reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
no to dolanczam sie do mam niespokojnych dzieci:sorry2:moja mala dzis tez jakas dziwna, placze ciagle nawet cyc nie pomaga, naszczescie goraczki nie ma, ale ja mam:-( jak na zlosc nie da mi sie wykurowac, ledwo zyje:-( wlasnie usnela chyba tez sie poloze

Beata a moge brac jakies krople na katar?-oprucz homeopatycznych
raczej nie ewentualnie sól morską:tak:

Jestem ostatnio zabiegana.
Teraz najbardziej jakoś zaczełam się cieszyć z macierzyństwa. Jak widzę, że coraz więcej nowych rzeczy synuś umie. To jest super sprawa. Niesamowita radość !!!!!
Niewiem jak to bedzie jak pojde do pracy za miesiąc:baffled:
A poza tym teraz pisze prace i tak jakoś mniej czasu jest ostatnio. Ale nie narzekam bo teraz czuje, że żyje jak mam tyle na głowie. lepiej mi z tym niż wcześniej jak nie było Piotrusia.
Macierzyństwo to super sprawa !!!!!!!:-):-):-):-)
podłączam się pod to stwierdzenie:-):tak::tak::tak:
Ja też dzisiaj wymiękam tak mnie wymęczyły szkodniki że padam i idę zaraz spać tylko kiedy ta moja maruda zaśnie?
Przekichany dzień może jutro będzie lepiej
Elbra czy będziesz miała nianię czy babcia?
Jeju z jednej strony wróciłabym choćby dzisiaj do pracy a z drugiej szkoda mi tego pierwszego roczku.Ostatnio wróciłam do pracy jak Michał miał 8 tygodni (pełen etat} i nie chcę żeby tym razem niania powiedziała mi o pierwszym ząbku a tak było:-(

Wisienka, w życiu bym nie podejżewała, że może jej coś być. Zero gorączki, tylko to jedzenie nieszczęsne. A tutaj dzisiaj taki bonus. Lekarka powiedziała, że to norma u dziewczynek, a szczególnie jak się bardzo dba o te miejsca to się ciągle jakies fusyty czepiają, ale dla mnie to mało pocieszające.

A jak Wam idzie rehabilitacja?

Women, Ty jesteś dzielna babka. Podziwiam Cię. No i czekamy na aukcje:-)

Elbra masz rację. Macierzyństwo to super sprawa. W życiu bym nie pomyślała. I powiem szczerze, że nigdy bym nie pomyślała, że można kogoś aż tak kochać:-)

elbra rzeczywisicie malo pocieszajace :baffled:

a rehabilitacja, w sumie to bardziej gimnastyka mozna nazwac idzie ok, tzn, jak sama z nim cwicze to czesto zaczyna mi plakac jak skrecam jego glowke a jak jest tatus i odwraca jego uwage to jest ok. Teraz na 2 dni dalam mu spokoj bo chorobsko sie do niego przyczepilo i niechce go bardziej stresowac, ale od jutra znow zaczynam !!!

Beata34 babcie będa bawić. Moja mama i teściowa:tak:
Moja mama mieszka 400 metrow dalej a teściowa ze mną, a raczej ja z nią:sorry2::baffled:
Na nianie nie było by mnie stać i nie wyobrażam sobie żeby moje dziecko było z obcą osobą.:no:
ale fajnie masz z tymi babciami:tak:ja niestety powoli zaczynam się ogladać za nianią

Cześć laseczki!

U nas dzień w miarę ok. Dzieci się nie pozabijały, ja mam jeszcze dobry humorek ;-)

100 lat dla dzisiejszych jubilatów :tak::tak::tak:

Women ale Ty sprytna jesteś, dajesz sobie radę z synusiem i jeszcze o interesach myślisz, taka babka jak Ty to skarb! Faceci to chyba się ustawiają pod drzwiami w kolejce do Twego serca :tak:

Kathhe jeśli wyjdzie pozytywny teścik będziesz się cieszyć? :-)

Bira żeby się maleńka szybciutko wykurowała! :tak:

Ja tu jeszcze poczytam sobie na forum...

reklama
Do góry