reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Beatko to sie miły wieczorek zapowaida i nocka skoro mężuś wrócił;-)
no chyba nie bo już zasnął na dywanie a teraz poszedł na zebranie wspólnoty mieszkaniowej bo akurat dzisiaj przypadło i jest nieprzytomny bo jak kąpał młodą to zapomniał założyć pieluszkę i naciągał jej śpiochy:szok: masakra:baffled:

no chyba nie bo już zasnął na dywanie a teraz poszedł na zebranie wspólnoty mieszkaniowej bo akurat dzisiaj przypadło i jest nieprzytomny bo jak kąpał młodą to zapomniał założyć pieluszkę i naciągał jej śpiochy:szok: masakra:baffled:
:-D:-D:-D:-D
Bidulek.
Moj mlody robi sie marudny a to oznacza tylko jedno:Kapiel ;-)
Lece wode lac do wanny :tak:

No dobra to ja spadam bo będzie że siedzę przy kompie non stop do jutra.Miłej nocki życzę wszystkim

Beatko ale jaja hehehehhe:cool2::rolleyes::rofl:

Wiatm mój synuś urodził się 27 listopada i teoretycznie podlegam pod watek grudniowy bo termin miłam na 5 grudnia ale wyszło inaczej...:) w każdym razie mam pytanie : synek nie długo kończy 3 miesiace i od poczatku jest na mleku modyfikowanym bebilon pepti . Kiedy moge wprowadzac jakies nowości typu soczki deserki i kleiki? Syn podobno ma skaze białkową ale ja tam nie jestem tego pewna. I jak myłsicie czy moge coś już wprowadzic i zageszczac na noc mleczko?

Wiatm mój synuś urodził się 27 listopada i teoretycznie podlegam pod watek grudniowy bo termin miłam na 5 grudnia ale wyszło inaczej...:) w każdym razie mam pytanie : synek nie długo kończy 3 miesiace i od poczatku jest na mleku modyfikowanym bebilon pepti . Kiedy moge wprowadzac jakies nowości typu soczki deserki i kleiki? Syn podobno ma skaze białkową ale ja tam nie jestem tego pewna. I jak myłsicie czy moge coś już wprowadzic i zageszczac na noc mleczko?

zapraszam do odpowiedniego wątku:
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...we-papu-dla-naszych-bobasow-14542/index9.html

ale sie wkurzylam :angry: wlasnie moj facet posprawdzal dzisiejsza poczte i przyszlo pismo w koncu z biura paszportowego, niestety bez paszportu, bo zdjecia odrzucili ( bo za jasne) :wściekła/y: a chyba 4 czy 5 razy David mial ujecie, bo za kazdym razem bylo cos nie tak ( ja nie wiem czy oni mysla ze zrobic fotke takiemu dziecko to latwo?) w koncu jak myslelismy ze fotki sa ok, to jeszcze przed wyslaniem pojechalismy do specjalnego punktu zeby posprawdzali czy wszystko ok i tam fotki uznali, a za to sprawdzenie musielismy oczywiscie zaplacic :wściekła/y: a na tu dupa, w biurze nie uznali musze znow isc i sie meczyc aby pstryknac dobra fotke :-(

dobre chociaz w tym ze nie odrzucili poniewaz ja jestem polka i nie mam brytyjskiego paszportu, myslalam ze z tym bedzie problem a jest OKI, i sie bardzo ciesze ze moje dzieciatko bedzie miec brytyjski paszport :-):-):-)

Lilka a jak tam u Ciebie, masz juz paszport dla Hani?

reklama
Do góry