reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

kajunia
to super wiadomosci!
no i dawaj swoj brzuchal!
ja swojego nie wkleje, bo mi sie zdjecia nie chca importowac z aparatu na kompa:baffled:

reklama
kajunia
Wow:szok:
Brzuchal slodki( ja mam polowe Twojego) i bimbalki tez niczego sobie;-)
..rosnace bimbalki to moj ulubiony objaw ciazy:tak: :-D

Witam

Wszystko fajnie,ale czemu niemam dostepu do zamknietego?:baffled::eek::dry:

Nooo a tak pozatym dzis tez posluchalam serduszka,bije jak dzwon.Odebralam wyniki i jak narazie nie musze sie szprycowac zelazem :tak:

A za 2 tygodnie na usg :-D

kajunia
Wow:szok:
Brzuchal slodki( ja mam polowe Twojego) i bimbalki tez niczego sobie;-)
..rosnace bimbalki to moj ulubiony objaw ciazy:tak: :-D

brzuszek faktycznie mi wysadziło :szok: a rosnę z dnia na dzień :tak:
a co do cycuszków to dzisiaj kupiłam kolejny staniczek :szok: ale na długo mi nie starczy :no: jak ja kocham ciążę :-D

Witam

Wszystko fajnie,ale czemu niemam dostepu do zamknietego?:baffled::eek::dry:

a to czemu :baffled::eek::baffled:

Hej...

Kajunia wlasnie ogladalma Twoj brzusio...:-) faaaaaajny!!! Juz taki sporych rozmiarow, nikt przynajmniej nie ma watpliwosci, ze bedziesz mama... bo u mnie... jest taki jeszcze maly... i jak ubiore w miare obcisla bluzeczke... to wyglada jakbym miala sadelko:-D ...no chyba ze ktos wie, ze to nasze bobo...:-D

Bira dzieki za ostrzezenie z tym opalaniem... fakt, lepiej sobie w takim razie troszke odpuscic niz dostac jakis plam:baffled: ...ja teraz tak umiarkowanie ze sloneczkeim... choc ostatnio sloneczko daje nam sie we znaki... uffff:eek:

Dzis udalo mi sie kupic truskawki...:-) Chcialam 1,5kg... ale pani sprzedajaca namowila mnie na 2 kg - bo w koszyczku i sie nie pogniota... no i dobrze zrobila... bo sa pycha...
choc moj mezus uwaza, ze kwasne i on najbardziej lubi poduszone z cukrem i smietana:-D wiec czesc zrobilam na jego ulubiony sposob, a druga czesc po prostu umylam i obralam i zjemy same... mniammmmmmm:-D

a na obiadek gotuje mlode ziemniaczki, pokroilam koperek i ugotowalam brokuly, a do nich podsmazylam bulke tarta na zloto i tak je posypalam - uwielbiam... no i jak do tego jogurt ZOTTa naturalny, a mezus kefir... jakos od mieska mnie odrzuca...:eek:

...nadrabiam straty z gotowaniem...:-D:laugh2:

reklama
czeeesc :-)

my po długim spacerku,po zakupkach
kupiłam sobie klapeczki,a Milence 2 pary sandałkow,pizamke na lato
fajnie tak sobie pokupowac :cool2:

wiecie co....chyba powoli zaczynaja mi sie obrzeki robic :baffled::wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj wieczorem poczułam to.....buuuuu
znowu bede miala nogi jak słonica :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry