reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

...a tak w ogole to jak minal wam dzien...?

Larvuniu, wiem,ze u ciebi dzionek byl ciezki... mialas przygode z samochodem..:confused:.

ja mialam tyle planow na dzis... a skonczylo sie, ze nie wyszlam z domu...:no:

zadzwonilili, ze przyjechaly nasze okna (zamawiane 2 tyg. temu) i dzis od 12 do 18 wstawiali nam dwa okna... brrr... malo, ze mamy syf, bo to poddasze... dziura w suficie... rano transport welny mineralnej... to jeszcze w dwoch pokojach wymieniali okna... ale juz pojechali, my jako tako ogarnelismy po nich...

...a pojutrze ma byc spec od scianek dzilowych i elektryki i ma dzialac na poddaszu...:eek:

reklama
...no i zapomnialam sie Wam pozalic...:sick:
...nie kupilam sobie dzis truskawek...:sick:
...jutro kupie chyba 2 kg...

musze uciekac, bo mezus chce cos na kompie robic...:baffled:

buziaki:-)

Lilka slicznosci w wozeczku.

Ja miala cos takiego:
large_graco_expeditiontsls_milano.jpg

Nieskretne kolo dawalo znac o sobie,ciezko sie zakrecalo.
Budka strasznie cieniutka i wialo przez nia.

Jednak lubie foteliki wpinane w wozek i to przycmilo mi wady wozka :-p

Witam wieczorowa pora:-)

Widze ze zaczoł sie temat wozkow. my nie kupujemy na razie:-) mamy dwufuncyjny po Maciusiu z duza gondola i na zime bedzie a wiosno i tak przełozymy do spacerowki bo te funcyjne sa ciezkie i dzwigac toto do autobusu to katastrofa:-) A macio ma nowa spacerowke w ktorej nie jezdził bo dostał parasolke wiec teraz bedzie jak akurat:-)

dziewczyny przysnelo mi sie.... sorki. Lekko zakrecona jestem... :eek: Zawsze tak mam odrazu po przebudzeniu... i chyba jakos glowa mnioe pobolewa, dziwne.

Chyba nie zrobie dzis obiadu... no nie mam sily..... ehm... pieseczek jeszcze mnie traca nosem.... :-( jak mi sie niechce z nia wychodzic....dziewczyny.....

anulka a ja dzis zjadlam truskawki ;-)

ide z psem......

Oj, mamcie, mamcie...:-)
fajne te wozeczki...:-) ...ale ja jednak bede przesadna i poczekam jeszcze kilka miesiecy... poki co sama nie wiem co chce...

no pewnie anulka :) mysmy nasz kupili na miesiąc przed urodzinami Wika :-) to była naprawdę przemyslana decyzja :tak:

A ja nie mam ochoty na truskawki :no:

A ja dziewczyny wogole za wozkami sie nie ogladam dla mnie ta ciaza tak jakos sie ciagnie nie mysle ani nad ubraniami ani nad lozeczkiem. Czekam tylko z utesknieniem na wizyte u gunekologa zeby mi powiedzial ze wszystko ok jak bym mogla to bym u niego dziennie siedziala

wrocilam ... duchota na calego.:eek:

wydlalam caly litr zimnego mleka :zawstydzona/y:... sama siebie zaskakuje. Dzidzia chyba wniebowzieta bo wiruje mi w brzusiu na calego ;-)...... Mammamija... ale daje czadu :eek::-D

reklama
dziewczyny do juterka.... cos mi dzis dolega, nie wiem jeszcze tylko co...
poleze w wyrku sobie, obiadokolacji nie robie :-( chyba mezus mi wybaczy.... buziaki laski :*** laski-grubaski :-p paaaaaaaaa

Do góry