reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Beatko pisz jak najwięcej i czekamy na zdjęcia dzieciaczków:tak:

Anulka nie moge sie napatrzec na Oskarka w podpisie- śliczne dziecko:-)

reklama
pomn1wn7.jpg

s50013551dl0.jpg

s50013694eq6.jpg

Udało się a oto moje dzieci

dzień dobry:-) dobry wieczór
ja dziś cały dzionek poza domem:-)
a jutro też sie wybieram do Krynicy do mojej cioci któa rodzi za ok miesiąc;-)

Beatko witaj :-) dzieciaczki cudowne:-) Oleńka ma prześliczne włoski:-)
pisz u nas jak najczęściej:-)

Beatko przesłodziaki:-) Widać ze braciszek zapatrzony w młodszą siotrzyczke:tak:
Bardzo zapatrzony.T ęskni za towarzystwem bo miał być jedynakiem tam myśleliśmy bo jakoś nigdy nie było czasu na drugie dziecko.Dzisiaj naprzykład była taka prześmieszna historia ja sprzątałam a mała z Michałem bawili się w pokoju i Michał pyta siostrę:poba\wimy się w lekarza o ona:a guuu Michał:ja będę lekarzem a ty pielęgniarką.Michał wziął swojego teletubisia czerwonym mazakiem narysował kreskę nad łukiem brwiowym i pokazuje mi że muszą z Olą pozszywać teletubisiowi ranę.Ale się uśmiałam.Na[prawdę fajne są dzieciaki
Zresztą każde Wasze dzieciątko jest przesłodkie jak zresztą się nie zachwycać nad nimi:-D

dzień dobry:-) dobry wieczór
ja dziś cały dzionek poza domem:-)
a jutro też sie wybieram do Krynicy do mojej cioci któa rodzi za ok miesiąc;-)

Beatko witaj :-) dzieciaczki cudowne:-) Oleńka ma prześliczne włoski:-)
pisz u nas jak najczęściej:-)
Sabinko Ola miała wcześniej takie gęste włoski jak Blanka Jagody ale ma mocne atopowe zapalenie skóry i straszną ciemieniuchę do tego i niestety jej powychodziły:-D

Beatko bidulka Twoja Oleńka:( ale za to te włoski są jak dla mnie bajeranckie:-) heheh i historia z lekarzem super:-) nic tylko się cieszyć że braciszek tak dba o małą siostrzyczkę..ja Ci powiem szczeże że widzę teraz na przykłądzie mojej koleżanki jak ważne jest rodzeństwo..szkoda że Kapik mój nie ma takiego maluszka do pogadania i zabaw ehhh..zawsze ktos musi być pierwszy;-)

Jeszce spokojnie Kacperek się doczeka rodzeństwa.Wiem po sobie że nie warto tak długo zwlekać bo potem to juz tak się nie chce wracać do pieluch.My juz zaczęliśmy wyjeżdżać na wycieczki z Michałem a teraz znowu powrót.Ola była jak najbardziej planowana ale różnica jest prawie 5 lat a rocznikowo 4.

reklama
Do góry