reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Witam
Wy chyba oszalaly :szok::szok:
Nie bylo mnie przez weekend a mam do nadrobienia 22 strony :angry::-D:-D
Produktywne jestescie niema co :sorry2:;-):-D:-D:-D

Dzis juz nie poczytal bo maz skonczyl prasowac :sorry2: i czas do wyra.
Do juterka Drogie Panie :cool2:

dzień dobry:-)

Kapik mnie dziś zaskoczył spał od 19.30 do 2.30!! bez pobudnki:-) wowwwwwwww:-) jak zawsze o 23 dostał butle na śnie.. ale do dzisiaj zawsze sie i tak ok. 1 budził na amciu a dzisiejsza nocka tylko z 1 karmieniem!!!!!!!!:-)
ciekawe czy to tylko tak dziśiajj;-) znając mojego Kapika to nie:-)

dziendoberek!!
stukam sie zielona herbatka z rana :-)
sabinka-gratuluje tak wspanialej nocki a moze jednkak kapik juz ci tak bedzie spal:tak:oki lece poczytac co tam u was

Mój Dorian tez cos niespokojny był dzis w nocy,a wczoraj na urodzinach caly czas spał,zachowywał sie dziwnie moze przez to niskie ciśnienie.

mój Kapik też niespokojny heheh strasznei krótko śpi dzis w ciągu dnia:-)

dziewczyny cos wisi w powietrzu...., moj tez dzis strasznie niespokojny i placzliwy....

witam
moj tez dziwnie dzis spal i ja tez kiepsko razem z nim i wogole jakis taki dzisiaj ....

No to u mnie tez niespokojne dziecko razy 2:wściekła/y:
Maz teraz przejal paleczke, bo ja wysiadlam. Zaraz ide na moj serial;-) coby sie troche odprezyc;-)

no to widze,ze nie tylko Maciek wczoraj mial taki dzien mimo ze nie mial temperaturki no ale wiecie co mierzylam mu temperaturke i poruszala w tyleczku termometrem to taka mi kupe zrobil ze szok!!:szok:
no ale mimo wszystko to zarejestruje go do lekarza,zebym z tym kaszelkiem byla bardziej spokojna:-(

Beata34 babcie będa bawić. Moja mama i teściowa:tak:
Moja mama mieszka 400 metrow dalej a teściowa ze mną, a raczej ja z nią:sorry2::baffled:
Na nianie nie było by mnie stać i nie wyobrażam sobie żeby moje dziecko było z obcą osobą.:no:
Mam nadzieję, że jakoś się przyzwyczaje do nowej sytuacji.
Ale też bardzo żal mi jak sobie pomyślę, że nie będe wiedzieć jak dziecko się rozwija umie coraz to nowe rzeczy.
Znaczy będe widzieć ale już nie tak wiele jak bym była z nim w domu.
w ciązy były plany, że będę z dzieckiem w domu chociaż przez rok ale potrzebujemy kase, żeby w końcu zamieszkać u siebie a nie z rodzicami :tak:
Synuś już zostaje z moją mama niekiedy na cały dzien, żeby sie przyzwyczajał a zresztą moja mama z tatą w siódmym niebie wtedy jest :-)

No wlasnie ja jeszcze kilka dni temu mialam plany ze juz w sierpniu wracam do pracy |(bo potrzebna bedzie kasa no i babcia do nas przyjedzie )czyli jak maciek bedzie mial z 9 miesiecy no ale po rozmowach z innymi mamami dostalam takiego dola,ze postanowilam z nim zostac do roku czasu bo co z pierwszymi krokami i pierwszymi slowami i zabkiem-babcia ma to widziec a rodzice w pracy(pogon za kasa??)o nieeee!!!!
Oswiadczylam to mojemu M no i jest w trakcie przyzwyczajania sie do decyzji bo powiedzialam ze tego mi niestety nie wyperswaduje:no:

dobra dzwonie do GP

reklama
Cześć laseczki!

Women ale Ty sprytna jesteś, dajesz sobie radę z synusiem i jeszcze o interesach myślisz, taka babka jak Ty to skarb! Faceci to chyba się ustawiają pod drzwiami w kolejce do Twego serca :tak:
.
No własnie w tym problem ze nie.
Od wczoraj jestem na diecie i jak wroce do formy to atkauje,nie ma co hehe wkoncu od 8 miesiecy bez sexu jestem hehe.:-D

dziendoberek!!
stukam sie zielona herbatka z rana :-)
sabinka-gratuluje tak wspanialej nocki a moze jednkak kapik juz ci tak bedzie spal:tak:oki lece poczytac co tam u was

Ja stukam sie kawką i czekam na gości.
Takze do pozniej,Sabinko moj Dori tez spał dzis pieknie.
Os 20 po kapieli,o 23.30 dalam mu przez sen butle jak sie kladłam i obudzil sie o 5 rano a pozniej o 9 jak otworzylam oczy on juz nie spał lezal sobie po ciuchutku zeby mamy nie obudzic ale jaja hehehe :-D:-D:-D:-D:-D

Do góry