reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Witam.
Dziś Tymka babcia zabrała na spacerek a mi udało sie poodkurzać mieszkanie. A po 16. jedziemy w końcu do ortopedy, ma nam powiedzieć, że z bioderkami wszystko w porządku!!! No.

trzymam kciuki za ortopede:tak: bedzie ok

a jako kto pracujesz?
u mnie jest odwrotnie....co prawda nie mam stalej pracki, ale w weekend jak tatus siedzi w domu to bym gdzies poszla i dorobila bo tez sie nam nie przelewa, no ale on niechetny na ten pomysl bo bysmy sie prawie wogole nie widzieli :-(

Pracowalam w domu opieki ale daje sobie z ta praca na luz w sierpniu poszukam pracy w jakim sklepie kosmetycznym albo z ciuchami najpierw chcialabym na weekendy (w sierpniu) a w listopadzie jak maly skonczy rok to na full time nie wiem czy tylko na weekendy sie moj M zgodzi bo sie wtedy tez widziec nie bedziemy-no zobaczymy

Kurcze, nieźe się dzieje. Kunda, a może sróbój gdzies indziej. 12 sierpnia to jeszcze pół roku:baffled:

trzymam kciuki zebys zalatwila ta wizyte:cool2:

reklama
Kunda
brak slow :wściekła/y:

Kuzwa kiedy sie cos zmieni w tym kraju:wściekła/y: Jak ogladam wiadomosci to w kolko strajki, likwidacje szpitali gdzie to wszystko zmierza??

Asix napisz jak po wizycie.

Asix i jak po wizycie?

otoz lekarz mi powiedzial,ze wszystko ok dzieciatko jak najbardziej zdrowe i zeby mu podawac PARACETAMOL-ale ja powiedzial ze on ma kaszel a paracetamol jest przecw bolowy-oni nie sa normalni!!!!:wściekła/y::angry::no:a ze kaszle dziecko to normalne -tak mi powiedzial - bo teraz wirusy panuja-no i co ma piernik do wiatraka???
no i przepisal mi recepte z paracetamolem a ja i tak nie chcialam tego podawac co do czego przyszlam do domu i niechcacy zbilam cala fiolke-takze sprawa mimo to sie sama rozwiazala:no:
a maly nadal kicha i pokasluje no i co mam zrobic-laski dajcie jakas rade co???

Asix ja slyszalam ze w UK na wszystko daja paracetamol...tutaj podobnie
dlatego na wszelki W w polsce nakupilam ful lekarstw dla nas i dla dzieci
i tak mysle co jest na kichanie i lekki kaszelek dla takich maluchow??
ja powiem szczerze ze Mila to okaz zdrowia i nie za bardzo sie orientuje....

wiesz co?
kichac dziecko moze i nic zlego mu sie nie dzieje,a co do lekkiego kaszelku to mysle ze ten paracetamol bym podala bo paracetamol jest przeciwbolowy ale tez przeciwzapalny i przeciw goraczkowy:tak:
wiec jesli sie boisz o ten kaszelek to podawaj mu ten paracetamol

Nooo juz doczytalam.
Tak wiec witam.

Witam Beate nowa mamusie.

U nas wsio okey,tylko taki jeden-maz sie zwie mnie wkurza :angry::baffled:

Mateuszek zdrowy odpukac,wczoraj chyba sie przejad na wieczor i walczylismy 2 godzinki z brzuszkiem,jednak espumisan u nas cuda dziala :tak:
Chlop sie zmienia.Juz slicznie sie bawi grzechotkami,zabawkami nad soba powieszonymi.Lapie mame za kinol i twarz jak sie schylam nad nim.
Uwielbia sie kapac w foczce.

Spoznione zyczonka dla trzymiesieczniakow :-)

Asix u nas tez paracetamol lub Calpol kroluje.
I powiem Ci cos.Paracetamol nie zaszkodzi,w odpowiedniej dawce.My jak widzimy,ze cos sie swieci to zapodajemy na wieczor.
Pamietaj tylko,zeby nie przedawkowac.
tutaj wogole lekarze zalecaja przy chorobach i goraczce podawac Calpol na zmiane z Nurofenem.
Psikaj malemu Sterimar lub inna wode morska.
Wiesz kichanie to jeszcze nie jest nic zlego.Dziecko tak sobie oczyszcza nosek :tak:

reklama
Do góry