reklama
DZIEKUJE:-):-)kathhe fajne zdjecie w avatorku
No dokladnie, nie da sie nauczyc jak masowac dziecko przez jedna wizyte ktora trwa niecala godzineKunda, super, ze z wynikami ok.
Kathe, oni chyba poszaleli... jedna wizyta Przecież to absurd
Kunda brak mi slow na ta sluzbe zdrowia juznajwazniejsze ze Adas ma rehabilitacje a wizyte miejmy nadzieje uda ci sie zalatwica ja sie dzis wkurzyłam...w sobote bylismy na kontroli w poradni reh i pani dokor kazala przyjsc za 2-3 miesiace na kontrole to dzownie wziasc termin a oni ze pani dr zrezygnowała i w szpitalu nie ma juz por rehabilitacyjnej dla dzieci to dzwonie do Klimontowa do szpitala dzieciecego po termin i dlai na 12 sierpnia szlag człowieka trafia niedługo to trzeba bedzie brac terminy na wyrost
asix ja bym podawala paracetamol ale to juz niech Beata sie wypowie bo w sumie on jest tez przeciwzapalny i na bol nie tylko przeciwgoraczkowy, a do noska podawaj mu sol morska i oczyszczaj gruch, ja robie to kilka razy dziennie bo inaczej mala mialaby ciagle katar
Wszystkiego najlepszego dla Igorka misiowego
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Igroku Misi najlepszego nasz 4 miesięczniaczku:-)
Kunda dobrze że badania wyszły prawidłowoWitajcie:-)
Moj tez marudny...bylismy u lekarza z wynikami krwi i jest oki:-) a teraz mały drzemie a duzy bałagani:-)
Witam.
Dziś Tymka babcia zabrała na spacerek a mi udało sie poodkurzać mieszkanie. A po 16. jedziemy w końcu do ortopedy, ma nam powiedzieć, że z bioderkami wszystko w porządku!!! No.
Jolie trzymam kciuki za Tymka :-) na pewno wszystko będzie dobrze
witam
ale mi kamien spadl z serca, wlasnie sie przetestowalam i na szczescie nie jestem w ciazy ufffffffffff :-):-) cos czuje ze w niedlugim czasie wybiore sie chyba do lekarza po spiralke, bo tabletkom nie ufam tak bardzo a pozatym teraz juz tak czesto sie nie przytylamy, bo nie ma czasu wiec bez sensu sie truc codziennie.
wlasnie jem sniadanko i juz lece czytac co u was
Wisienka o jeden stresik mniej ;-)
dziewczyny serdeczne dzieki za rade - zbilam ta fiolke paracetamolu no ale znalazlam u siebie w apteczce jeszcze jedna z tym ze rzeczywiscie wstrzymam sie i poczekam moze beata mi cos doradzi:-(
Igorku Misiowy wraz z Maciusiem zyczymy ci duuuuuuuzo smiechotek i aby twoj brzusio byl zawsze pelny od slodkiego pysznego mleczka
hahahaha!!! dobre!!!no to sie nasprzatalam ... nie mam nawet sily czytac co u was sorry
Igorku Misiowy wraz z Maciusiem zyczymy ci duuuuuuuzo smiechotek i aby twoj brzusio byl zawsze pelny od slodkiego pysznego mleczka
Beata34
Fanka BB :)
my okulistę wiz. kontrolną Michała mamy na styczeń 2009a ja sie dzis wkurzyłam...w sobote bylismy na kontroli w poradni reh i pani dokor kazala przyjsc za 2-3 miesiace na kontrole to dzownie wziasc termin a oni ze pani dr zrezygnowała i w szpitalu nie ma juz por rehabilitacyjnej dla dzieci to dzwonie do Klimontowa do szpitala dzieciecego po termin i dlai na 12 sierpnia szlag człowieka trafia niedługo to trzeba bedzie brac terminy na wyrost
Nooo juz doczytalam.
Tak wiec witam.
Witam Beate nowa mamusie.
Ja też witam
przyłączam się do życzeń:-):-):-)Wszystkiego najlepszego dla Msiowego Igorka z okazji ukończenia 4 miesiaca
Ja bym nie odpuściła bo jak moje mają kaszel ze 3-4 dni to pędzę do pediatry na osłuchanie bo z takimi maluchami do 2 r.ż. nigdy nie wiadomo.A paracetamol jak nie ma gorączki to bym nie podawała bo po co?otoz lekarz mi powiedzial,ze wszystko ok dzieciatko jak najbardziej zdrowe i zeby mu podawac PARACETAMOL-ale ja powiedzial ze on ma kaszel a paracetamol jest przecw bolowy-oni nie sa normalni!!!!a ze kaszle dziecko to normalne -tak mi powiedzial - bo teraz wirusy panuja-no i co ma piernik do wiatraka???
no i przepisal mi recepte z paracetamolem a ja i tak nie chcialam tego podawac co do czego przyszlam do domu i niechcacy zbilam cala fiolke-takze sprawa mimo to sie sama rozwiazala
a maly nadal kicha i pokasluje no i co mam zrobic-laski dajcie jakas rade co???
Do nosa ja nie daję soli morskiej chyba że katar jest gęsty bo można "zalać" dziecku oskrzela.Ja w takim wypadku jak twój podaję Euresopal w syropie i oklepuję małą, ale on jest na receptę.Chyba i tak będziesz musiała pójść do lekarza bo takiemu maluszkowi bez osłuchania ciężko coś zapodać.Powodzenia
No to jeszcze poczytam i zmykam do mężusia bo jest u fryzjera
reklama
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
no niestety tak to bywa z naszym funduszem zdrowia
wisienka ja juz nie wiem ale chyba nie doczytalam jak tam u was, wszystko wporzadku?nie musicie chodzic na rehabilitacje?
wiesz co nie jest wszystko w porzadku, ale na tyle okey ze sama w domu z nim cwicze po kazdej zmianie pieluchy :-) a za 3 tyg mamy kontrole
a maly nadal kicha i pokasluje no i co mam zrobic-laski dajcie jakas rade co???
my na kaszel dajemu Calcaught (syrop) czy jakos tak...poszukaj w aptece, jest od 3 miesiaca zycia, moj mimo ze nie skonczyl jeszcze to mu podaje troszke mniejsza dawke i pomaga acha i uzywam jeszcze Olbasa kropelki inhalacyjne, spryskuje tym jego ubranko i maly czysto oddycha i mu katarek nie leci do gardla wiec nie podraznia i nie kaszle ) a jak ma podwyzszona temperaturke, powyzej 37 to daje pol dawki calpolu :-)
Wszystkiego najlepszego dla Msiowego Igorka z okazji ukończenia 4 miesiaca
rowniez dolaczam sie do zyczen i nie moge uwiezyc ze juz ma 4
moj jeszcze 3 nie skonczyl :-(
Podziel się: