E
ELBRA
Gość
.....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
raczej nie ewentualnie sól morskąno to dolanczam sie do mam niespokojnych dziecimoja mala dzis tez jakas dziwna, placze ciagle nawet cyc nie pomaga, naszczescie goraczki nie ma, ale ja mam:-( jak na zlosc nie da mi sie wykurowac, ledwo zyje:-( wlasnie usnela chyba tez sie poloze
Beata a moge brac jakies krople na katar?-oprucz homeopatycznych
podłączam się pod to stwierdzenie:-)Jestem ostatnio zabiegana.
Teraz najbardziej jakoś zaczełam się cieszyć z macierzyństwa. Jak widzę, że coraz więcej nowych rzeczy synuś umie. To jest super sprawa. Niesamowita radość !!!!!
Niewiem jak to bedzie jak pojde do pracy za miesiąc
A poza tym teraz pisze prace i tak jakoś mniej czasu jest ostatnio. Ale nie narzekam bo teraz czuje, że żyje jak mam tyle na głowie. lepiej mi z tym niż wcześniej jak nie było Piotrusia.
Macierzyństwo to super sprawa !!!!!!!:-):-):-):-)
Beata34 babcie będa bawić. Moja mama i teściowa
Moja mama mieszka 400 metrow dalej a teściowa ze mną, a raczej ja z nią
Na nianie nie było by mnie stać i nie wyobrażam sobie żeby moje dziecko było z obcą osobą.
ale fajnie masz z tymi babciamija niestety powoli zaczynam się ogladać za nianią