reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Wisienka dzięki:-):-)
Cieszę się, że z Davidkiem lepiej:-)

Pati, współczuję choróbska... Trzymajcie się ciepło:-)

Kurcze moja tez dzisiaj okropna. Ledwo już żyję. Nic jej nie jest w stanie zainteresować. Z przychodni wracałam biegiem, bo mąż sobie z Ingą poradzić nie mógł tak się darła:baffled: Może to przez ten pęcherz:baffled: Na spacerku tylko spała, ale przecież nie będę cały dzień po takiej chlapie łazić;-)

Brrrrr nic mi się nie chce

reklama
Women to kurcze nic nie mówiłaś że Kebcia juz nie masz:-)
a pod jakim nickiem bedziesz sprzedawała?;-) jeśli oczywiście mozesz podac:-)

mój Kapik też niespokojny heheh strasznei krótko śpi dzis w ciągu dnia:-)
Women211
Jak bede miala wystawione aukcje to zapodam linka na forum.
Moze cos kupicie hehe :-D:-D:-D:-D

Widze ze wszystkie dzieci jakies placzliwe i niespokojne
Moze wiosna idzie i przesileie wiosenne

:-):-)

A moj Dori od godz lezy sobie na brzuszku i sie smieje gaworzy do zabawek,chyba wrocil mu humor.
Bardzo polubil lezec na brzuszku od kiedy sam moze sie przewrocic na plecki :-)

a ja jak zwykle czekam na męża:baffled: Polazł dwie godziny temu i uczy się zakładać soczewki. poprosił, żebym poczekała na niego z kąpaniem... a ja chciała bym już Ingusię wymyć i pożegnać przed 19 koleżankę:baffled:

no to dolanczam sie do mam niespokojnych dzieci:sorry2:moja mala dzis tez jakas dziwna, placze ciagle nawet cyc nie pomaga, naszczescie goraczki nie ma, ale ja mam:-( jak na zlosc nie da mi sie wykurowac, ledwo zyje:-( wlasnie usnela chyba tez sie poloze

Beata a moge brac jakies krople na katar?-oprucz homeopatycznych

No to u mnie tez niespokojne dziecko razy 2:wściekła/y:
Maz teraz przejal paleczke, bo ja wysiadlam. Zaraz ide na moj serial;-) coby sie troche odprezyc;-)

ok

to oficjalnie moge juz zakomunikowac ze spodziewam sie kolejnego bejbe :-)
jol :-D

to ja również oficjalnie chcę Ci pogratulować i tak jak dziewczyny życzę abyś miała synka:-):-D

Cześć mamuśki:-)
A dziś już zaliczyłam pediatrę i Inga ma infekcję dróg moczowych... to mogło być przyczyną jej niechęci do jedzenia. Dostaliśmy leki i zaczynamy kurację. teraz śpi biduka moja.

Biedna Ingusia :-( dużo zdróweczka Jej życzę:-D :tak:Misiaczek dla poprawienia niuni humorku :tak:
1929px9.gif

w
no to gratuluje lilus, oby jak najmniej mdlosci no i zeby byl chlop w koncu:-)teraz ja czekam na@ jak nie przyjdzie to za tydzien testowanko:sorry2:

No to Kathhe czekamy teraz na Twoje testowanie :-) i trzymamy za Ciebie kciuki

Wszystkim choraskom dużo dużo zdrówka:tak: spokojnego wieczoru i nocki :tak::-D:-D

Bira ojej biedna niunia, to jednak lekarka miala racje ze cos jest nie tak z Ingusia, dobrze ze przepisala to skierowanie, zazwyczaj to samemu trzeba sie prosic.
Zycze duzo zdrowka dla malutkiej.

Pati dla Marcelka rowniez duzo zdrowka !!!
a za starszaka trzymam kciuki w srode

women to przedsiebiorcza z Ciebie dziewczyna, tak trzymac!!!
zycze powodzenia z nowym biznesem, by przyniosl jeszcze wiecej dochodow niz poprzedni

ladina jaki serial ogladasz?

kathe zycze powrotu do zdrowia i duzo odpoczynku, oby Marysia sie nie zarazila

reklama
Do góry