reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Women atakuj atakuj;-) :-) heheh Ty na diecie!!!!!!!! z kości na ości??????????????;-)

no widze ze po burzliwym dniu wczorajszym nasz maluchy dały odpocząć wszystkim w nocy;-) i całe szczęscie a mój młody teraz też już od 2 godz. śpi:-) wiec wrócił do normy:-)

reklama
Dziendoberek:-)tak tak -jestem z rana-nowosc prawda?:-)

moja mala nie dala mi niestety pospac w nocy a rano kiedy juz lepiej sie poczulam i zasnelam obudzila mnie o 7mej i aguuuu i w placz ze nie chce z nia gadac-a ja 37,5 goraczki z klucha w gardle:-pnaszczescie teraz moja mama przyszla-zlota kobieta, pogadala z nia i teraz mala spi uffffffff, zaraz ja wezmie na spacerek wiec troche poogarniam w domku.

misia jakby test wyszedl pozytywnie to jasne ze bym sie cieszyla:tak: przeciez to moje dziecko:tak: ale jak wyjdzie negatywnie to wprowadzam scisle zabezpieczanko:-)mimo wszystko chcialabym troche odpoczac po pierwszym dziecku, niech Marysia podrosnie tak chociaz do 2latek:tak:

Witam Mamcie :tak:

U nas nocka była super :happy2: wykąpaliśmy ją tym razem po 21 bo się zagadaliśmy potem amciu i o 22 smacznie już spała :tak:(zasypia u nas następnie M przenosi ją do łożeczka)o godz. 4.30 zrobiła pobudkę na amciu i już potem spała z nami aż do godz. 8.20 gdy znowu obudziła się na amciu :tak::-)
Dobrze że już jest spokojna bo dłużej bym nerwowo nie wytrzymała :-(

Ladina-zapomnialam sie przywitac:zawstydzona/y::zawstydzona/y: sorki!!!
fajnie ze do nas wrocilas:tak:

Jesli macie taka możliwośc to super, że zostajesz w domciu.
Ja tak własnie do roku też myślałam, że zostane.
A z drugiej strony potrzebuje tez kontaktu z ludźmi.
Ale po pierwsze chcemy wkrótce drugie dziecko, więc musze pracować żeby mieć potem macierzyński:tak:
A poza tym my mieszkamy z teściami i nie mamy osobno ani kuchni ani łazienki tylko 2 małe pokoje więc trza się wyprowadzić kiedys w końcu:-p:-)

no w twojej sytuacji rozumiem mieszkanie z tesciami by mnie chyba dobilo(chociaz wkrotce to mnie znowu czeka z tym ze na moim a nie u nich:-))
szczerze to u mnie kasy by sie przydalo dlatego plany wczesniejsze byly takie a nie inne no ale stwierdzilam ze jakos przepykamy 3 miesiace a w sumie to 2 bo we wrzesniu konczy mi sie macierzynski.
a do ludzi tez mnie ciagnie no i do zycia w biegu bo takie wczesniej prowadzilam :cool2:
dobra lece sie powoli szykowac do lekarza i ogarnac chate bo wizyte mam na 12 cudem to sie udalo bo wolne terminy mieli dopiero na piatek ale jak zajarzyli ze dziecko to mnie jakos wcisneli:happy2:
buziolki i do pozniej!!

Witajcie:-)

Moj tez marudny...bylismy u lekarza z wynikami krwi i jest oki:-) a teraz mały drzemie a duzy bałagani:-)

Witam.
Dziś Tymka babcia zabrała na spacerek a mi udało sie poodkurzać mieszkanie. A po 16. jedziemy w końcu do ortopedy, ma nam powiedzieć, że z bioderkami wszystko w porządku!!! No.
Kunda super, że wyniki są w porządku.
Kathe a jak Wam idzie jedzeni odkąd rehabilitujecie Marysię? Minął płacz i wyginanie się?
Women niezła jesteś z Twoimi biznesami.
Asix napisz jak po wizycie.
Pati powodzenia dla Samiego na jutro.

Życzę miłęgo dnia. Mykam do kuchni, robić obiadek.

reklama
witam

ale mi kamien spadl z serca, wlasnie sie przetestowalam i na szczescie nie jestem w ciazy ufffffffffff :-):-) cos czuje ze w niedlugim czasie wybiore sie chyba do lekarza po spiralke, bo tabletkom nie ufam tak bardzo a pozatym teraz juz tak czesto sie nie przytylamy, bo nie ma czasu :zawstydzona/y: wiec bez sensu sie truc codziennie.

wlasnie jem sniadanko i juz lece czytac co u was

Do góry