reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Wisienka dzięki:-):-)
Cieszę się, że z Davidkiem lepiej:-)

Pati, współczuję choróbska... Trzymajcie się ciepło:-)

Kurcze moja tez dzisiaj okropna. Ledwo już żyję. Nic jej nie jest w stanie zainteresować. Z przychodni wracałam biegiem, bo mąż sobie z Ingą poradzić nie mógł tak się darła:baffled: Może to przez ten pęcherz:baffled: Na spacerku tylko spała, ale przecież nie będę cały dzień po takiej chlapie łazić;-)

Brrrrr nic mi się nie chce

reklama
Women to kurcze nic nie mówiłaś że Kebcia juz nie masz:-)
a pod jakim nickiem bedziesz sprzedawała?;-) jeśli oczywiście mozesz podac:-)

mój Kapik też niespokojny heheh strasznei krótko śpi dzis w ciągu dnia:-)
Women211
Jak bede miala wystawione aukcje to zapodam linka na forum.
Moze cos kupicie hehe :-D:-D:-D:-D

Widze ze wszystkie dzieci jakies placzliwe i niespokojne
Moze wiosna idzie i przesileie wiosenne

:-):-)

A moj Dori od godz lezy sobie na brzuszku i sie smieje gaworzy do zabawek,chyba wrocil mu humor.
Bardzo polubil lezec na brzuszku od kiedy sam moze sie przewrocic na plecki :-)

a ja jak zwykle czekam na męża:baffled: Polazł dwie godziny temu i uczy się zakładać soczewki. poprosił, żebym poczekała na niego z kąpaniem... a ja chciała bym już Ingusię wymyć i pożegnać przed 19 koleżankę:baffled:

no to dolanczam sie do mam niespokojnych dzieci:sorry2:moja mala dzis tez jakas dziwna, placze ciagle nawet cyc nie pomaga, naszczescie goraczki nie ma, ale ja mam:-( jak na zlosc nie da mi sie wykurowac, ledwo zyje:-( wlasnie usnela chyba tez sie poloze

Beata a moge brac jakies krople na katar?-oprucz homeopatycznych

No to u mnie tez niespokojne dziecko razy 2:wściekła/y:
Maz teraz przejal paleczke, bo ja wysiadlam. Zaraz ide na moj serial;-) coby sie troche odprezyc;-)

ok

to oficjalnie moge juz zakomunikowac ze spodziewam sie kolejnego bejbe :-)
jol :-D

to ja również oficjalnie chcę Ci pogratulować i tak jak dziewczyny życzę abyś miała synka:-):-D

Cześć mamuśki:-)
A dziś już zaliczyłam pediatrę i Inga ma infekcję dróg moczowych... to mogło być przyczyną jej niechęci do jedzenia. Dostaliśmy leki i zaczynamy kurację. teraz śpi biduka moja.

Biedna Ingusia :-( dużo zdróweczka Jej życzę:-D :tak:Misiaczek dla poprawienia niuni humorku :tak:
1929px9.gif

w
no to gratuluje lilus, oby jak najmniej mdlosci no i zeby byl chlop w koncu:-)teraz ja czekam na@ jak nie przyjdzie to za tydzien testowanko:sorry2:

No to Kathhe czekamy teraz na Twoje testowanie :-) i trzymamy za Ciebie kciuki

Wszystkim choraskom dużo dużo zdrówka:tak: spokojnego wieczoru i nocki :tak::-D:-D

Bira ojej biedna niunia, to jednak lekarka miala racje ze cos jest nie tak z Ingusia, dobrze ze przepisala to skierowanie, zazwyczaj to samemu trzeba sie prosic.
Zycze duzo zdrowka dla malutkiej.

Pati dla Marcelka rowniez duzo zdrowka !!!
a za starszaka trzymam kciuki w srode

women to przedsiebiorcza z Ciebie dziewczyna, tak trzymac!!!
zycze powodzenia z nowym biznesem, by przyniosl jeszcze wiecej dochodow niz poprzedni

ladina jaki serial ogladasz?

kathe zycze powrotu do zdrowia i duzo odpoczynku, oby Marysia sie nie zarazila

reklama
Do góry