reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Misiu... dzięki:-), bo juz myslalam,ze jakies opoznienie zalapalam... ze jeszcze nie wiem jaki wozek chce...:confused:
ale mysle, ze za kilka miesiecy - bedac przy Was - bede pewna jak ma owy wozeczek wygladac...:-D
a co do truskawek... to ja zawsze je moge amciac...:-D

reklama
Larvunia... ja tez dzis nawalilam z obiadkiem...:-D mialam tylko surowke... z mlodej kapustki, rzodkiewki, ogorka... i mielismy usmazyc frytki... mezus usmazyl... a ja jak poczulam zapach to mi przeszla na nie ochota... i tak zakonczylam swoj obiadek z kolacja... surowka stoi na stole, a frytki w smietniku:confused: maz zjadl frytki z surowka i usmazyl jajka... ojoj... cos sie opuszczam z tym gotowaniem...:laugh2:

moze kutro namocze fasolke (jak kupie:-D) i w srode zrobie fasolke po bretonsku... bedzie na kilka dni, a mezulek uwielbia, wiec pare punktow zlapie...:-D

Ja jestem ;-)

Ja dzis zrobilam pyszna salatke ze swiezych warzyw :-)Piersi z kuraka i ziemniaczki :tak:
A na jutro niewiem.Maz ma jutro wolne bo idziemy do lekarza.|Sluchac serduszka dzidzi;-)

Anineczka... juz myslalam, ze wszytkie mamcie przepadly...:confused:

jak robilas salatke - piers dodawalas do srodka, do niej?

My jestesmy umowieni na wizyte w poniedzialek... tez juz nie moge sie doczekac, w koncu to bedzie 16 tyg. i 3 dni - hmm, siedemnasty tydzien:-)

Nie nie,zle sie wyslowilam ;-)
Salatka lezala obok kuraka.
A salatka z salaty lodowej,kukurydzy,ogorka zielonego,pomidorka,papryki i z sosem ziolowym :-) Pychotka.

Za 2 tygodnie ide na pierwsze usg :-D

Anineczka... Mniam, mniam:tak:

a z tym USG to jestem zdziwiona... ja juz mialam trzy... (w 5 t.c. przez brzuch - stwierdzenie pecherzyka ciazowego, w 9.t.c. - dopochwowe - stwierdzenie pulsu maluszka, w 12 t.c. - przez brzuch - usg zwykle na wady genetyczne + 4D):eek:

Anulka ja mialam 2 usg i oba dopochwowo
widac co lekarz to inaczej

widze ze truskawki króluja hihiii
ja wlasnie przed chwilka wypiłam moj koktail truskawkowy mniemmm :-)

a na obiad ugotowałam całego kalafiora do tego kotleciki z poledwicy i najadłysmy sie z mała ze hej
ja uwilbiam kalafiory i moge na obiad ugotowac sobie taka głowke i sama wszamić :-D:szok:

Lilka ja tez mialam dzis zamiar wybrac sie na zakupy owocowo-warzywne... truskawki, kalafiorek, pomidorki... ale przez te okna nie dalam rady... jutro juz nie odpuszcze...

ja mam w lodowce brokuly... ale jakos nie zmobilizowalam sie ich ugotowac...:confused: i w szafeczce ziemniaczki mlode... ale jutro nadrobie i cos upitrasze...

a kalafiorka tez uwielbiam :-D samego i z podsmazona buleczka tarta i samzonego w ciescie... pyyyycha:-D

reklama
Do góry