reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
dziewczyny pomocy co ja moge brac na bolace gardlo i ogolne przeziebienie??:-(do tego mala mi cos pokasluje chyba ja zarazilam:-(

czesc
niedzielny poranek a ja niespie juz od 6.00 przez mojego smyka :dry:
przez te 2dniowe wyjazdy poprzestawial mi sie troszke... masakra.
kathhe nie pamietam co ja bralam na przeziebienie.... nie pomoge a jak mi sie przypomni to napisze :sorry2:

milej niedzieli kochane

Beatko witaj:-)

Kathe jkos nie zapamietałam:zawstydzona/y: czy ty szczepiłas szczepionka 5w1 bo jesli normalna refundowana to popros neurologa aby dał ci zaswiadczenie ze szczepionka ma byc aceluralna...bo ona jest bezpieczniejsza dla takich jak nasze dzieciaki z problemami

dziewczyny pomocy co ja moge brac na bolace gardlo i ogolne przeziebienie??:-(do tego mala mi cos pokasluje chyba ja zarazilam:-(
Dzień dobry w niedzielny poranek!
Zawsze możesz wziąć coś z homeopatii, na ogólne przeziębienie dobre będzie oscillococinum, na ból gardła np homeogene9 Boirona, w przypadku kaszlu suchego syrop Stodal a mieszanego Drosetux.Jezeli wolisz coś ze środków niehomeopatycznych to na ból gardła do ssania Tantum verde pastylki lub spray albo to samo pod nazwą Hascosept, ewentualnie chlorchinaldin a z syropów prawoślazowy.Myślę że pomogłam

ja mykam po obiadku do Krynicy:-) u nas teraz -10:-) a w nocy -14:-) masakra;-) jak wsiadłam do autka to myślałam ze zamarzne jak jechałam do kościoła...a teraz siedze przy porannej kaweczce:-)

reklama

Kathe, ja bylam przeziebiona ostatnio... bralam paracetamol z wit C. Najbardziej polecam APAP C plus (tabletki musujace do rozp. w wodzie) - mi pomoglo:tak:, do tego witaminki i herbatka Herbapolu ZLOCISTA (na przeziebienie) - z lipą i czarnym bzem:tak:. Zycze zdrowka:tak:

Do góry