobiony z mlekiem,smietana,pokrojona w kosteczke cebulka,albo ze swiezym szczypiorkiem,sol pieprz
do tego gotuje sie ziemniaki w mundurkach,i ugotowane dopiero obiera
i sie je z tym twarogiem
mozna tez twarog zmielic to je sie jak jakis balsam normalnie :-)

to jest takie pyszne ze na sama mysl mam sline do ziemi:-)

reklama
Lila a niema tam jakiegos polskiego sklepu?
A ta gzike to ja jem bardzo czesto,ale niewiedzialam,ze tak sie nazywa :baffled:

Moj mlodu usypia przy Celine Dion :-D:-D
Nawet niewiedzialam,ze lubi spac w cichym halasie :dry:

Starszak o dziwo tez sie zdecydowal na spanko,ryz sie gotuje dla mezusia,posprzatane...he he nudze sie :shocked2:
Tylko tak mnie strasznie krzyz boli :szok:
Chyba musze sobie krzeslo do kompa kupic bo w mam fotel i przez niego zostane wkrotce kaleka :sorry2::baffled:

Anineczka z roku na rok coraz wiecej Polakow tu przyjezdza to moze ktos sklep otworzy:happy2:
ogolnie tu sa same markety...nie ma takich sklepikow jak w pl
no chyba ze pojedzie sie na dzielnice ciapatych i murzynkow to oni swoje sklepy maja:tak:

wszystkim ciociom dziękujemy za miłe słowa i za pieska ślicznego na pocieszenie;-)
jolie...rzeczywiście,też byłam zdziwiona że od razu dyskwalifikacja
trener mówił że tak jest
młody wskoczył do wody po przygotowani do startu--nie poczekał na gwizdek:-:)tak:
ale zdaje mi się że to go dodatkowo zmotywuje do pracy na treningu
podobało mu się bardzo że chłopcy dostali medale i na podium stawali
ja na pierwszych zawodach też nie zabłysnęłam a pózniej mi Olimpade wróżyli:-p:-p
ale to juz inna historia:shocked2::-D

a jeśli o kisiel chodzi to oczywiście to część diety
nie jem kompletnie nic oprócz tego co ustalił dietetyk:blink:
takie mam menu na pierwsze dni
2008180lz8.jpg

Lilka..ja też twarozek ze śmietaną i szczypiorkiem uwielbiam
ale nigdy nie spotkałam się z tym zeby jeść go z ziemniaczkami
hm...brzmi zachęcająco:-)
jak się czujesz Kochana?:cool2:

a my dzisiaj robimy sobie mily wieczorek bo mamy rocznice:happy2:

ostatnio ogladalismy komedie ''laska z moich koszmarow'' no lzy w oczach nie raz mieslismy ze smiechu :-) polecam

Pati dietka wyglada fajnie i zachecajaco:tak:
powodzenia

a ja czuje sie ok,jakos mdlosci minely,choc jak nie zjem sniadania na czas to z glodu mam takie uczucie jakbym miala pasc:confused:
ale od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze
pewnie dzidziolek rosnie:happy2: i dlatego hehee

dzisiaj mam taki fajny dzien ze dzieci non stop spia,teraz juz nie i Hania w tym momencie mnie dobija bo domaga sie noszenia:baffled:

a my dzisiaj robimy sobie mily wieczorek bo mamy rocznice:happy2:

ostatnio ogladalismy komedie ''laska z moich koszmarow'' no lzy w oczach nie raz mieslismy ze smiechu :-) polecam
Wszystkiego najlepszego z okazji Waszej rocznicy ślubu :-D:tak:
358nx6.gif

Również tą komedię oglądałam :-Di też mi sie podobała:tak:

Pati dietka wyglada fajnie i zachecajaco:tak:
powodzenia
a ja czuje sie ok,jakos mdlosci minely,choc jak nie zjem sniadania na czas to z glodu mam takie uczucie jakbym miala pasc:confused:
ale od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze
pewnie dzidziolek rosnie:happy2: i dlatego hehee

dzisiaj mam taki fajny dzien ze dzieci non stop spia,teraz juz nie i Hania w tym momencie mnie dobija bo domaga sie noszenia:baffled:

Liluś dobrze że mdłości już Ci minęły :-):-D teraz nie możesz się zbytni przemęczać

reklama
Liluś Kochana dla Ciebie i Twojego męża z okazji Waszego Swięta dużo miłości,zrozumienia,pociechy z Córeczek i upragnionego Syneczka:happy2::happy2::happy2:
stokrotki803mc4.jpg

Do góry