reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Beatko to sie miły wieczorek zapowaida i nocka skoro mężuś wrócił;-)
no chyba nie bo już zasnął na dywanie a teraz poszedł na zebranie wspólnoty mieszkaniowej bo akurat dzisiaj przypadło i jest nieprzytomny bo jak kąpał młodą to zapomniał założyć pieluszkę i naciągał jej śpiochy:szok: masakra:baffled:

no chyba nie bo już zasnął na dywanie a teraz poszedł na zebranie wspólnoty mieszkaniowej bo akurat dzisiaj przypadło i jest nieprzytomny bo jak kąpał młodą to zapomniał założyć pieluszkę i naciągał jej śpiochy:szok: masakra:baffled:
:-D:-D:-D:-D
Bidulek.
Moj mlody robi sie marudny a to oznacza tylko jedno:Kapiel ;-)
Lece wode lac do wanny :tak:

No dobra to ja spadam bo będzie że siedzę przy kompie non stop do jutra.Miłej nocki życzę wszystkim

Beatko ale jaja hehehehhe:cool2::rolleyes::rofl:

Wiatm mój synuś urodził się 27 listopada i teoretycznie podlegam pod watek grudniowy bo termin miłam na 5 grudnia ale wyszło inaczej...:) w każdym razie mam pytanie : synek nie długo kończy 3 miesiace i od poczatku jest na mleku modyfikowanym bebilon pepti . Kiedy moge wprowadzac jakies nowości typu soczki deserki i kleiki? Syn podobno ma skaze białkową ale ja tam nie jestem tego pewna. I jak myłsicie czy moge coś już wprowadzic i zageszczac na noc mleczko?

Wiatm mój synuś urodził się 27 listopada i teoretycznie podlegam pod watek grudniowy bo termin miłam na 5 grudnia ale wyszło inaczej...:) w każdym razie mam pytanie : synek nie długo kończy 3 miesiace i od poczatku jest na mleku modyfikowanym bebilon pepti . Kiedy moge wprowadzac jakies nowości typu soczki deserki i kleiki? Syn podobno ma skaze białkową ale ja tam nie jestem tego pewna. I jak myłsicie czy moge coś już wprowadzic i zageszczac na noc mleczko?

zapraszam do odpowiedniego wątku:
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...we-papu-dla-naszych-bobasow-14542/index9.html

ale sie wkurzylam :angry: wlasnie moj facet posprawdzal dzisiejsza poczte i przyszlo pismo w koncu z biura paszportowego, niestety bez paszportu, bo zdjecia odrzucili ( bo za jasne) :wściekła/y: a chyba 4 czy 5 razy David mial ujecie, bo za kazdym razem bylo cos nie tak ( ja nie wiem czy oni mysla ze zrobic fotke takiemu dziecko to latwo?) w koncu jak myslelismy ze fotki sa ok, to jeszcze przed wyslaniem pojechalismy do specjalnego punktu zeby posprawdzali czy wszystko ok i tam fotki uznali, a za to sprawdzenie musielismy oczywiscie zaplacic :wściekła/y: a na tu dupa, w biurze nie uznali musze znow isc i sie meczyc aby pstryknac dobra fotke :-(

dobre chociaz w tym ze nie odrzucili poniewaz ja jestem polka i nie mam brytyjskiego paszportu, myslalam ze z tym bedzie problem a jest OKI, i sie bardzo ciesze ze moje dzieciatko bedzie miec brytyjski paszport :-):-):-)

Lilka a jak tam u Ciebie, masz juz paszport dla Hani?

reklama
Do góry