reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Asix, jak rozumiem to ma byc zabawka dla chlopca, tak??? Moj Allanek jest mlodszy ale lubie zabawki dla starszych dzieci i naprzyklad jest mega zachwycony roznymi narzedziami typu :wiertarka, mlotek i takie tam! Wszystko z plastiku wiec nie ma obawy ze ziecko zrobi sbie krzywde!!!
Poza tym moje dziecie jak i inne uwielbia klocki Duplo! A jak nie chcesz zabawek to moze kup temu dziecku taki plecaczek dla maluszkow zeby mogl sobie wlozyc tak zabawki albo piciu albo jabluszko jak bedzie gdzies na sparecek szedl!?
To takie moje propozycje!

reklama
Asix nie wiem czy sie spoznilam z podpowiedzia, ale mysmy ostatnio byli na urodzinach 5 latka to kupilismy mu wielki zestaw do ratowania zycia (helikopter, lodka i jeep) na baterie ze wydawalo odglosy i mozna posadzic zabawke czlowieka, maly byl zachwycony a jeszcze bardziej jego brat ktory ma 3 latka :tak: ta wielgachna zabawke kupilismy w woolworth :-) teraz a w przynajmniej na poczatku lutego byly przeceny 50% to z £50 zaplacilismy £25 :-)
i nie wiem jak inni chlopcy, ale ten dzieciak co ma 3 to uwielbia zabawki z serii Thomas - lokomotywa :-) :-)

jolie ach ja ja kocham pierogi :-):-):-):-) tylko mi smaka narobilas :-(

Cześć laski, ale naskrobałyście:-)

U nas walentynki minęły milutko. Wprawdzie z naszych planów wyjazdowych nic nie wyszło bo byliśmy oboje padnięci, ale posiedzieliśmy sobie, wypiliśmy winko, zjedliśmy kolacyję, było super. Inga nawet dała nam posiedzieć:-) Dostałam bluzeczkę róże a Inga misia i tulipanki:-)

OO to na codzien rowniez jestes sama z dzieckiem

Niestety.Ale dajemy radę:-)
bira ja to bym umarla z tesknoty
Lekko nie jest, ale da się przeżyć. Mam nadzieję, że to już długo nie potrwa;-)

aaa
zapomnialam sie pochwalic ze moj synus wczoraj pierwszy raz sie obrocil z brzusia na plecy :-):-) 3 razy :-):-) alesie mamusia i tatus cieszyli :-):-)
i spal od ok 23 do 7 rano :-):-)

Gratulacje dla Davida:-)

dziewczyny jak u was bylo z mlekiem .... czy cos robilyscie czy same stracilyscie mleko z czasem ?

Ja na razie jeszcze mam jakieś resztki... samo w ońcu powinno zniknąć, chociaż mam nadzieję, że Inga jeszcze trochę pokorzysta z mojego baru;-)

Hej dziewczynki,
dlugo mnie nie bylo, pewnie juz nie nie pamietacie;-)
U nas wszystko ok, tylko na nic nie mam czasu. Jestem maksymalnie padnieta...
Poczytam co tam u Was slychac:-)

Hej Ladina. super, że jesteś. wpadaj częściej:-)

ja jestem wsciekla bo dowiedzialam sie dzis ze sczepienie moglo wywolac lub nasilic u Marysi napiecie-szczepilismy 6 w 1 i rotawirusy i to te rotawirusy mogly przesilic szale:angry: i wszystko sie zaczelo z prezeniem malej od pierwszego szczepienia:no:a przed drugim pytalam lekarza czy jak jest napiecie to mozna szczepic a on ze mozna!!!a nie mozna!!! bo to nasila napiecie i nie powinnismy byli jej dac tej druigiej dawki rotawirusow bo to tylko nasililo napiecie, Je...y lekarz!!!! tylko o kasie mysli, ojjjjjjjjjjj juz ja mu dam jak pojde do tej przychodni!:wściekła/y:
jessu, jak czytam takie rzeczy to mną telepie:wściekła/y: Jak oni szkoły pokończyli ci pseudolekarze........... współczuję Ci i Marysi bardzo.

Bo ja odstawiłam wczoraj i soczek i kleik ryżowy bo Piotruś zaczął strasznie ulewać.a nawet wymiotować i niewiem co jest grane!:wściekła/y: Zwłaszcze, że zaczęło się to przed podanie soczku więc nie mogło to być przyczyna.
Już sama jestem z tego głupia.
Oby nie miał uczulenia na mleko:no:
W poniedziałek mam kontrol u dermatologa bo z buzi liszaje mu zesżły ale na szyi ma jakies uczulenie dalej i się okaże czy mi coś powie czy nie.
jak nic konkretnego to jade z nim do alergologa, żeby obadał co i jak.

A poza tym nie dałam kleiku na noc i spał tak jak zawsze:tak:
Elbra a może spróbuj mu zagęszczać nutritionem moja lekarka powiedziała, żeby na razie kleik ryżowy odstawić i zaproponowała to. Narazie jest ok. żadnych snsacji.

Aluśka, Twoja niunia ma sliczne włoski. Nie mogę się napatrzeć:-)

hej dziewczyny:-)
my dzis dzien rodzinny, najpierw wspolnie robilismy obiadek , szybka konsumpcja i dzida na spacerek do lasu:-)mala spi wykonczona, marudna wrocila z tego spacerku , chyba po prostu zmeczona juz byla.

A mnie cos bieze:sorry: wieki nie bylam chora, chyba ostatni raz przed ciaza a teraz boli mnie gardlo i mam katar, nawet nie wiem co moge brac na przeziebienie:-(

Co do szczepien to ja nie slyszalam o powiklaniach po szczepionce rotawirusowej:-( ale teraz juz wiem ze co za duzo to nie zdrowo:confused2: a tego lekarza rozniose jak pojawie sie w przychodni!!!!!!!!!!:angry:

śledzę Wasz wątek już od paru miesięcy termin miałam na 4 listopada ale musiałam szybciej się "rozwiązać" i wyszedł 28 październik.Wiem że troszkę późno do Was dolączam ale jakoś nie miałam odwagi.Wcześniej nie byłam zalogowana dopiero niedawno się zdecydowałam.Mam nadzieję że mimo iż widzę zawarte już wirtualne "przyjaźnie"to przyjmiecie mnie do swego grona.Jestem mamą 5 letniego Michała i 3,5 miesięcznej Oli mieszkam w Gdyni.Spróbuję powklejać zdjęcia moich dzieciaczków

reklama
Do góry