reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Witam.
Dziś Tymka babcia zabrała na spacerek a mi udało sie poodkurzać mieszkanie. A po 16. jedziemy w końcu do ortopedy, ma nam powiedzieć, że z bioderkami wszystko w porządku!!! No.

Kathe a jak Wam idzie jedzeni odkąd rehabilitujecie Marysię? Minął płacz i wyginanie się?
Życzę miłęgo dnia. Mykam do kuchni, robić obiadek.
to zalezy , po rehabilitacji jest dwa dni spokoju, jest totalnie luzna i sie nie prezy a potem znowu zaczyna, chyba wymaga czestszych wizyt rehabilitantki , no tak ale fundusz przeznacza na to jedna wizyte w miesiacu!!! a rehabilitacja prywatna kosztuje 50zl za wizyte:-(zbankrutowac mozna. Jedyna nadzieja w Bartoszycach-jedziemy tam z mala w marcu na tydzien do szpitala na oddzial rehabilitacji, za darmo!no tylko ja musze placic za moj pobyt 16zl za dobe ale i tak wyjdzie taniej niz rehabilitacja prywatna bo teraz przychodzi do nas ta kobieta dwa razy w tygodniu

reklama
witam

ale mi kamien spadl z serca, wlasnie sie przetestowalam i na szczescie nie jestem w ciazy ufffffffffff :-):-) cos czuje ze w niedlugim czasie wybiore sie chyba do lekarza po spiralke, bo tabletkom nie ufam tak bardzo a pozatym teraz juz tak czesto sie nie przytylamy, bo nie ma czasu :zawstydzona/y: wiec bez sensu sie truc codziennie.

wlasnie jem sniadanko i juz lece czytac co u was
hehe wisienka qrcze nooo szkoda:-) zartuje! domyslam sie ze czujesz ulge i wcale sie nie dziwie ja tez ja poczuje kiedy u mnie test wyjdzie negatywny-aczkolwiek nie skakalabym z mostu gdyby wyszlo ze bejbe;-)jakos trzebaby bylo przezyc:-p

No wlasnie ja jeszcze kilka dni temu mialam plany ze juz w sierpniu wracam do pracy |(bo potrzebna bedzie kasa no i babcia do nas przyjedzie )czyli jak maciek bedzie mial z 9 miesiecy no ale po rozmowach z innymi mamami dostalam takiego dola,ze postanowilam z nim zostac do roku czasu bo co z pierwszymi krokami i pierwszymi slowami i zabkiem-babcia ma to widziec a rodzice w pracy(pogon za kasa??)o nieeee!!!!
Oswiadczylam to mojemu M no i jest w trakcie przyzwyczajania sie do decyzji bo powiedzialam ze tego mi niestety nie wyperswaduje:no:

a jako kto pracujesz?
u mnie jest odwrotnie....co prawda nie mam stalej pracki, ale w weekend jak tatus siedzi w domu to bym gdzies poszla i dorobila bo tez sie nam nie przelewa, no ale on niechetny na ten pomysl bo bysmy sie prawie wogole nie widzieli :-(

hehe wisienka qrcze nooo szkoda:-) zartuje! domyslam sie ze czujesz ulge i wcale sie nie dziwie ja tez ja poczuje kiedy u mnie test wyjdzie negatywny-aczkolwiek nie skakalabym z mostu gdyby wyszlo ze bejbe;-)jakos trzebaby bylo przezyc:-p

nawet nie wiesz jaka, bo ja nie planuje nawet na przyszlosc drugiego, jedno dla mnie wystarczy, pozatym chce sie cos dorobic w zyciu i cos malemu pomoc w przyszlosci, a z 2 to by bylo juz gorzej, :sorry2: ale jakby bylo no tez bym nie skakala z mostu

NUDZI MI SIE:rofl:

Mama wziela mala na spacer, mi goraczka spadla po lekach i nie mam co robic, nie mam sily sprzatac wiec leze w wyrku i swiruje z nudow:dry:

dzień dobry:-)

Kapik mnie dziś zaskoczył spał od 19.30 do 2.30!! bez pobudnki:-) wowwwwwwww:-) jak zawsze o 23 dostał butle na śnie.. ale do dzisiaj zawsze sie i tak ok. 1 budził na amciu a dzisiejsza nocka tylko z 1 karmieniem!!!!!!!!:-)
ciekawe czy to tylko tak dziśiajj;-) znając mojego Kapika to nie:-)

Witam Mamcie :tak:

U nas nocka była super :happy2: wykąpaliśmy ją tym razem po 21 bo się zagadaliśmy potem amciu i o 22 smacznie już spała :tak:(zasypia u nas następnie M przenosi ją do łożeczka)o godz. 4.30 zrobiła pobudkę na amciu i już potem spała z nami aż do godz. 8.20 gdy znowu obudziła się na amciu :tak::-)
Dobrze że już jest spokojna bo dłużej bym nerwowo nie wytrzymała :-(
Dzień doberek!
No i u nas to samo po fatalnym dniu niesamowita noc.Ja zmykam na lotnisko po męża zajrzę wieczorem, miłego dzionka życzę bo u nas piękna słoneczna pogoda (w końcu):tak:

to zalezy , po rehabilitacji jest dwa dni spokoju, jest totalnie luzna i sie nie prezy a potem znowu zaczyna, chyba wymaga czestszych wizyt rehabilitantki , no tak ale fundusz przeznacza na to jedna wizyte w miesiacu!!! a rehabilitacja prywatna kosztuje 50zl za wizyte:-(zbankrutowac mozna. Jedyna nadzieja w Bartoszycach-jedziemy tam z mala w marcu na tydzien do szpitala na oddzial rehabilitacji, za darmo!no tylko ja musze placic za moj pobyt 16zl za dobe ale i tak wyjdzie taniej niz rehabilitacja prywatna bo teraz przychodzi do nas ta kobieta dwa razy w tygodniu

jak to jedna wizyta w miesiacu:szok: to nie macie skierowania z poradni na cwiczenia?

kathhe
oj jak ja bym sie chciala ponudzic;-)

wisienka
tez Cie rozumiem, moj maz uparl sie jednak na drugiego bejbika no i mamy trojke;-) Wiec teraz to juz amen,kapota;-) Niestety dzieci bardzo ograniczaja pole dzialania, ale coz trzeba sie przyzwyczaic;-)

reklama
Kathe jak Ci sie nudzi zapraszam do mnie:-)
czekaj juz wsiadam w samochod:-)

Dzień doberek!
No i u nas to samo po fatalnym dniu niesamowita noc.Ja zmykam na lotnisko po męża zajrzę wieczorem, miłego dzionka życzę bo u nas piękna słoneczna pogoda (w końcu):tak:
ooo no to zapowiada sie mily dzien-maz wraca:tak:fajnie

jak to jedna wizyta w miesiacu:szok: to nie macie skierowania z poradni na cwiczenia?
mamy:-)mamy skierowanie na 3X NDT Bobath tylko ze tam terminy sa tak zawalone ze te 3X jest rozlozone na 3miesiace:wściekła/y: jedna wizyta w miesiacu, przeciez to smieszne jest!!!

Do góry