reklama
kajunia
bliźniakowa mama :)
\kajunia
to super wiadomosci!
no i dawaj swoj brzuchal!
ja swojego nie wkleje, bo mi sie zdjecia nie chca importowac z aparatu na kompa![]()
Ladina zdjęcia są już w Naszej galerii

anineczka
królowa mrówek :P
Witam
Wszystko fajnie,ale czemu niemam dostepu do zamknietego?

Nooo a tak pozatym dzis tez posluchalam serduszka,bije jak dzwon.Odebralam wyniki i jak narazie nie musze sie szprycowac zelazem
A za 2 tygodnie na usg
Wszystko fajnie,ale czemu niemam dostepu do zamknietego?

Nooo a tak pozatym dzis tez posluchalam serduszka,bije jak dzwon.Odebralam wyniki i jak narazie nie musze sie szprycowac zelazem

A za 2 tygodnie na usg

kajunia
bliźniakowa mama :)
kajunia
Wow![]()
Brzuchal slodki( ja mam polowe Twojego) i bimbalki tez niczego sobie;-)
..rosnace bimbalki to moj ulubiony objaw ciazy![]()
![]()
brzuszek faktycznie mi wysadziło

a co do cycuszków to dzisiaj kupiłam kolejny staniczek

Witam
Wszystko fajnie,ale czemu niemam dostepu do zamknietego?![]()
a to czemu

anineczka
królowa mrówek :P
Kajuniu wklej mi tutaj linka do zamknietego.Moze tak wejde? Okey? Sprobujmy 

anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Hej...
Kajunia wlasnie ogladalma Twoj brzusio...:-) faaaaaajny!!! Juz taki sporych rozmiarow, nikt przynajmniej nie ma watpliwosci, ze bedziesz mama... bo u mnie... jest taki jeszcze maly... i jak ubiore w miare obcisla bluzeczke... to wyglada jakbym miala sadelko
...no chyba ze ktos wie, ze to nasze bobo...
Kajunia wlasnie ogladalma Twoj brzusio...:-) faaaaaajny!!! Juz taki sporych rozmiarow, nikt przynajmniej nie ma watpliwosci, ze bedziesz mama... bo u mnie... jest taki jeszcze maly... i jak ubiore w miare obcisla bluzeczke... to wyglada jakbym miala sadelko

anulka1979
Bira dzieki za ostrzezenie z tym opalaniem... fakt, lepiej sobie w takim razie troszke odpuscic niz dostac jakis plam
...ja teraz tak umiarkowanie ze sloneczkeim... choc ostatnio sloneczko daje nam sie we znaki... uffff

anulka1979
Dzis udalo mi sie kupic truskawki...:-) Chcialam 1,5kg... ale pani sprzedajaca namowila mnie na 2 kg - bo w koszyczku i sie nie pogniota... no i dobrze zrobila... bo sa pycha...
choc moj mezus uwaza, ze kwasne i on najbardziej lubi poduszone z cukrem i smietana
wiec czesc zrobilam na jego ulubiony sposob, a druga czesc po prostu umylam i obralam i zjemy same... mniammmmmmm
a na obiadek gotuje mlode ziemniaczki, pokroilam koperek i ugotowalam brokuly, a do nich podsmazylam bulke tarta na zloto i tak je posypalam - uwielbiam... no i jak do tego jogurt ZOTTa naturalny, a mezus kefir... jakos od mieska mnie odrzuca...
...nadrabiam straty z gotowaniem...

choc moj mezus uwaza, ze kwasne i on najbardziej lubi poduszone z cukrem i smietana

a na obiadek gotuje mlode ziemniaczki, pokroilam koperek i ugotowalam brokuly, a do nich podsmazylam bulke tarta na zloto i tak je posypalam - uwielbiam... no i jak do tego jogurt ZOTTa naturalny, a mezus kefir... jakos od mieska mnie odrzuca...

...nadrabiam straty z gotowaniem...

reklama
Lilka
Fanka BB :)
czeeesc :-)
my po długim spacerku,po zakupkach
kupiłam sobie klapeczki,a Milence 2 pary sandałkow,pizamke na lato
fajnie tak sobie pokupowac
wiecie co....chyba powoli zaczynaja mi sie obrzeki robic

wczoraj wieczorem poczułam to.....buuuuu
znowu bede miala nogi jak słonica

my po długim spacerku,po zakupkach