reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Larvunia moja kolezanka miala ten wozek (ja sie na niego napalałam jako na spacerowke) i mi go odradziła bo jak stwierdziła ''to kupa plastiku i strasznie on cały trzeszczy''
ale wozek ładny :tak:

sama mam dylemat co zrobic jaki wozek kupic ale,mam teraz dwie spacerowki i stwierdzilismy ze kupimy znowu normalny wozek trzyfunkcyjny na dzien dobry,a pozniej na wiosne mamy dwie spacerowki to do samochodu na jakas przejazdzke bedziemy brali obie spacerowki,bo trzeba przyznac ze te wielofunkcyjne sa wielkieee

ja powiem wam ze mam taki wozeczek na oku
NOWY BEBECAR STYLO AT. SUPER OKAZJA! WYS. 0ZL (195969081) - Aukcje internetowe Allegro
podoba mi sie ze ma skretne koła i duza gondole :tak:
dla Milenki meilismy TAKO Natalie i wozek był fajny ale brak tych funkcji był uciazliwy

ale drogi ten wozek :baffled:

reklama
2 patole!!! ozeszty... no mnie chyba niestac na taki :-) mam slabe lacze i fotki mi sie otwieraja strasznie powoli... wiec pozniej skomentuje wyglad... narazie widze ceny tylko :eek:

anineczka mialas GRACO... opowiadaj co z nim bylo nie tak... jestem ciekawa, bo jak narazie to moj najlepszy model :-)

dziewczyny te wszystkie wozki sa takie jakies przy nozkach malenstwa takie prostokatne....takie wielkie.....

no ten wozek za 2 patole sliczny :-) tylko troszke drogi...

lilka ten model TAKO NATALIA jakie minusy.... tez fajny nawet....

jest fajny
fajnie sie jezdziło choc na zakretach trzeba wozek było podnosic,dlatego teraz chce ze skretnymi kolami bo majac spacerowke wiem jaki to luksus :tak:

duzy kosz na zakupy,choc problem był z dostaniem sie do niego jak wozek był rozlozony,np.jak była gondola

ma duzo kieszonek,poprostu swietnie,do tego jeszcze torba no wszystko szło zabrac na spacer!

przekładana raczka tez wazne przy wozku
no i zima dzieciatko fajnei było schowane :happy:

wozek ok,ale minus to waga
jak sie przeprowadzilismy do bloku to byłam z dzieckiem uwieziona w domu bo nie mogłam go zniesc a co dopiero wniesc....18 kg+dziecko :no:
waga i dostanie sie do kosza [rzy rozłozonym wozku to głowny minus
acha,mielismy duzy bagaznik ale waski do włozenia i meilismy problem z wlozeniem ale szło!!

chciałam wam wkleic zdjecia wozka przed narodzinami Milenki ale mam juz gdzies na plytach ...szkoda

reklama
Do góry