reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Dzień dobry.

My już po śniadanku. Mąż idzie na zakupy, a potem na spacer z synkiem :tak: a ja ląduję w kuchni. Zachciało nam się pierogów z mięskiem drobiowym. Pierwszy raz będziemy coś takiego robić. Ciekawe co nam wyjdzie?

Obejrzalam LOSTow (dzisiejszy odcinek byl suuuper, namacil mi jak cholera:-D) i zmykam spac:tak: Dobranoc

Ja też wczoraj oglądałam :tak::tak::tak: Aż jestem zła, że Ben tak miesza i rządzi :eek:

Kathe nie daj się lekarzom głupim.

reklama
dzien doberek!!
dziewczyny mam mega problem musze kupic jakas zabawke dla 3-latka bo i dziemy jutro z malym na urodzinki no i nie wiem co?????????
na zakupy wychodze gdzies za 2 godzinki,siedzialam w necie i pustka w glowie- dalej nic nie wiem,ja nawet nie wiem czym sie takie dzieci bawia!!
pomozcie please!!!!!

Dzien doberek:-)

ja juz pocwiczylam, ogarnelam domek, teraz siedze z synkiem i pije herbatke na przeziebienie...:-p
Mezus pojechal do firmy...:-(

Dzień dobry.

My już po śniadanku. Mąż idzie na zakupy, a potem na spacer z synkiem :tak: a ja ląduję w kuchni. Zachciało nam się pierogów z mięskiem drobiowym. Pierwszy raz będziemy coś takiego robić. Ciekawe co nam wyjdzie?

Ja też wczoraj oglądałam :tak::tak::tak: Aż jestem zła, że Ben tak miesza i rządzi :eek:

Kathe nie daj się lekarzom głupim.

Jolie, udanych pierozkow:tak: ja uwielbiam pierogi:-D

A co do Bena i Lostow - to bylam w szoku:szok::szok: Said... dla niego zabija??? Szok, szok... Juz czekam co dalej:tak::tak::tak:

dzien doberek!!
dziewczyny mam mega problem musze kupic jakas zabawke dla 3-latka bo i dziemy jutro z malym na urodzinki no i nie wiem co?????????
na zakupy wychodze gdzies za 2 godzinki,siedzialam w necie i pustka w glowie- dalej nic nie wiem,ja nawet nie wiem czym sie takie dzieci bawia!!
pomozcie please!!!!!

Asix ja mam 2.5 latke to ci powiem co ja interesuje

ciastolina PLAY DOH super zabawa
sprzety muzyczne grajace,organki,gitara,''perkusja'
zabawki da kapieli
zabawki dla tego wieku Fisher Price to ci w sklepie powiedza co ta firma ma dla tej grupy wiekowej;-)

Hej dziewczynki,

Asix
to zalezy ile chcesz wydac? Moja trzylatka aktualnie przepada za klockami duplo (juz 2 lata nieustannie), little people- ma taka stajnie ze zwerzatkami- non stop sie tez tym bawi. Mozesz kupic tez bajki na dvd- moja np. dostala takie stare bajki i je uwielbia- Mis Uszatek, Bolek i Lolek.Albo jakas zabawke do kapieli, moja ma np. z misiem puchatkiem- chodzi z tymi zabawkami nawet spac. Wogole wszystko co z misiem puchatkiem jest cool;-)
Mam nadzieje ze pomoglam;-)

dzien doberek!!
pomozcie please!!!!!

mojego męża chrześniak też ma niedługo urodzinki tyle że skończy 5 lata i lubi pisać literki więc kupiliśmy mu tablice, kredę i flamastry :-D Taki prezent edukacyjny :-);-)

*IKEA* MALA sztaluga tablica NAJLEPSZA CENA (309186897) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry