Lilka, czesciej bym zagladala ale moj komputer jakos mozliwie dziala od chyba 4 dni! Po wizycie w polsce dzieci mi sie rozchorowaly, pozniej allanek skrecil raczke, pozniej chlop mial wolne a jak on jest to trudno byc przy kompie tym bardziej ze jak juz cos sie dalo zrobic na komputerze to tylko on mial taka okazje! Jakos teraz udaje mi sie troche zajrzec ale to tez tylko dlatego ze albo dzieci spia w poludnie albo (tak jak teraz ) maz ma nocke!
Teraz byly urodziny tescia gdzie zaliczylam wtape numer jeden!!! Skladajac mu zyczenia pocalowalam go w jeden policzek, a gdy chcialam pocalowac go w drugi to on obrocil glowe i wyszlo ze pocalowalam siedemdziesiecioletniego faceta w usta!!! Do tej pory mi slabo!!!!
Sorry ze tak wchodze i pisze poprostu o sobie ale mam bardzo duzo zaleglosci!!!
Moje dzieci rosna jak na drozdzach! Allanek nie moze spac w nocy i budzi sie z placzem! Colin zato, nalezy do wagi ciezkiej! Jutro ma 3 miesiace a wazyl przed tygodniem 7880 i miezyl 64,5cm!
Zagladajac do galerii widze, ze wasze dzieci tez nie stoja w miejscu!!! Rosna i pieknieja z fotki na fotke!!!!
Na razie tyle i przepraszam ze wybijam was tutaj moim postem z pisania miedzy soba!!!