reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Women atakuj atakuj;-) :-) heheh Ty na diecie!!!!!!!! z kości na ości??????????????;-)

no widze ze po burzliwym dniu wczorajszym nasz maluchy dały odpocząć wszystkim w nocy;-) i całe szczęscie a mój młody teraz też już od 2 godz. śpi:-) wiec wrócił do normy:-)

reklama
Dziendoberek:-)tak tak -jestem z rana-nowosc prawda?:-)

moja mala nie dala mi niestety pospac w nocy a rano kiedy juz lepiej sie poczulam i zasnelam obudzila mnie o 7mej i aguuuu i w placz ze nie chce z nia gadac-a ja 37,5 goraczki z klucha w gardle:-pnaszczescie teraz moja mama przyszla-zlota kobieta, pogadala z nia i teraz mala spi uffffffff, zaraz ja wezmie na spacerek wiec troche poogarniam w domku.

misia jakby test wyszedl pozytywnie to jasne ze bym sie cieszyla:tak: przeciez to moje dziecko:tak: ale jak wyjdzie negatywnie to wprowadzam scisle zabezpieczanko:-)mimo wszystko chcialabym troche odpoczac po pierwszym dziecku, niech Marysia podrosnie tak chociaz do 2latek:tak:

Witam Mamcie :tak:

U nas nocka była super :happy2: wykąpaliśmy ją tym razem po 21 bo się zagadaliśmy potem amciu i o 22 smacznie już spała :tak:(zasypia u nas następnie M przenosi ją do łożeczka)o godz. 4.30 zrobiła pobudkę na amciu i już potem spała z nami aż do godz. 8.20 gdy znowu obudziła się na amciu :tak::-)
Dobrze że już jest spokojna bo dłużej bym nerwowo nie wytrzymała :-(

Ladina-zapomnialam sie przywitac:zawstydzona/y::zawstydzona/y: sorki!!!
fajnie ze do nas wrocilas:tak:

Jesli macie taka możliwośc to super, że zostajesz w domciu.
Ja tak własnie do roku też myślałam, że zostane.
A z drugiej strony potrzebuje tez kontaktu z ludźmi.
Ale po pierwsze chcemy wkrótce drugie dziecko, więc musze pracować żeby mieć potem macierzyński:tak:
A poza tym my mieszkamy z teściami i nie mamy osobno ani kuchni ani łazienki tylko 2 małe pokoje więc trza się wyprowadzić kiedys w końcu:-p:-)

no w twojej sytuacji rozumiem mieszkanie z tesciami by mnie chyba dobilo(chociaz wkrotce to mnie znowu czeka z tym ze na moim a nie u nich:-))
szczerze to u mnie kasy by sie przydalo dlatego plany wczesniejsze byly takie a nie inne no ale stwierdzilam ze jakos przepykamy 3 miesiace a w sumie to 2 bo we wrzesniu konczy mi sie macierzynski.
a do ludzi tez mnie ciagnie no i do zycia w biegu bo takie wczesniej prowadzilam :cool2:
dobra lece sie powoli szykowac do lekarza i ogarnac chate bo wizyte mam na 12 cudem to sie udalo bo wolne terminy mieli dopiero na piatek ale jak zajarzyli ze dziecko to mnie jakos wcisneli:happy2:
buziolki i do pozniej!!

Witajcie:-)

Moj tez marudny...bylismy u lekarza z wynikami krwi i jest oki:-) a teraz mały drzemie a duzy bałagani:-)

Witam.
Dziś Tymka babcia zabrała na spacerek a mi udało sie poodkurzać mieszkanie. A po 16. jedziemy w końcu do ortopedy, ma nam powiedzieć, że z bioderkami wszystko w porządku!!! No.
Kunda super, że wyniki są w porządku.
Kathe a jak Wam idzie jedzeni odkąd rehabilitujecie Marysię? Minął płacz i wyginanie się?
Women niezła jesteś z Twoimi biznesami.
Asix napisz jak po wizycie.
Pati powodzenia dla Samiego na jutro.

Życzę miłęgo dnia. Mykam do kuchni, robić obiadek.

reklama
witam

ale mi kamien spadl z serca, wlasnie sie przetestowalam i na szczescie nie jestem w ciazy ufffffffffff :-):-) cos czuje ze w niedlugim czasie wybiore sie chyba do lekarza po spiralke, bo tabletkom nie ufam tak bardzo a pozatym teraz juz tak czesto sie nie przytylamy, bo nie ma czasu :zawstydzona/y: wiec bez sensu sie truc codziennie.

wlasnie jem sniadanko i juz lece czytac co u was

Do góry