reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
wisienko
my to bardziej z ekonomicznej strony na to patrzelismy;-) Szkoda tych wszystkich sukieneczek;-):-D a tak to wszystkie ciuszki musimy od nowa kupowac:happy2:

Ide sprzatac:dry:

ale mam zaleglosci na glownym

a my jutro mamy pierwsza rocznice slubu:-) a w maju 5 lat
ale ten czas szybko mija:sorry2:

kathhe fajne zdjecie w avatorku

ok ide sprzatac Mileny pokoj,bo wyglada jakby tornado przeszlo:rolleyes2::rolleyes2:

Kunda, super, ze z wynikami ok.

Kathe, oni chyba poszaleli... jedna wizyta:szok: Przecież to absurd:wściekła/y:

Jolie, na pewno wszystko będzie ok:-)

Asix i jak po wizycie?

Kurcze, ja siedzę i sie nudzę. Pogoda koszmar. Byliśmy na spacerze i u mojej babci, ale teraz usycham:baffled::baffled:

a ja sie dzis wkurzyłam...w sobote bylismy na kontroli w poradni reh i pani dokor kazala przyjsc za 2-3 miesiace na kontrole to dzownie wziasc termin a oni ze pani dr zrezygnowała i w szpitalu nie ma juz por rehabilitacyjnej dla dzieci to dzwonie do Klimontowa do szpitala dzieciecego po termin i dlai na 12 sierpnia:szok::szok::szok: szlag człowieka trafia:wściekła/y: niedługo to trzeba bedzie brac terminy na wyrost:wściekła/y:

reklama
Do góry